rene41 14.09.09, 15:32 Gdzie moge kupic wanienke dla niemowlaka tylko taka długa jak w polsce ? Teraz mamy taka kremowa malutka i Martynka niemoze wyprostowac nozek a ma dopiero 3 tyg co to bedzie jak bedzie starsza :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.hassenpflug Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 15:41 ja kupowalam u hindusa, dziecko ma miesiac i spokojnie sie w niej by wyprostowal, gdyby potrafil ;) Odpowiedz Link
moncik32 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 15:59 w ikei kiedys byly takie duze. Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 15:43 Tutaj :) tinyurl.com/mpkc35 Hm... tak poza tym to sie zastanawiam co macie za wanienke,ze takie malenstwo sie nie miesci.My mielismy z Mothercare i byla przyzwoita,nie mielismy problemu. Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 18.09.09, 12:24 karolkowa1 napisała: > Tutaj :) > > tinyurl.com/mpkc35 > > Hm... tak poza tym to sie zastanawiam co macie za wanienke,ze takie > malenstwo sie nie miesci.My mielismy z Mothercare i byla > przyzwoita,nie mielismy problemu. > > Nie wiem czy zauwazylas ale w wczesniejszym poscie wkleilam Tobie linka do polskiej wanienki na ebayu. Odpowiedz Link
pyza_uk Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 15:53 a my w ogole nie uzywalismy plastikowej wanny, tylko normalna lazienkowa, z wkladka ;) najpier taka www.mamasandpapas.com/product-acqua-bath-support-pearl-whitesoft-lime/4552499/type-i/, a potem z taka www.mamasandpapas.com/product-acqua-bath-seat-pearl-whitesoft-lime/455149901/type-i/ Odpowiedz Link
migotka_bober Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 16:23 ja Ci radze kup w ikea ta niebieska jest szeroka i dluga nie slizga sie ani dziecko w niej ani sama wanienka sie nie slizga dzieki dobremu podkladowi od spodu i w srodku dziecko 1,5 w tym kapalam i jest super! no chyba ze ty w Londynie to moze bym sie swojej pozbyla :) Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 14.09.09, 16:41 W sumie jak syn dobil 4 miesiecy [i sporawych kilogramow] to zaczelam go kapac w wannie normalnej. bez wkladek. i tam sobie plywal. Odpowiedz Link
rene41 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 18.09.09, 11:35 Mam taka wanienke Martynka miesci sie w niej ale jeszcze ciut i bedzie stukac sie w głowke jak wyprostuje nogi . Dla siedzacego dziecka jest ok. cgi.ebay.co.uk/Changing-Matt-Bath_W0QQitemZ270456988673QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE?hash=item3ef87e2401&_trksid=p3286.c0.m14 ps. niestety niejestem z londynu. Odpowiedz Link
agg3 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 18.09.09, 23:24 w john lewis kiedys byly. i jeszcze gdzies widzialam ale nie pamietam dokladnie.... boots(?) Odpowiedz Link
mama5plus Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 19.09.09, 14:11 Nie wiem jakie teraz sa wanienki ale mielismy normalna, taka wielkosci moses basket mniej wiecej ( dalo ja sie zreszta nalozyc na mini-lozeczko-kolyske). W pewnym momencie nawet dwie bo od kogos w spadku wcisnieta ;) ale poza przydatnoscia w przyp pierworodnej ( bo mielismy tylko prysznic) i przez chwile drugorodnej chyba, to sluzyly glownie do przechowywania sezonowych rzeczy w garderobie ;). Pozniej taka pod mata w changing station. Rzeczywiscie mala ale tej nigdy nie uzylismy albowiem dzieciecia mlodsze kapalo sie juz w doroslej wannie i to do spolki z rodzicem jednym zazwyczaj. Odpowiedz Link
mon-i-ka Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 21.09.09, 22:36 Faktycznie strasznie mała ta wanienka. Ja bym takiej nie kupiła..strata pieniedzy. Wanienki normalnych rozmiarów są w tesco, boots, mothercare no i na ebayu napewno znajdziesz jak poszukasz. :) Odpowiedz Link
liley11 Re: gdzie kupie polska wanienke dla niemowlat ?? 22.09.09, 22:48 ja kupilamw TK maxx duza, teraz Ela nawet moglaby sie w niej kapac. Firma summer baby czy jakos tak. Chcialam kupic duza okragla miske dla niej do kapieli (wlasnie aby sie zmiescila), ale nie moglam nigdzie tutaj znalesc misek duzych, a juz okragle...to zapomnij. Na szczescie trafilam na ta wanienke Odpowiedz Link
liley11 summer infant 22.09.09, 22:52 na start mielismy taka: www.summerinfant.co.uk/categories_products_view.php?id=61 a pozniej wiaderko a pozniej ta z TK maxx - niestety nie ma jej na tej stronie Odpowiedz Link