Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kontakt z DDA

28.05.07, 22:29

Bardzo potrzebuję kontaktu z DDA, którzy poradzili sobie z cechami DDA.
    Proszę pisać na adres gazetowy.
    Obserwuj wątek
      • anciax Re: Kontakt z DDA 30.05.07, 14:47
        Mam wrazenie, ze na to forum nikt nie zaglada.

Pomijajac jednak te moje przemyślenia ndala chciałąbym poznać kogoś, kto tak jak
        ja jest DDA. Nie umiem poradzic sobie z pewnymi cechami DDA, z nieśmiałością,
        niskim poczuciem własnej wartości, z osamotnieniem,... .
        Chciałabym wymienic się dośwaidczeniami, spostrzezeniami, ale nie tu na forum,
        tylko mailowo. Dlatego proszę o maile, jeśli ktos chce po prostu pogadać o
        sobie, zwierzyć się :)
        Moi znajomi mówią, ze jestem dobrą słuchaczką, i moze jest w tym coś
        prawdziwego. Sama może też będę umiała komus poradzić w ramach rewanżu :)

Pozdrawiam
        • nikita747 Re: Kontakt z DDA 01.06.07, 09:02
          skontaktuj się na innym forum, bo to co tu napisałaś budzi nieufność i obawy
          (wybacz, ale tak może być odczuwane przez wielu) może też być tak, ze nie ma
          ludzi na tym forum, którzy nieskromnie powiedzieli by, że poradzili sobie z
          cechami DDA.
          Może nie poradzili sobie ze wszystkimi?

Zapraszam na "Forum dla będących w temacie" ddda.mojeforum.net/index.php
          tam jest nas mało, ale zadaj komuś pytanie, a się odezwie!
          Podobnie możesz zajrzeć na zaprzyjaźnione forum Ani, tam jest mowa o tym jak oni
          poradzili sobie, albo radzą sobie w czasie obecnym i sa bardzo przyjaźni
          www.terapiadda.fora.pl/
          Pozdrawiam :)
          • anciax Re: Kontakt z DDA 01.06.07, 11:21
            Nie sądzę, żeby mój post budził obawy. Generalnie jestem osobą wzbudzająca
            zaufanie.
            Jesli tak to odebrałeś, to Twoja sprawa.
            Mam na myśli DDA, które walczą ze swoimi cechami, a nie to, ze nie zwalczyły ich
            w 100%. Na świecei nie ma niczego 100%-go, wiec zadowala mnie nawet jesli ktoś
            dałby mi radę jak pozbyc sie nawet kilku cech DDA. Przecież zdaję sobie sprawe z
            tego, ze nikt nie jest dodkonały i jednoczesnie nie powie o sobie, ze jest do
            końca 'wyleczony' z DDA. Tym bardziej DDA nie powie, ze zrobił coś na maxa, bo
            takie są juz uroki bycia DDA.
            A, jeszce jedno - nie chcę pisać an forum o sobie, o swoich dylematach - uwazam,
            ze to nie jest doskonałe miejsce, aby obierać siebie z intymności. Dlatego
            napisałam, ze wolę pogadać z innymi DDA poprzez maile, a nie na forum. nie
            chodzi tu o brak zaufania do forumowiczów. Ala zdaję sobie sprawę, ze każdy moze
            odczytac mój post na swój indywidulany sposób, rozumiem to i szanuję.

PS: dziękuje za wszystkie maile :)

Pozdrawiam
        • lucyna50 Re: Kontakt z DDA 01.06.07, 13:12
          Proponowałabym Ci psychoterapię DDA, ALE GRUPOWĄ. Tam poznasz ludzi podobnych
          do siebie, od psychologa dowiesz się jak sobie radzić z syndromami DDA. Możesz
          słuchać, możesz też mówić o sobie. Myślę, że sam kontakt mailowy, to
          zdecydowanie za mało jeżeli chcesz rozwijać się duchowo. Chyba, że cel jest
          inny. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka