migotka_bober 28.01.10, 17:59 dziewczyny nigdy nie lecialam do PL wizzar`em ,teraz patrze na ich strone ,szukam lotu do Krakowa na swieta, i pisze:katowice/krakow,,, no to w koncu gdzie ja polece?? pilot zadecyduje w drodze czy jak :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola_k2 Re: wizzar 28.01.10, 18:03 Wizzair lata do Katowic Pyrzowic. Krakow chyba tylko opcjonalnie w razie niemoznosci wyladowania w Katowicach. Ale ja nigdy nie trafilam na taka sytuacje. Odpowiedz Link
padynt Re: wizzar 28.01.10, 18:04 Do Katowic. Krakow w razie złych warunków pogodowych. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: wizzar 28.01.10, 18:19 Do Katowic. Zapewniaja transport busikiem do Krakowa, odplatny ofkors:) Odpowiedz Link
pyza_uk Re: wizzar 28.01.10, 19:34 Migotka, a skad chcesz leciec? Bo jak z Londynu to sprawdz LOT; ja sprawdzalam polaczenia na wakacje, lipiec, i dla 3 osob lot wypada o £30 drozej niz Wizzair, a maja lepsze godziny wylotow i posilki na pokladzie :) Odpowiedz Link
migotka_bober Re: wizzar 28.01.10, 21:44 z Londynu kochana ,z Londynu ...to ja lece na LoT popatrzec :) dzieki :* Odpowiedz Link
pyza_uk Re: wizzar 29.01.10, 11:12 Mnie interesowalo polaczenie Londyn - Warszawa i to bylo wlasnie tylko ciut drozsze niz 'tanie' linie lotnicze; mam nadzieje, ze znajdziesz cos fajnego! Odpowiedz Link