Dodaj do ulubionych

XFactor...

24.10.10, 22:29
wlasnie sobie obejrzalam (troche spoznione wyniki na Sky+). Mialam nadzieje, ze nudna ciagle-w-ta-sama-strone pseudo-raperka Cher w koncu odpadnie albo ten dziwny facet z Brazylii... czy ja cos przeoczylan, czy trzeba byc "szurnietym", zeby byc w normie?
Obserwuj wątek
    • m0nalisa Re: XFactor... 24.10.10, 23:37
      tia.....
      zaskoczyl mnie fakt ze Wagner wciaz w konkursie.
      • kika_1234 Re: XFactor... 25.10.10, 09:54
        ...podejrzewam ze dla niego to tez zaskoczenie...
        • redona Re: XFactor... 25.10.10, 12:06
          mnie ten koles rozbraja ja myslalam ze on odpadnie w pierwszym odcinku a tu zaskoczenie, mam nadzieje ze w ta niedziele odpadnie.
          • wdrodze Re: XFactor... 25.10.10, 13:45
            No tez nie wiem co ludzie widza w Wagnerze, natomiast jestem za tym, zeby wygral Matt.
            • terwase Re: XFactor... 25.10.10, 21:01
              Ja rozumiem co widzą, przecież głosowali dla śmiechu tylko:)))))
              Bo chyba nie na serio...
    • terwase Re: XFactor... 31.10.10, 21:53
      Znowu Wagner przeszedł, to już nie jest śmieszne!
      A osobiście kibicuję Rebece, kocham jej klimaty.
      • glasscraft Re: XFactor... 31.10.10, 22:13
        Zupelnie tego nie rozumiem, bo on przeciez nawet spiewac nie umie. Generalnie dziewczyny, ktore odpadly nie byly jakies wyjatkowe (ja tez trzymam kciuki za Rebecce) ale przynajmniej uszy mnie nie bolaly, jak ich sluchalam.
        • dorotus76 Re: XFactor... 01.11.10, 09:18
          Wow, Wagner został.. a tak narzekają na niego za kulisami, że lubi podszczypywać i obłapiać panienki i tancerki, będą musieli się jeszcze trochę pomęczyć..
          • asica74 Re: XFactor... 01.11.10, 09:48
            Mnie zawsze zastanawia, czy on przed wystepem myje wlosy? ;)
            Prawde mowiac, gdyby nie Rebeca, to tegoroczny xfactor w ogole by mnie nie obchodzil...
            W ogole nie czuje klimatu.
            A z innych obserwacji: zauwazyliscie, ze Simonowi cos sie stalo?
            Bardzo pozytywne komentarze sypie jak z rekawa.

A w rzyció!!!
            • agaciha Re: XFactor... 01.11.10, 11:12
              Moze dlatego, ze to Jego ostatni X Factor- odchodzi :) SKupia sie chyba na American Idol.
              Uwielbiam Simona:) Chetnie poszlabym na impreze gdzie bylby tez On. Pewnie byloby wesolo :)
              • yourdoubt Re: XFactor... 01.11.10, 12:23
                tia...z tym głupim Wagnerem to są jaja. Ludzie głosują na niego dokładnie dla żartów. A przez to inni, jak np teraz Katie musiała się stresować. To trochę nie fair.
                Jak dla mnie to w czołówce powinni się znaleźć Receba, Matt, Page. Ale Aidon, Ketie czy Cher (jak pokazała w ostatnią sobotę) też są naprawdę dobrzy (możliwe, że imiona wypisuję z błędami).

Dla mnie w dalszej części powinien odpaść wagner, one direction, tracey....

Ktoś napisał, że Simon odchodzi, czy tzn, że to ostatni X Factor?

pozdrowionka
              • mama_vinca Re: XFactor... 01.11.10, 13:23
                a gdzie ty takie newsy wyczytalas ze Simon odchodzi??????
                • agaciha aaa przepraszam :) 01.11.10, 13:42
                  Nie odchodzi! Sorki! Opoznia tylko start nastepnego sezonu do stycznia 2012 bo chce w Amercyce zastartowac z X Factor wlasnie :)
                  Maz mi kiedys mowil, ze w gazecie czytal, ze Simon odchodzi z X Factora ale widocznie juz sie to zmienilo :)
                  Ufff
                  • dorotus76 Re: aaa przepraszam :) 01.11.10, 15:36
                    Simon chyba by nie zostawił takiej żyły złota, jaką dla niego jest teraz x factor w uk ;)
                • karolkowa1 Re: XFactor... 01.11.10, 18:47
                  mama_vinca napisała:

> a gdzie ty takie newsy wyczytalas ze Simon odchodzi??????

Nie wiesz gdzie ? W Daily Mail! ;)
                  • agaciha Re: XFactor... 01.11.10, 19:44
                    karolkowa1 napisała:

> Nie wiesz gdzie ? W Daily Mail! ;)
                    >
                    Nie w Daily Mail :) Naprawde mial odejsc. Podpisal jednak niedawno konrakt na kolejne iles tam lat.
            • karolkowa1 Re: XFactor... 01.11.10, 18:56
              asica74 napisała:

> Mnie zawsze zastanawia, czy on przed wystepem myje wlosy? ;)
              > Prawde mowiac, gdyby nie Rebeca, to tegoroczny xfactor w ogole by mnie nie obch
              > odzil...
              > W ogole nie czuje klimatu.
              > A z innych obserwacji: zauwazyliscie, ze Simonowi cos sie stalo?
              > Bardzo pozytywne komentarze sypie jak z rekawa.
              >

No widzisz a mnie Rebeca wcale sie nie podoba ;)
              Ile ludzi tyle opini i to mi sie podoba.Jestem ciekawa ile niespodzianek jeszcze zobacze w x factorze.Moim zdaniem w tym roku x factor a konkretnie uczestnicy wolno sie rozkrecaja.Zazwyczaj trzeci live show juz byl na wysokim poziomie,oczywiscie wyjatki tez byly.
              Jak dla mnie ostatni odcinek wygrala Cher :) Podobal mi sie Matt pomimo ze tak jak Simon powiedzial toczyl walke z piosenka.Interpretacja Aidena piosenki Thriller (MJ) tez byla ciekawa.Nie moge sie doczekac finalu!
              • clonek13 Re: XFactor... 01.11.10, 20:47
                wg tego co czytalam w jednej gazecie, Simon zrezygnowal z Xfactor ale US, na rzecz Xfactor UK,

tego Wagnera nie da rady zniesc, wlosy ma tak tluste ze musialam przerwac posilek gdy ogladalam jego wystep :))) tak wogole to cos przeoczylam bo w pewnym odcinku przeciez go wyeliminowali?! czemu wrocil i co tam nadal robi nie wie nikt,,,,ogladajac jego `spiew` mam wrazenie ze zatrzymano go tylko aby bylo smiesznie i by podniesc ogladalnosc ,.
                • mrs.t Re: XFactor... 09.11.10, 19:36
                  nie ogladam xf, poza wieczorami kiedy jest u nas corka meza- nie bylo jej w ostatni weekend
                  wiec o co poszlo z ta cheryl?
                  w radiofive live o tym wrecz ghadali ale nie zalapalam sie - wlaczylam na koniec programu
                  • dorotus76 Re: XFactor... 09.11.10, 21:48
                    Cheryl odmówiła głosowania, bo musiałaby wybierac między 2 swoimi dziewczynami.
                    • mrs.t Re: XFactor... 09.11.10, 21:54

> Cheryl odmówiła głosowania, bo musiałaby wybierac między 2 swoimi dziewczynami.

leeee, cieniaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka