22.11.10, 14:35
...funtow tyle kosztowala mnie moje glupota, otoz przez nieuwage zatrzasnelam klucz w samochodzie, niestety nie moglam znalesc "spare key" , wiec musialam wzywac fachowca,
wiec dziewczyny pamietajcie gdzie macie zapasowy klucz do samochodu...

www.youtube.com/watch?v=gRS8cM4lyKY&feature=related
www.youtube.com/watch?v=sVW_7ZY8K3I#Scene_1
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: 125 22.11.10, 14:41
      Od kiedy mamy samochód jeden klucz mam ja, drugi mój W - razem z kluczami od mieszkania. Nawet jak W nie miał prawa jazdy, to miał klucz do samochodu. Na szczęście nigdy nie udało nam się go w środku zatrzasnac :)
    • szczur.w.sosie Re: 125 22.11.10, 23:41
      A ja zostawiam klucz w samochodzie jak wychodzę. Czasem jak na krótko to w stacyjce, ale wtedy się nie zatrzaśnie. Co prawda pod domem w większości wypadków, więc i zapasowy by się znalazł.
      • edytataraszkiewicz Re: 125 23.11.10, 10:39
        Ja nie zapomne magicznego dnia kilka lat temu...
        Bylismy w Londynie(5-ta strefa) u adwokata,w poblizu zaparkowalam na parkingu osiedlowym.Po kilku minutach (9-10) przychodze a samochodu nie ma! Dzieciak mial kilka miesiecy,oprocz wozka wszystko w samochodzie.Dostalam histerii,myslalam,ze ukradli.
        Wrocilam do biura,okazalo sie ze tam nie wolno stawiac(na jakims bloku byl szyld ja sie pozniej okazalo:)
        Jechalam autobusem na inna dzielnice z malym niemowlakiem jakies pol godziny aby odbrac moj samochod+ 180 £ kary!!!!
        Pomyslec jak to panowie od sluzb drogowych szybko zadzialali.
        Nie pomagaly telefony,ze mleko,pieluchy w samochodzie a w tym momencie kiedy dzwonilismy musieli dopiero go sholowac,byli pewnie na ulicy obok,no ale pieniadze niestety wazne,aiec nie ma skrupulow.
        • jaleo Re: 125 23.11.10, 10:49
          Oni czasami sa tak bezczelni, ze obserwuja, jak parkujesz, a potem wyskakuja zza przyslowiowego krzaka i wlepiaja mandat albo odholowuja. Ja kiedys dostalam madat za parkowanie doslownie minute po zaparkowaniu samochodu, wiem dokladnie, o ktorej parkowalam, bo sie spieszylam na spotkanie. Facet musial sie mi przygladac zza wegla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka