06.01.11, 12:44
Zaczynam myśleć już o komunijnych prezentach dla moich chrześniaczek. Jedna z nich bardzo lubi rolki i tak sobie pomyślałam, żeby jej je kupić.
Tylko kompletnie się na tym nie znam. Macie jakieś rady na co zwrócić uwagę przy zakupie i swoje sprawdzone sklepy?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Rolki 06.01.11, 13:36
      Ja uwielbiam rolki Roces. Maja rewelacyjne miekkie kolka, swietne wykonanie. Nie radze rolek typu Barbie/Hannah Montana z plastikowymi kolkami, bo sa malo trwale i zaczepiaja sie na kazdym kamyku. Ja swoje kupowalam w Decathlonie w Polsce, tutaj pewnie tez sa. Pare lat temu byl taki model z odczepiana rolka. Mozna isc do parku w bucie rolkowym, a dopiero na miejscu doczepic szyne. Super sprawa, ale byly zbyt drogie jak dla mnie. Sa tez modele z powiekszanym butem o ile pamietam, co dla 10-latki mogloby byc bardzo pomocne, bo szkoda placic za drogie rolki, ktore po roku beda za male. Wlasnie sprawdzilam, ze firma Freeway robi takie powiekszane, wygladaja porzadnie. Rolki kupuj od razu z pol numeru wieksze niz stopa (ja mam numer wieksze niz zwykle obuwie i nie sa ani troszke luzne).
    • carmelaxxx Re: Rolki 06.01.11, 23:16
      fajne sa tez wrotki, jakis czas temu jezdzilam z dzieciakami kolezanki (tyle ze wrotki takie wspolczesne, podobne do rolek) ale jezdza o wiele szybciej od rolek.
    • ukasia Re: Rolki 07.01.11, 13:52
      Dzięki dziewczyny, porozglądam się po sieci i skonsultuję z rodzicami mojej chrześniaczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka