drosophila.melanogaster
04.02.11, 12:13
Dziewczyny mam pytanie odnosnie powrotu do pracy po macierzynskim.18 lutego mam wrocic do pracy po roku.Przed macierzynskim pracowalam part time tylko w piatki i soboty.Z poczatkiem grudnia zlozylam pismo do managera zeby zredukowac dni tylko do piatku.Dzisiaj w koncu udalo mi sie z nim porozmawiac(wczesniej byl nieosiagalny) i powiedzial mi,ze piatki raczej im nie pasuja i ze chcialby zebym pracowala w srody(ktore skolei nie pasuja mi).I co teraz?Ma jeszcze pozniej dzwonic do mnie ale co sie stanie jesli nie uda nam sie porozumiec,znacie przepisy?Moze jakies linki bo nic nie moge znalezc:(Mi sie wydawalo tak na ,,chlopski rozum'',ze gdybym nie zlozyla tego pisma,to wrocilabym normalnie na piatki i soboty,wiec jesli chce te soboty teraz obciac to nie powinno byc problemu.Nie bardzo wiem co robic.Gdyby dal mi odpowiedz troche wczesniej to byc moze moj maz moglby zaczac zalatwiac zmiane godzin w jego pracy ale zostalo nam troche malo czasu zeby ta machine cala ruszyc.Moze Wy cos mi doradzicie?Czy oni moga zrobic cos takiego?Z gory dziekuje.