Dodaj do ulubionych

do doswiadczonych mam

07.09.11, 19:33
dziewczyny mam pytanie syn kolezanki w polsce rozpoczol pierwsza klase pare dni temu poczatkowo bylo wszystko ok od 2 dni zaczol sie problem chlopak wpierw symulowal bol brzucha nauczycielka wezwala matke,zeby zabrala go do domu dzis znow ten sam problem chlopak placze w szkole nie umi sie zaklimatyzowac nauczycielka zamiast mu pomoc wzywa matke ,zeby zabrala syna do domu jak tak dalej bedzie chlopak badzie mial zaleglosci w nauce doradzcie jak mu pomoc dzieki.
Obserwuj wątek
    • ta_ruda Re: do doswiadczonych mam 08.09.11, 16:55
      isc z dzieckiem do lekarza, moze rzeczywiscie cos go boli, a w tym czasie przerabiac material z dzieckiem w domu. zapytac dziecko dlaczego nie chce w szkole zostac.

jlory napisała:

> dziewczyny mam pytanie syn kolezanki w polsce rozpoczol pierwsza klase pare dni
      > temu poczatkowo bylo wszystko ok od 2 dni zaczol sie problem chlopak wpierw sy
      > mulowal bol brzucha nauczycielka wezwala matke,zeby zabrala go do domu dzis zno
      > w ten sam problem chlopak placze w szkole nie umi sie zaklimatyzowac nauczyciel
      > ka zamiast mu pomoc wzywa matke ,zeby zabrala syna do domu jak tak dalej bedzie
      > chlopak badzie mial zaleglosci w nauce doradzcie jak mu pomoc dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka