7oz 29.09.11, 13:41 Gdzie kupić porządną butelkę na wodę dla dziecka? Mam już kilka i każda albo cieknie albo ma takie zamknięcie, że 4latek nie daje sam sobie rady otworzyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaluk1 Re: Butelka na wodę do szkoły 29.09.11, 15:46 Z doświadczenia wiem ze lepiej sprawdzaja sie zwykle małe butelki z woda kupowane w wielopakach, maja dobre zamkniecia i latwo je otworzyc. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Butelka na wodę do szkoły 29.09.11, 19:29 Niektore z tych butelek po minaralnej maja napisane, zeby nie uzywac ponownie, nie wiem dlaczego, ale na ktorejs tak przeczytalam. Ja kupuje butelki hurtem, bo moja mala gubi uparcie. W zasadzie tylko z jedna mialam problem, bo sie zarketka urwala ze sznurka. WYbieram takie, ktore maja gumowe ustniki, wtedy nie przesiakaja. Lepsze sa takie z elastycznego plastiku. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Butelka na wodę do szkoły 29.09.11, 22:05 w przypadku mlodego mojego kazda butelka mu albo smierdziala metalem albo plastikiem, ostatnio kupilam za 5 L taka przezroczysta plastikowa butelke niebieska, dosc spora, ma w srodku specjalny wklad do zamrozenia zeby picie bylo dluzej chlodne, jest szczelna, nie smierdzi, ale nie wiem jakiej ona formy byla. Odpowiedz Link
mrs.george Re: Butelka na wodę do szkoły 29.09.11, 22:49 Wlasnie niedawno polecono mi oto taki-sprawdza sie super. www.next.co.uk/girls/accessories/7 Odpowiedz Link
hanai77 Re: Butelka na wodę do szkoły 30.09.11, 23:31 7oz napisała: > Gdzie kupić porządną butelkę na wodę dla dziecka? Mam już kilka i każda albo ci > eknie albo ma takie zamknięcie, że 4latek nie daje sam sobie rady otworzyć. polecam butelki na wode firmy Thermos , sa rozna rodzaje , sprawdzaja sie ekstra moja 3 latka w nursery radzi sobie z nia swietnie , nie ciekna i co dla mnie najwazniejsze sa BPA FREE, poprostu jakis lepszy zdrowszy plastik nie smierdzii nawet jak zapomnisz i zostawisz wode mi sie zdazylo na weekend kupilam w Millets za 4.99 , a i ma wklad na lod jak chcesz zeby bylo chlodne. Odpowiedz Link
kasiaka77 Re: Butelka na wodę do szkoły 01.10.11, 10:39 Mialam podobny problem. Torba na lunch zawsze mokra...Najlepiej u nas sprawdzil sie taki bidon na sznurku z Disneya, ale inne mamy podpatrzyly i znalazly tez w Next (juz wyzej jedna dziewczyna wspominala)- www.next.co.uk/x484680s2 U nas super dziala, bo nawet jak mala ma lunch w szkole to tylko butelka na ramie i idzie bez torebki. Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Butelka na wodę do szkoły 01.10.11, 13:37 Szukalam jakichs eco butelek i trafilam na taki tekst, moze kogos zainteresuje: www.nrdc.org/thisgreenlife/0902.asp Pozdrawiam:) Odpowiedz Link