hebanik82 20.10.11, 19:59 Mam pytanie, gdzie dostanę produkty Panache prócz Ebaya i sklepów firmowych? Może są jakieś sklepy z bielizną, które prowadzą jej sprzedaż? www.panache-lingerie.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saphira Re: Bielizna Panache 21.10.11, 12:29 Kurcze, ale jak Wy kupujecie biustonosze bez mierzenia?? ja za nic nie moge dobrac czegos wygodnego, nawet gdy przymierze 20 sztuk. Fakt, ze mierzylam je tylko w M&S, moze powinnam gdzies indziej poszukac bra fitter, ale w jakim sklepie? Odpowiedz Link
asica74 Re: Bielizna Panache 21.10.11, 12:55 M&S ma bardzo zly profil doradczy jezeli chodzi o staniki. Znajdz bravissimo, albo umow sie ze mna:) Wszytsko ci wytlumacze:) Odpowiedz Link
turmalinka Re: Bielizna Panache 21.10.11, 13:45 w debenhams maja duzy wybor i jest bra fitter Odpowiedz Link
ta_ruda Re: Bielizna Panache 21.10.11, 14:26 naprawde? uwazam ze M&S ma najlepsze biustonosze pod sloncem, wygodne, trwale, i w roznych rozmiarach i duzy wybor. ja nie kupuje biustonoszy nigdzie indziej, ale ja najbardziej lubie nosic proste w kroju, bez zadnych zbednych koronek, drutow (chyba ze musze), ozdobek i innych wypuchaczy. M&S ma swietny wybor 'normalnych' biustonoszy. saphira napisała: > Kurcze, ale jak Wy kupujecie biustonosze bez mierzenia?? ja za nic nie moge dob > rac czegos wygodnego, nawet gdy przymierze 20 sztuk. Fakt, ze mierzylam je tylk > o w M&S, moze powinnam gdzies indziej poszukac bra fitter, ale w jakim sklepie? Odpowiedz Link