clonek13
19.03.12, 20:03
Zaczne od tego ze referencje to dla mnie problem ogromny i tylko flustracje powoduje, w wiekszosci firma chce dwoch referentow , w jednej firmie jak sie pracowalo to tylko rodzi problem podanie jakiegos drugiego referenta. Podalam firmie jednego (z bylej pracy) i drugiego , tez z tej samej pracy , otoz nie chca dwoch referencji z jednego miejsca pracy...
cytat z ich maila:
Thank you for the information you provided, we are not able request 2 references from the same company. Do you have details of another referee we could contact, this could be a personal reference (not a relative) such as GP.
Your job title there (if applicable)
Contact name
Telephone number
Their email address and or fax number
Postal Address
Date you started
Date you left
powiedzcie mi prosze jakie ja mam im podac te dane?? przeciez GP mnie nie kojarzy pewnie , bo od kilku miesiecy jestem w tej przychodni, raz moze bylam u lekarza...czy tak czy owak to mam podac jego dane ? przeciez on nic nie bedzie wiedzial o kim ma mowic jak ktos zadzwoni do niego ? na czym wiec niby mialby oprzec swoje referencje?? to nie moze byc nikt ze mna spokrewniony ...doradzcie cos please.....dzisiaj dostalam email i musze dzis , najpozniej jutro odpisac ,bo juz zaczeli proces rekrutacji.