Dodaj do ulubionych

MACLAREN VOLO czy TRIUMPH???

02.05.12, 15:27
Który byście wybrały dla 20miesięczniaka? Wózek do codziennego użytku, potrzebny jest nam lekki wózek bo codziennie mamy do pokonania most i wózek trzeba przenieść czesto z zawartością:) Teraz mamy maclarena techno XLR. A może jakiś inny lekki i niedrogi??? dzieki
Obserwuj wątek
    • marninor Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 15:45
      volo! leciutki, wigodny, łatwy w czyszczeniu. Nie nadaje się jednak jeśli Twoje dziecko śpi w czasie spaceru.... jeśli przyśnie okazjonalnie nic się nie stanie... XLR i volo to moje ulubione wózki zaraz po teutonii, która odpada w kategorii lekki ;)
    • paola_k2 Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 15:57
      Mam triumpha i go uwielbiam. Jest lekki, latwo sie sklada i prowadzi. Oparcie mozna rozlozyc jak dziecko spi. Mnie wiecej w takim wozku nie potrzeba :)
      • murasaki33 Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 16:50
        Mialam triumph dla corki, dalo sie przespac w nim w czasie spaceru, dla syna ten wozek byl za maly. Volvo to juz taki nie za bardzo wypoczynkowy;)
    • zurekgirl Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 17:46
      Dla 20-miesieczniaka kupilabym Triumpha, a jak lubi pospac na spacerze to nawet Questa, bo waga pare gram wyzsza a ma podnozek. Jest tez teraz Maclaren Globetrotter, czyli Volo z rozkladanym lekko siedziskiem. Pewnie uzywanego go nie dostaniesz, bo to tegoroczny wynalazek, ale zerknij, moze to akurat dokladnie to czego szukasz i zainwestujesz ;)
      • zurekgirl Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 17:51
        www.mothercare.com/Maclaren-Globetrotter-Stroller---Charcoal/373838,default,pd.html tu jest za 70, wiec chyba niezle.
      • murasaki33 Re: MACLAREN VOLO czy TRIUMPH??? 02.05.12, 18:21
        Zurek, oswiecilo mnie, dla cory mialam quest !!! a nie triumph.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka