ukasia 30.06.12, 21:16 Może któraś z was chciałaby podpisać: wwws.whitehouse.gov/petitions#!/petition/support-polish-nation-appeal-international-investigation-smolensk-2010-air-crash/tDSMBfXr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrie Re: Petycja 30.06.12, 21:22 ja nie! co za obciach ta petycja i cale to sledztwo. Odpowiedz Link
turmalinka Re: Petycja 30.06.12, 21:26 boszzzzzz, jeszcze nie koniec smolenskiej szopki? Odpowiedz Link
glasscraft Re: Petycja 30.06.12, 21:29 A jest moze petycja, zeby w koncu z tragedia smolenska, sledztwami i teoriami spiskowymi skonczyc? Bo ja bym chetnie podpisala... Odpowiedz Link
sznupkowie Re: Petycja 30.06.12, 23:44 Normalnie ręce i cycki opadają jak się czyta takie bzdury...;(....teoria spiskowa już żyje własnym życiem..:) WSTYD! Odpowiedz Link
golfstrom Re: Petycja 01.07.12, 02:14 > Polish President, First Lady and 94 top government officials died in a plane crash in Smolensk, > Russia. To ja proponuje petycje o poprawienie tekstu petycji. Z tego co pamietam, to tam bylo sporo przedstawicieli rodzin katynskich, Anna Walentynowicz, duchowni i troche wojskowych oraz politykow, niektorych z rzadu, niektorych z parlamentu (w tym opozycji). Wiec "94 top government officials" to albo PR albo bujna wyobraznia. Cokolwiek to jest, zle swiadczy o percepcji rzeczywistosci osob, ktore zainicjowaly petycje. Odpowiedz Link
magdal-ena78 Re: Petycja 01.07.12, 11:12 mrs.t napisał: > > matko, ktos to podpiisuje?? No, z pewnoscia nikt zdrowy na umysle :) Odpowiedz Link
yumemi Re: Petycja 01.07.12, 21:08 mrs.t napisał: > > matko, ktos to podpiisuje?? To samo chcialam zapytac:)) Odpowiedz Link
saram0na Re: Petycja 02.07.12, 01:15 a w 3 sekundzie slychac strzaly- w zyciu nie podpisze Odpowiedz Link
polka84 Re: Petycja 02.07.12, 08:59 :D nawet mi się komentować nie chce, co za żenada! Odpowiedz Link
turmalinka Re: Petycja 02.07.12, 16:49 Troche mnie to szokuje, ze wystarczy 25 tysiecy oszolomow zeby petycja byla rozpatrywana... W kazdym razie czy USA sie zgodzi czy nie, na dobre nam to nie wyjdzie. Ci ludzie sa jak ci co wierza, ze Elvis zyje, moznaby im zwloki pokazac, badania dna itp a oni i tak by mowili, ze sfalszowane etc. Jedyna opcja jaka biora pod uwage jest to ze maja racje, nawet jak USA potwierdzi, ze racji nie maja to znow bedzie, ze USA zamieszane w spisek itp. Odpowiedz Link
ukasia Re: Petycja 02.07.12, 19:33 Sorry dziewczyny. Dostałam linka na maila, zajrzałam na szybko, ale nie podpisałam. Wrzuciłam tutaj, bo może ktoś by chciał a tu taka draka. Sama już dawno omijam szerokim łukiem informacje nt. Smoleńska a że nie mam polskiej TV to mi to przychodzi łatwo. Dzisiaj czytam, że podpisy zebrali i że to inicjatywa gazety o. Rydzyka. Przestaje więc dziwić, że wymagane podpisy zebrali. Odpowiedz Link