Dodaj do ulubionych

ebay- Second Chance Offer

19.10.12, 11:28
Dziewczyny pomóżcie:) postanowiłam sprzedac kilka rzeczy po dzieciach i właśnie wczoraj skończyła sie aukcja na kozaczki bidowano 4 razy a po zakończeniu pszyła wiadomość ze: 1 item I sold is eligible for a Second Chance Offer. Czy to teraz znaczy ze ten ktos nie chce tych kozaków i mam wysłac zapytanie do drugiej w kolejce bidujacej osoby??? Zagubiona w tym jestem bo to jest pierwszy raz gdy cos sprzedałam i od razu takie cos:) dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • pyza_uk Re: ebay- Second Chance Offer 19.10.12, 15:14
      To oznacza tylko tyle, ze w razie gdyby kupujacy owych butow z jakiegos powodu sie wycofal, to mozesz wyslac oferte do osoby, ktora rowniez w aukcji licytowala. Sama mozesz zdecydowac, ktorej osobie licytujacej zaproponowac kolejna szanse, nie musi to byc osoba przelicytowana bezposrednio przez zwyciezce aukcji. Jesli w innych aukcjach mialas tylko jedna osobe licytujaca to logicznie nie bedziesz miala mozliwosci wyslania oferty 'drugiej szansy', bo nie mialabys do kogo jej wyslac. Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam ci jeszcze bardziej :)
      • erga4 Re: ebay- Second Chance Offer 19.10.12, 22:15
        zawsze się pojawia taki komunikat jeśli w licytacji brało więcej osób udział niż jedna. teraz cierpliwie czekaj aż ta osoba która wygrała ci zapłaci. dopiero jak napisze że się wycofuje albo jak nie będzie płaciła kilka dni to wtedy możesz coś działac.
        sama byłam zaskoczona że czasem płatności wpływają np. po tygodniu... ja zawsze płaciłam od razu po wygranej aukcji i byłam zaskoczona że inni tak nie robią ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka