Dodaj do ulubionych

mobile phones

12.12.12, 16:52
moze ktos jest obeznany w temacie.
Od kad jestemw uk juz prawie 9lat mam ten sam numer z O2 i urzywam najtanszych telefonow ok 40 F przewaznie nokia. Nie jestem maniaczka telefon zawsze mial mi sluzyc do wyslania teksow i rozmow. Czasami pstryknelam zdjecie zeby wyslac. I tez bylamprzeciwna umowa na telefon.
Za O2 mam top up place 10F na ok miesiac zalezy ile wydzwonie/wysle tekstow. Plus mam darmowe zpost code na domowe i na O2, ale raczej ich nie wykorzystuje do konca bo nie wszyscy maja O2. Nie dzwonie duzo.
Moj problem polega na tym ze wtedy kiedy mam wznasprawe dozalatwienia i potrzebuje zadzwonic prawie zawsze konczy mi sie kredyt. Jak na zlosc.
No i wlasnieoststnio pomyslalam zeby mozewziasc jednak kontrakt i znalazlam cos co by mi odpowiadalo cenowo no i telefon. Czy znacie sie na tym i co myslicie?
mobile.talktalk.co.uk/handsets/samsung-galaxy-y?PHPSESSID=bn24pcol1it6f17j8pfnd20if0
Obserwuj wątek
    • mamurzyca Re: mobile phones 12.12.12, 19:51
      przejdz sie do sklepu typu, phones 4u gdzie maja oferty wielu operatorow, poogladaj telefony, pobaw sie , zobacz co i jak ci w rece lezy. zawsze mozesz ugadac dobry kontrakt z obecnym operatorem, jak powiesz ze chcesz odejsc/ przejsc na kontrakt to zaproponuja cos dobrego, telefon to sprawa indywidualna.
    • marninor Re: mobile phones 13.12.12, 10:21
      po min pol roku na karte jesli chcesz zmienic na abonament to o2 ma promocje ze umowa na rok i abonament za pół ceny.
    • mamonia78 Re: mobile phones 13.12.12, 10:57
      Moj syn ma samsunga galaxy ace w talk talk i nigdzie taniej nie znajdziesz.
      Te male samsungi sa fajne, jesli nie jestes gadzetowcem (mnie by zupelnie wystarczyl;-)
      Jest w nich wszystko co potrzeba i jeszcze wiecej, a nie wygladaja jak telewizory.
      nie wiem jak galaxy Y ale ace jest godny polecenia.
      Zapytaj najpierw w o2, ale znajac zycie beda ci chcieli wciskac najnowsze bajery, nie ma to jak zlapac klienta, mala nutka wahania w twoim glosie i juz cie maja:-)
      Jesli sie zdecydujesz kupic online, to pamietaj zeby w ciagu miesiaca zrezygnowac z geek squad, ktore teraz wszedzie wciskaja, masz miesiac za free a potem kasuja za pol roku z gory. Nie znam nikogo kto z tego korzysta... Tak samo ubezpieczenie telefonu, zazwyczaj pierwszy miesiac free dostajesz przy zakupie i nie da sie odhaczyc ze nie chcesz. My mamy w banku, ale czesto to nie ma sensu bo na smartfony jest excess nawet £100.

• golfstrom Re: mobile phones 13.12.12, 11:00
      Jesli nie jestes maniaczka telefonow a zalezy Ci na tym, zeby dalo sie dodzwonic, kiedy potrzebujesz, to czemu nie wezmiesz SIMplicity w o2?
      www.o2.co.uk/tariffs/simplicity
      • nannyjo32 Re: mobile phones 13.12.12, 20:54
        dobra alew tym simplycity mi telefonu nie dadza:(
        • nannyjo32 Re: mobile phones 14.12.12, 12:21
          ps maz mi kupil ztalk talk wczoraj
        • golfstrom Re: mobile phones 14.12.12, 13:38
          Mialam na mysli, ze jesli nie jestes maniaczka telefonow i mozesz nadal uzywac tego, ktory masz obecnie, to mozesz wciaz tani abonament i nie martwic sie o to, ze nie mozesz sie dodzwonic.
          • nannyjo32 Re: mobile phones 14.12.12, 14:27
            telefon ma juz 2 lata wiec przy okazji wymienie na cos lepszego
            • golfstrom Re: mobile phones 14.12.12, 18:30
              A, ok :)
              Wlasnie testuje Sony Xperia T i goraco polecam.
              Blackberry nie dotykaj :)
              • nannyjo32 Re: mobile phones 28.12.12, 12:39
                chcialam tylko powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z telefonu i z customer service w talk talk. Mysle ze po 8 latach w O2 w koncu znalazlam to co szukalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka