turmalinka 07.05.13, 10:10 Idziemy na wesele do znajomych, ale tylko na przyjecie wieczorem no i mam dylemat: prezent? pieniadze? (ile??) gift card? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskyerka Re: wesele - prezent? 07.05.13, 10:39 A pytałaś, czy mają listę prezentów? Byłoby najprościej. Odpowiedz Link
panixx Re: wesele - prezent? 07.05.13, 13:28 My zwykle dajemy voucher/gift card do znanego sklepu. Zawsze cos sobie kupia. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: wesele - prezent? 07.05.13, 14:10 a ile sie teraz daje ja w tamtym roku bylam swiadkowa u Anglikow i dalam z kartka £50 byli w szoku ze im cos dalam bo nic nie oczekiwali. Przyjecie bylo tylko na 8 osob w ogrodku bbq i nic wiecej. Z tego co mi potem mowili to tylko ja i jeszcze jedna para dal im sztucce i lampki nie powalanjacej jakosci chyba z tesco. W sumie fajny pomysl bo kupili ciuchy za te pieniadze odemnie na nastepny raz chyba dalabym gift card z np debenhams. Odpowiedz Link
anika_key Re: wesele - prezent? 10.05.13, 20:25 Hey podlacze sie bo ten sam dylemat mam. Dosyalismy zaproszenie i na zaproszeniu jest,ze chca Gift. Napsilai ze chca kase na honeymoon- no i teraz ile dac??? W zaproszeiu jest, menu- mamy sobie wybrac danie tez. (Nie wiem czy opacone) ale raczej sie nie spodzewam a nc nie jest napisane. Ile dac w takiej sytacji?? ( ile jesli jedzenie wliczone i ile jesli nie wliczone?) Jestesmy zaproszeni wszedzie- czyli kosciol ceremonia, i party :) Odpowiedz Link