14.08.13, 17:45
mam plecak 25 L chcialabym go wziasc do samolotu jako podereczny bagaz, bedzie mi wygodniej z dziecmi trzymac je za rece i miec plecak. Cos takiego
www.outdoorclearance.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=148907&cPath=594&utm_source=googlebase&utm_medium=cse&utm_campaign=OCexport_feed&gclid=CNmAgNWj_bgCFaPHtAod6BQAWQ#googlebase
Boje sie jednak ze nie przejdzie przez skrzynke choc ma dobre wymiary, ale ma usztywniacz na plecach. Co myslicie zaryzykowac czy lepiej nie
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: Rynair 14.08.13, 18:00
      jestem go w stanie wlozyc do walizki o wyznaczonych wymiarach, ale jest pusty.
      • ssabaudia Re: Rynair 14.08.13, 18:02
        no to wypchaj dobrami - i spróbuj jeszcze raz ;)
    • sfornarina Re: Rynair 14.08.13, 18:09
      Widziałam, jak ludziom plecak z usztywniaczem nie wcisnął się w skrzynkę właśnie przez usztywniacz i musieli dopłacać.

Jeśli muszę lecieć Ryanairem, zawsze biorę miękką szmacianą torbę. Niezależnie od zawartości zawsze da się ją odpowiednio w skrzynce poupychać:D
    • spillerix Re: Rynair 14.08.13, 20:12
      Napisz z jakiego lotniska lecisz.. to bedzie mozna nieco wiecej powiedziec, czy czepiaja sie czy nie... Generalnie ja bym nie panikował i spokojnie sie spakowal w taki plecak. Wymiary przepisowe Ryana to 55x40x20cm. Twoj ma wysokosci ponad 60 ale wysokośc to najmniejszy problem ;) w szerokosci sie miesci wiec pozostaje tylko kwestia "jak wypchasz plecak" :) bo tutaj masz o 5 cm za duzo.. ale na sile wejdzie do koszyka.
      • witch08 Re: Rynair 15.08.13, 08:56
        O tak, dużo zależy od lotniska.
        Od razu powiem, jeśli lecisz z Pyrzowic, to sobie odpuść lub zabierz dodatkową gotówkę, bo tam Ci nie odpuszczą.
    • lianis Re: Rynair 15.08.13, 09:14
      Ze Stansted lecac dwa razy, uprzejma pani kazdemu kazala torbe wkladac do skrzynki i sprawdzala wymiary.
      • bisiek10 Re: Rynair 15.08.13, 09:23
        No a mnie sie na Stanstead nie czepiali.No ale moze dlatego ,ze nie mialam rozmiarowo duzych podrecznych.W Lodzi owszem.Mysle ze jak wzrokowo beda widziec ze bagaz jest sporawy to beda chcieli sprawdzic.
    • nannyjo32 Re: Rynair 15.08.13, 22:44
      postanowilam jednak nie ryzykowac biore torbe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka