Dodaj do ulubionych

Londyn spec od fotelików

23.03.14, 00:16
Witam, szukam dla syna fotelika 15-36kg, czytam recenzje i crash testy ale mam już od tego wszystkiego mętlik w głowie:/ Orientujecie sie może czy gdzieś w Londynie jest sklep gdzie pracują spece z prawdziwego zdarzenia którzy pomogą dobrać mi bezpieczny fotelik do mojego dziecka i samochodu??? Byłam dziś w jednym Mothercare ale kompetencja pana zajmującego sie tym tematem mnie powaliła:/, jutro kolejna próba w Kiddcare , ale pytam bo może ktoś z Was kupował gdzieś fotelik i był obsłużony przez kogoś kto sie w tym temacie faktycznie orientował :-)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Londyn spec od fotelików 23.03.14, 08:36
      Ja mam dwa foteliki 15-36. Jane Montecarlo R1 na isofix I Diono Monterey 2 na isofast. Oba bezpieczne, sprawdzilam na stronie ADAC. Wykonanie I material tez. Problem w tym, ze sprzedawca w sklepie poleca to, co ma na stanie. Ja sama wybralam foteliki I kupilam online. Zawsze mozna zwrocic, jak nie pasuja. Jak koniecznie chcesz w sklepie, to sprobuj Halfords. Watpie, zeby sprzedawca znal crash testy.
      • trifti Re: Londyn spec od fotelików 23.03.14, 09:21
        Sprawdz ta strone
        incarsafetycentre.co.uk
        Pare lat temu kupowalismy tam fotelik montowany tylem wtedy dla naszego roczniaka. Wiedza co robia, doradza, zamontuja fotelik w samochodzie. Na pewno doradza ci w kwestii wiekszego fotelika tez. Pojechalismy akurat do Milton Keynes ale maja jeszcze kilka innych oddzialow w UK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka