Dodaj do ulubionych

szkocja irlandia pogoda teraz

20.07.14, 22:25
czy teraz jest dobry moment na chlodniejsza pogode w szkocji albo irlandii ? mysle zeby uciec od tych 28 stopni londynskich na pare dni?
Obserwuj wątek
    • violus73 Re: szkocja irlandia pogoda teraz 21.07.14, 01:21
      W Szkocji dzis bylo 24-25 stopni (okolice Edynburga)
      • porzeczka666 Re: szkocja irlandia pogoda teraz 22.07.14, 00:39
        znajomi tubylcy odradzili mi Szkocje latem bo ponoc cos gryzacego zeruje ale sorry ze nie doslyszalam nazwy owada. Ostatnio klopoty z uszami mam.
        • jaleo Re: szkocja irlandia pogoda teraz 22.07.14, 14:56
          Pewnie chodzilo o midges (takie male gryzace muszki). Midges nie wszedzie atakuja, zalezy od okolicy i pogody. My np. regularnie jezdzimy do Aviemore w sierpniu i nigdy nas tam midges nie pogryzly, ale np. na zachodnim wybrzezu w okolicach Arisaig w lecie strasznie.
          • robak.rawback Re: szkocja pogoda teraz 06.08.15, 11:03
            no i jak tam lato w szkocji - patrze sobie teraz ze temperaturka w edynburgu 16-19 na nastepne 10 dni - czy dobrze bbc weather podaje? mam wrazenie ze czesto podaja za 2-3 stopnie za malo - czy to prawda czy rzeczywiscie jets temperaturka jak podaja?
            • marninor Re: szkocja pogoda teraz 06.08.15, 12:14
              W Irl 15 stop i przeblysk slonca jakby ale wczoraj 13 stop i lalo i tak temp 13-15 od dluzszego czasu! Wrrrr
              • szczur.w.sosie Re: szkocja pogoda teraz 06.08.15, 12:57
                12 - 13 st. od początlku lipca, w porywach do 14st. Jak nie pada, to wieje, jak słońce wyjdzie, to zaraz zajdzie.
                Lato jak cholera...
                • cherrie Re: szkocja pogoda teraz 06.08.15, 19:02
                  W Irl wczoraj palilam w kominku zeby sie ogrzac. W tym roku lipiec byl najchlodniejszy od 22 lat, ze srednia temp 13,4!!!
                  • marninor Re: szkocja pogoda teraz 06.08.15, 19:23
                    Ja lubie wietrzyc ale ogrzewanie wlaczam codziennie...
                    • cherrie Re: szkocja pogoda teraz 07.08.15, 09:13
                      O widzisz, a ja myslalam, ze juz ze mna cos nie tak, ze latem w kominku pale.
                      Ale wieczorem czy rano zimno jak cholerka, ciezko prysznic brac! No wczoraj te 17 st to juz upal niemal byl:-) jak na tutejsze warunki of course!
                      • robak.rawback Re: szkocja pogoda teraz 08.08.15, 14:29
                        marze marze marze o takiej pogodzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka