nannyjo32 17.02.15, 15:37 dziewczyny chcialabym kupic moim dziecia czy ktoras ma i moze mi cos powiedziec na ten temat bo ja zielona ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecik Re: wii consola 17.02.15, 16:37 Idziesz do sklepu, kupujesz, w domu rozpakowywujesz, podlaczasz i grasz. Tak w skrocie. Co konkretnego chcesz wiedziec? Ag Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: wii consola 17.02.15, 16:52 Zobacz archiwum. Byla dyskusja o konsolach - Wii, Xbox i PS. Nie tak dawno temu. Ja juz sie w tamtym watku wypowiadalam, to sie nie bede powtarzac. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: wii consola 17.02.15, 18:54 jakies fajne gry dla 5 latek mozesz polecic? Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: wii consola 17.02.15, 19:24 Mam dwoch chlopcow, wiec wybor gier chlopiecych. A juz kupilas Wii nowa konsole czy uzywana stara konsole? Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: wii consola 17.02.15, 19:28 Pytam o to, bo Gumtree bylo (jest) zarzucone konsolami Wii za smieszne pieniadze. Nasza konsola ma z 6 lat i to juz zabytek, ale dla dzieci ciagle zabawa i nie oplaca nam sie w tej chwili kupowac czegos nowszego, choc plany juz sa. Nie bedzie to jednak konsola Wii. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: wii consola 17.02.15, 20:46 Mysmy kupili Wii te 6 lat temu, bo wtedy oni mieli najwiekszy wybor gier typowo dzieciecych. Moim chlopcy bardzo lubia Wii Sport Resort, Wii Sport, Mario Kart, Hot Wheels Track Attack, Raving Rabids, London Olympics, Disney Planes, EA Playground, Job Island. Odpowiedz Link
cherrie Re: wii consola 17.02.15, 22:07 Ja tez kupilam i zaluje, bo moj syn (5l) nie gra wcale:-( wyrzucone pieniadze! Odpowiedz Link
murasaki33 Re: wii consola 17.02.15, 23:09 Wszystkie sportowe, olimpiady zimowe i letnie, kazde z dzieci ma swoje ulubione dyscypliny sportowe:) Odpowiedz Link
szczepka75 Re: wii consola 18.02.15, 10:17 olimpiady jak murasaki napisaly i jeszcze Nintendoland jest fajny dla mlodszych dzieci Odpowiedz Link
krecik Re: wii consola 18.02.15, 13:45 Boomblox - swietnie cwiczy orientacje przestrzenna i cierpliwosc. Ag Odpowiedz Link