jenny005 Re:Kupię łóżeczko dziecięce w coventry 30.06.07, 01:01 Pilnie kupie łóżeczko, najlepiej z coventry kontakt jenny005@wp.pl Odpowiedz Link
sprzedamwozek Sprzedam wozek dla blizniakow 30.06.07, 23:02 Sprzedam wozek dla blizniakow. To moje ogloszenie na gumtree www.gumtree.com/london/99/11111699.html Odpowiedz Link
ninab24 Wrexham-sprzedam sliczne ubranka dla chlopca 0-3 m 03.07.07, 12:17 Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt mailowy:ninab22@o2.pl-wtedy wysle zdecia, mam jeszcze do sprzedania ciuszki na 3-6 miesiecy:cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=004&sspagename=STRK% 3AMESE%3AIT&viewitem=&item=140134423540&rd=1&rd=1 Odpowiedz Link
beres.m Sprzedam wanienke+przewijak Mamas@Papas 2in1:) 03.07.07, 23:35 wanienka+przewijak Mamas@Papas,wygodna i idealna do kapania i przewijania dziecka,ma dwie polki idealne na przybory do kapieli i nie tylko. Jak nowa:) funtow25(org.50) pozdrawiam Odpowiedz Link
joannanb Kupie ubrania dla chlopca i dziewczynki 2-3 latka 13.07.07, 23:48 Kupie ubrania na jesien /zime dla 2-3 latkow obu plci:) najchetniej z Londynu. Odpowiedz Link
aniaheasley Bardzo tanio duza ilosc ubranka 0-18m jak nowe 14.07.07, 00:26 Dla dziewczynki i dla chlopca. Bardzo duzo bardzo tanio w bardzo dobrym stanie. Na kazda pore roku. Do obejrzenia kilka czarnych workow ciuszkow SW16. Odpowiedz Link
aniaheasley Oddam za darmo lozeczko bez materaca 14.07.07, 18:37 Lozeczko z Ikei, sam drewniany szkielet, BEZ materaca. Nadaje sie od urodzenia do co najmniej 2 lat. Dwa poziomy regulacji. Drewniane, jasne. Wszystkie czesci sa. Odbior samochodem z SW16. Tel 07932 741 060 Odpowiedz Link
izabelka06m Re: Oddam za darmo lozeczko bez materaca 27.11.07, 17:46 Chetnie bym wziela takie lozeczko, jeszcze nie kupilam, wiec czemu nie. Jesli mozesz napisz mi prosze gdzie mieszkasz bo ja na poludniu niedaleko Portsmouth i nie wiem czy jest sens jechac gdzies daleko. Widze ze wiekszosc mamusiek jest z okolic Londynu i tam macie wszystkie do siebie blisko a ja tu sama na poludniu :( Odpowiedz Link
gibisia sprzedam wozek gleboki firmy Roan (Marita) 16.07.07, 12:52 To bardzo dobry,duzy wozek, ktory moze sluzyc za lozeczko nawet do 4go miesiaca zycia malucha. Ma pompowane kola, wiec po londynskich wertepach prowadzi sie go bajecznie. Jest w idealnym stanie, granatowy z czerwonymi lamowkami. do kompletu dodam czesc spacerowkowa. Cena £150. Zdjecia wysle mailem. Zapraszam do obejrzenia wozka i osobistego jego odbioru na Stoke Newington. www.alewozki.pl/product_info.php/pName/wozki-roan-marita-kolor-z-197b/cName/wozki-glebokie-roan-marita?osCsid=31d59892d41a74ec21bbab3a19d485a3 Odpowiedz Link
grupamm oddam materac... 21.07.07, 17:27 ...uzywany, w dobrym stanie, na dwuosobowe lozko. mieszkam w pld.-wsch. londynie. przepraszam, ze nie jest to zwiazane z tematem grupy (bo materac na normalne lozko, a nie dla dziecka), ale moze ktos akurat potrzebuje? gosia Odpowiedz Link
migotka_bober Szukam Lozeczka 120-60cm 26.07.07, 14:40 chetnie odkupie tanio lozeczko z materacem wymiary:120*60 cm gdyz wiekszego nie wcisne w mieszkaniu ... prosze o maila na privs jesli ktos ma Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
madziorek23 Re: Kupię wanienkę ze stelazem lub z przewijakiem! 30.08.07, 15:19 Witam!! Jestem zainteresowana kupnem wanienki ze stelazem, poniewaz nigdzie nie moge tutaj znalezć. W Polsce owszem jest tego pod dostatkiem ale w Uk jakos sie jeszcze nie spotkalam, chyba ze ktos ma do sprzedania wanienke z przewijakiem tzn.z połkami??Chętnie bym kupila prosze pisac na maila gazetowego.Najlepiej z okolic Liverpoolu Odpowiedz Link
basia313 Rzeczy dla dziewczynki 28.07.07, 14:16 Mam dosc duzo ladnych rzeczy dla dziewczynki (bluzy, sweterki, spodniczki i sukienki). Niektore na lato, inne na jesien, zime. Sprzedam najlepiej w calosci, tanio. Mieszkam w centralnym Londynie. Mam tez changing mat, fotelik dla dziecka do 13 kg. Nosidelko dla dziecka ( ze stelarzem, noszone na plecach) Wszystko w bardzo dobrym stanie. I bardzo tanio. Odpowiedz Link
agnieszka6212 Re: Rzeczy dla dziewczynki 29.07.07, 19:57 jestem zainteresowana rzeczami, fotelik mam. Moja 7miesięczna córeczka potrzebuje ubranka od 80. Prosze o fotki z cena na adres agusia621@o2.pl Odpowiedz Link
annastep1 Re: Rzeczy dla dziewczynki 09.08.07, 08:57 witam ciekawi mnie czy jeszcze pani posiada jakieś rzeczy dla dziewczynki od 9 miesiąca chętnie przyjmę albo odkupię za niewielkie pieniążki proszę o kontakt mailowy pilnie Odpowiedz Link
paulinka2008 Re: Rzeczy dla dziewczynki 20.05.08, 14:20 ogloszenie gg-Zapraszam do forum. Na forum jest -Pomagamy ludziom i dziecia i rodzica ...... bardzo pomocnych artykułów, jest dział oddam / przyjmę i wiele innych. Zapraszam chętnych do rejestracji. takdzieci.forumowisko.net/ takdzieci.forumowisko.net/ Pomagamy ludziom i dzieci i rodzice, samotna mama ......... Odpowiedz Link
redsister Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 02.08.07, 18:36 Mam do oddania metalowe biurko pod komputer. Wys 84cm szer.55 wysowana szuflada na klawiature i 2 polki, calosc na kolkach. Stan dodry. Mieszkam w Rugby. Moj tel.079 25 800 808. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
annastep1 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 09.08.07, 08:42 witam zwracam się z prosba do wszystkich mam którym po wychowaniu swoich malców zostały jakies ciuszki, zabawki po prostu cos zbednego , chętnie przyjmę wszystko dla 9 miesięcznej dziewczynki . z góry za wszystko dziękuję i pozdrawiam mój tel 0605823150 Odpowiedz Link
dziubal72 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 08.08.07, 17:33 Przepraszam za błędy, miało być książki Robe Jeszcze raz przepraszamrta Ludluma. Odpowiedz Link
dzikarooza Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 10.08.07, 10:02 Mam 24 sloiczki zupek Gerbera jarzynki z krolikiem i zupa jarzynowa z krolikiem, od 6 miesiaca; 3 z bobovity (2 duze-lagodna zupka z indykiem, warzywa na parze z ryzem i 1 maly jarzynki z indykiem) oraz 3 male sloiczki mieska z gerbera - indyk, kurczak. Kupilam w Polskim sklepie duza ilosc, bo moja corka do 12 miesiaca jadla TYLKO zupke z krolika... w ogole istny niejadek, ale jak skonczyla rok powiedzialam "basta", koniec z zupkami dla dzidziusiow, musi nauczyc sie jesc "normalne" zupy. No i gotowalam 3 rozne zupki dziennie, ktore ladowaly w koszu, po 2 tyg sukces- najpierw 2 lyzeczki, nast dnia 4, itd no i teraz wreszcie wcina cala porcje! Nawet nie wiecie jak sie ciesze:) No i zostalo mi sporo zapasu w szafce. Sprzedam wszystkie 30 sloiczkow za £5, jezeli ktos jest na kupnie sa do odebrania Londyn SW18, zapraszam. Nie wysylam bo ciezka paka bedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
babawawa Wozek Quatro, tour delux w kolorze czrnym, komplet 04.11.07, 21:47 wozek+fotelik samochodowy od 0+folia przeciwdeszczowa+spiworek+takie cus do przeowzenia fotelika samochodowego. Tu wklejam link do wozka ktory znalazla cgi.ebay.co.uk/GRACO-QUATTRO-QUATRO-TOUR- DELUXE-PUSHCHAIR-TSB- EXTRA_W0QQitemZ230187917340QQihZ013QQcategoryZ66700QQssPageNameZWDVWQ QrdZ1QQcmdZViewItem , a ja mam taki sam tylko czarny z bilym paseczkami w stanie bardzo dobrym. Zdjecia moge wyslac na email. Do odebrania w Swindon, chyba ze ktosoplaci koszty transportu, Odpowiedz Link
edith74 Re: Wozek Quatro, tour delux w kolorze czrnym, ko 05.11.07, 07:45 Oj to ja bym byla zainteresowana! Tylko czy to twoje Swindon daleko jest od Manchesteru i jaka jest cena? Pozdrawiam Edith Odpowiedz Link
abri Re: Wozek Quatro, tour delux w kolorze czrnym, ko 05.11.07, 10:15 Ja tez poprosze o zdjecia na priv + cena. Jesli sie zdecydujemy to odbierzemy sami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wishmaker Re: Wozek Quatro, tour delux w kolorze czrnym, ko 18.02.08, 14:26 Witam Czy kupno wozka jest jeszcze aktualne ? Jaka jest cena i prosze o zdjecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa19792 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 24.11.07, 13:23 Sprzedam 7 miesięczną akitę jasno brązowa biała.Jest to suczka ma wszytkie szczepienia aż do sierpnia przyszłego roku. Odpowiedz Link
mrs.mons odzież ciążową przyjmę, tanio odkupię 17.01.08, 22:15 Letnią, jesienną. Spodnie, sukienki, spódnice, bluzki. Proszę o kontakt na mail gazetowy lub @yahoo.co.uk (nick ten sam). Windsor. Mogę dojechać do Londynu. pzdr Monika Odpowiedz Link
ikac Sprzedam fotelik samochodowy M&P (9-18kg) 20.01.08, 13:25 Sprzedam fotelik samochodowy firmy Mamas & Papas (9-18 kg) kolor czarny. Fotelik w stanie bardzo dobrym(prawie nie uzywany) cena 50£ (w sklepie 120£) tel.07828619923 Odpowiedz Link
magdastar Re: Sprzedam fotelik samochodowy M&P (9-18kg) 10.03.08, 23:52 ja byłabym zainteresowana tym fotelikiem. tylko że ja mieszkam w polsce . ile on by kosztował na polskie i czy była by mozliwośc wysłania. a jesli tak to proszę o zdięcja na magdastar@vp.pl Odpowiedz Link
aniaheasley Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 20.01.08, 16:30 Oddam: cala mase zabawek dla dzieci w wieku 0-3. Pluszaki, plastikowe kolorowe, jakies drobiazgi, figurki, itp. Rowniez mata do przewijania, i troche ubranek dla dziewczynki rozmiary ok. 1-2 lata. Odbior z SW16 Odpowiedz Link
loniaxx19xx Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 16.02.09, 03:02 Witam!!Czy jest to jeszcze aktualne??Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
olga1504 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 02.04.09, 01:44 bylabym zaintereowana zabawkami czy oferta aktualna prosze odpisac!! Odpowiedz Link
joannawol Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 22.01.08, 18:31 Sprzedam wózek Britax,(w komplecie fotelik samochodowy,gondola,pokrowiec przeciwdeszczowy)wszystko za 50 funtów.Chętnie wyślę zdjęcia osobom zainteresowanym. Odpowiedz Link
kawoszek Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 22.01.08, 19:10 Wlasnie poszukuje wozka dla synka marcowego.Britax-ow jest kilka roznych, spojrzalam sobie w necie? o ktory chodzi? moge prosic o zdjecia na maila gazetowego? Odpowiedz Link
joannawol Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 22.01.08, 23:09 Cześć,jutro wyślę ci zdjęcia dokładnie mojego wózka ,możesz sprawdzić na stronie toys r us to jest wózek Britax Voyaga Ultra Travel System in Prague. pozdrawiam Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz sprzedam wozek z calym wposarzeniem,lezaczek z wib 23.01.08, 11:24 +lezaczek z wibracjami+koszyczek na stelazu . Dodam,ze wozek jest nowiutki z mother care,uzywany kilka razy,kupiony w zeszlym rokui wyglada jak nowy,w komplecie car seat,torba i nosidelko.Wozek kosztuje w sklepie £260. Za Wozek,lezaczek i koszyczek chce tylko £150. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: sprzedam wozek z calym wposarzeniem,lezaczek 23.01.08, 11:29 zapomnialam,ze do car seatu mam specjalne siedzisko do samachodu,wystarczy wsadzic fotelik i po kliknieciu jest zamocowany... Odpowiedz Link
kawoszek Re: sprzedam wozek z calym wposarzeniem,lezaczek 23.01.08, 12:46 Poniewaz jestem na etapie kupowania wlasnie tych rzeczy, poprosze takze o zdjecia na gazetowego ,gdyby cos nie dzialalo to podam potem maila na wp.pl . Z gory dziekuje. Aha , mozesz dopisac skad jestes ,zeby takze ewentualny odbior wziasc pod uwage? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Do: kawoszek......................... ....... 24.01.08, 00:15 Wyslalam maila na Twoja poczte... Odpowiedz Link
izabelka06m Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 23.01.08, 14:41 To ja tez podlaczam sie pod prosba przeslania zdjecia, moj maly przychodzi na swiat za 3 tyg i pozostal mi do kupienia wozek, nosidelko juz mam tez Britax ale nie zaszkodzi jak bedzie jeszcze jedno. Z gory dziekuje. Aha bardzo prosze o jakas lokalizacje gdyby trzebabylo jechac i odebrac bo to dla mnie wazne bo mieszkam na poludniu. Odpowiedz Link
wishmaker Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 18.02.08, 14:28 Witam Czy kupno wozka jest jeszcze aktualne ? Wlasnie pilnie poszukuje wozka. Bardzo prosze o zdjecia, email podalam w wiadomosci prywatnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
joannawol Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 20.02.08, 15:15 Cześć ogłoszenie jest nadal aktualne,niestety nie dostałam twojej wiadomości możesz przesłać jeszcze raz swojego maila. pozdrawiam asia Odpowiedz Link
joannawol Re: Sprzedam wózek BRITAX TRAVEL SYSTEM 50 funtów 20.02.08, 15:37 Wysłalam już zdjęcia na twojego maila jednak otrzymałam twoją wiadomość. Odpowiedz Link
emkz Parę rzeczy dla niemowląt sprzedam (HERTFORDSHIRE) 29.01.08, 15:28 Tzn. tak: *leżaczek Fisher Price, ten czerwono-niebieski (niestety już nie działa muzyczka), ale i tak jest baaardzo przydatny i bawi-7 funtów. *sterylizator elektroniczny Avent-10 funtów. *nosidełko Tomy, zakładane na przód, NIGDY NIE UŻYWANE, do 12 m, ale osobiście uważam, że do 8 m to max.)-10 funtów. *łóżeczko turystyczne Graco (może robić za kojec)-20 funtów. *fotelik samochodowy Graco (do 13 kg)-15 funtów. Wszytskie rzeczy w bardzo dobrym stanie, z wyjątkiem nosidełka, które jest w stanie idealnym, nawet zapakowany jest jeszcze w orginalne pudełko. Odpowiedz Link
verottika Re: Parę rzeczy dla niemowląt sprzedam (HERTFORDS 03.10.09, 21:00 czy moglabympoprosic o kilka zdjec łóżęczka turystycznego jestem zainteresowana pozdrawiam Odpowiedz Link
verottika Re: Parę rzeczy dla niemowląt sprzedam (HERTFORDS 03.10.09, 21:00 verottika napisała: > czy moglabympoprosic o kilka zdjec łóżęczka turystycznego jestem > zainteresowana pozdrawiam ah moj email verottika@gmail.com Odpowiedz Link
trisamama Nowe wozki firmy Dymex 04.02.08, 15:24 Mam do sprzedania nowe wozki dzieciece Dukat firmy Dymex. Przeznaczone sa dla dzieci 0+ w komplecie: -nosidlo dla noworodka -oslone przeciwdeszczowa -moskitiere -duzy kosz na zakupy -torbe Wozki sa na amortyzatorach. Waga tylko 16kg Rok gwarancji. Duzy wybor kolorow. Jesli jestes zainteresowany pisz: alicja-wrona@wp.pl przesle zdjecia i wszystkie potrzebne informacje. -- Odpowiedz Link
mak4701 Fotelik dla dziecka 05.02.08, 11:32 Poszukuje dla kolezanki fotelika dla dziecka 3 letniego - moze ktos ma za nieduze pieniadze do odsprzedania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mixta2 Re|Duza paka ubran dla 7,8,9 latka 15.02.08, 13:20 Sprzedam duzo ubranek dla 7,8,9 chlopca w stanie bardzo dobrym lub niektore w idealnym bo nowe jeszcze z metkami,syn nie zdazyl ponosic bo za szybko wyrosl. Sa to ubranka firm GAP,Next,H&M,i pare jeszcze innych.Jest tego dosyc sporo bo 15par spodni,bluzeczek z dlugim rekawkiem,koszulek,kurtka wiosenna itp.Odbior raczej tylko na terenie Londynu. Zainteresowanych prosze o maila to ewentualnie postaram sie podeslac fotki. marzenkas2@o2.pl Odpowiedz Link
paulinka2008 Re: Re|Duza paka ubran dla 7,8,9 latka 20.05.08, 14:21 ogloszenie gg-Zapraszam do forum. Na forum jest -Pomagamy ludziom i dziecia i rodzica ...... bardzo pomocnych artykułów, jest dział oddam / przyjmę i wiele innych. Zapraszam chętnych do rejestracji. takdzieci.forumowisko.net/ takdzieci.forumowisko.net/ Pomagamy ludziom i dzieci i rodzice, samotna mama ......... Odpowiedz Link
a.hysa Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 07.02.08, 08:18 mam do sprzedania suknia slubna, rozmiar 8 z mozliwoscia przerobki na 10, ze srebnymi wstawkami, i szalem. Odpowiedz Link
a.hysa odsprzedam spodnie ciazowe 07.02.08, 08:33 mam do odsprzedania 3 pary spodni ciazowych w rozmiaze 10, jeansy, czarne na kant, i ostatnie takie ala struksowe zdjecia przesle osoba zainteresowanym Odpowiedz Link
ulae Pilnie poszukuje spodni ciazowych!!!!!!!!! 08.02.08, 02:02 Rozmiar 12, ale dluga nogawke, od kroku 88cm. Jesli ktoras z Was ma chetnie odkupie Odpowiedz Link
olga1504 Re: odsprzedam spodnie ciazowe 02.04.09, 01:51 chetnie sprzedam piekne zadbane zabawki grajace takie jak bebenki telefoniki z muzyka zulwie grajace dzdzownice stonogi z alfabetem maty edukacyjne dla niemowlakow rolki dla dziewczynki rozmiar 6 za 12f duze lalki plecaczki pluszowe bajki w jezyku angielskim puzle baczka i wiele wiele ciekawych zeczy!! piszcie sylwester22-86@tlen.pl Odpowiedz Link
londam sprzedam ubranka 50 pensow sztuka 16.02.08, 17:31 Sprzedam ubranka dla dziewczynki 12-24 miesiecy. Ubranka w bardzo dobrym stanie sa to np. kurtki, spodnie, buty,koszulki podkoszulki sukienki itd.wiekszosc rzeczy kupilam w tikamaksie. zainteresowanych prosze o kontakt na emaila :marcysia.k@interia.pl Odpowiedz Link
24lena oddam za darmo !!! 16.02.08, 20:15 Nowe,buciki,brazowe, ocieplane(to chyba nie jest prawdziwa skora), sa wyzsze ponad kostke,rozmiar 4/5 raczej dla chlopca. Nie noszone ! Mam tez szmaciane tenisowki w ty samym rozmiarze-tez nowe. Jezeli jest ktos zainteresowany prosze o adres na maila lena69priv@wp.pl lub gazetowy. Odpowiedz Link
animkalenny Sprzedam kurteczkę jeansowa 18-24 m-ce ( 2 szt.) 18.02.08, 17:09 j.w. Kurteczki zakupione w Adams kids, mało noszone. zdjęcia prześle mailem. naprawde ładne i niezniszczone. Odpowiedz Link
fili77 Sprzedam wozek Bruin Sport 19.02.08, 17:24 Sprzedam nowy, nie uzywany wozek spacerowy Bruin Sport. Ponizej zamieszczam zdjecia. Wozek posiada folie przeciwdeszczowa. Mam do sprzedania takze nowy spiworek do wozka. img135.imageshack.us/img135/7893/obraz755ft3.jpg img443.imageshack.us/img443/9651/obraz757sx8.jpg img512.imageshack.us/img512/3687/obraz759uf0.jpg Zainteresowanych prosze o kontakt na maila gazetowego lub agus@op.pl Mieszkam w Aberdeen (Szkocja) Odpowiedz Link
szymama chuste wiazana 19.02.08, 18:00 Close baby Carrer, dlugosc 4,60 m, szerokosc 60 cm. nowiutka, nieuzywana. w zielono-rozowa kratke, cena i zdjecia na priv. Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 26.02.08, 12:29 Witam, mam do oddania 1 puszke Bebiko Omneo 1. Waznosc do 2009 roku. Jezeli ktos potrzebuje to z checia wysle. Kontakt na gazetowego maila. Dzieki. Odpowiedz Link