heejakawa 30.10.07, 16:11 Czesc dziewczyny, mam termin na koniec kwietnia i chetnie pogadalabym z kims z okolicy, ja mieszkam na Redland - Bristol. Pozdrawiam i czekam na nowe znajomosci :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heejakawa Re: Czy sa jakies ciezarowki z Bristolu? 30.10.07, 22:05 Nie ma nikogo :( szkoda, moze jednak pojawi sie jaka mamusia Odpowiedz Link
senga79 Re: Czy sa jakies ciezarowki z Bristolu? 31.10.07, 11:42 JA co prawda nei z Bristolu ale calkiem niedaleko bo z Weston. Na kiedy masz termin? Pozdrawiam Odpowiedz Link
heejakawa Re: Czy sa jakies ciezarowki z Bristolu? 31.10.07, 11:55 27 kwiecien, a Ty? To moja pierwsza ciaza. Odpowiedz Link
senga79 Re: Czy sa jakies ciezarowki z Bristolu? 03.11.07, 08:11 Ja mam na koniec stycznia termin. TO moja druga dzidzia. Wczoraj bylam na "glukozie" w szpitalu i jestem naprawde mile zaskoczona. Niestety polzna prowadzaca moja ciąze jakos chyba nie przepada za emigrantami bo tylko odbebnia swoje i nawet sie nei pyta jak ja sie czuje. Mam nadzieje ze Tobie sie lepiej trafilo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
abri Re: Senga 03.11.07, 10:32 Czesc dziewczyny. Pozwolilam sobie do Was zajrzec chociaz do Bristolu mam ze 2 godz. drogi :) Mam pytanie do Ciebie Senga. Ja tez mam termin na koniec stycznia a o zadnej glukozie nikt mi nie wspominal. Czy moze masz wskazania ze wzgledu na cukrzyce w rodzinie? Odpowiedz Link
heejakawa Re: Senga 03.11.07, 10:38 Czesc :) ja narazie mialam jedno spotkanie z polozna i tez specjalnie zachwycona nie jestem, pierwsze pytanie czy mowie po angielsku bylo zadane takim tonem ze od razu mi sie odechcialo.Mam nadzieje ze trafie jeszcze na jakas fajniejsza, a co do pytan to jak jakies masz to pytaj sama nie czekaj, bo to jest jej obowiazek zeby Ci pomagac i nawet podnosic na duchu, a jak nadal taka bedzie to powiedz jej ze wyobrazalas sobie ze ona jest tu po to zeby Ci pomoc a tymczasem masz wrazenie ze ona przyjmuje Cie bo musi i popros o kogo innego. Najwazniejsze to nie dac sie zastraszyc. Pozdrawiam i zycze powodzonka:) Odpowiedz Link
senga79 Re: Czy sa jakies ciezarowki z Bristolu? 03.11.07, 14:46 heejakawa Nic mi nei mow o tlumaczeniu. Przez pol godziny probowalam babce uswidomic zerozumiem o co mnei pyta, a ta uparcie mnei ignorowala i rozmawiala z tlumaczem przez telefon. Dopieor jak sie tlumaczka wkurzyla i ja opierdolila to zaczela polozna ze mna rozmawiac. Na szczescei w szpitalu gdzie najprawdopodobniej bede rodzic czyli w Weston babki sa bardzo mile i pomocne. NA glukozie bylam bo pierwsze dziecko wazylo ponad 4 kilo no i durnejpoloznej wyszlo ze mam za duzy BMI. Wazyla mnei w 20 tygodniu caży, to zdazylam jzu przytyc nie :D ehhhh Ale turejsza glukoza jest mniam mniam , nei to co w Polsce :D Odpowiedz Link