delicja29 06.11.08, 23:06 Własnie stoję przed dylematem którą szkołę mam wybrac dla swojego dziecka. Moze macie jakies doświadczenie w tej sprawie, proszę napiszcie o swoich spostrzezeniach zarówno pozytywnych jak i negatywnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari14 Re: Primary School- Luton 07.11.08, 12:17 hi! moja corka chodzi 3 rok do st.martin de porres szkola jest super! ciezko bylo sie dostac maz wozil mala przez rok bo to na obrzezach ale warto ! poziom jest wyzszy niz w innych szkolach przynajmniej jest wiecej wymagan i wieksza dyscyplina.najlepiej sprawdz sobie raporty z ofsetu to tez da ci jakies wyobrazenie o poziomie nauczania.ja polecam st.martin pozdrowionka. a wogole nauczyciele i dyrektor sa super bardzo pomocni i mili.nawet jest stworzona polska grupa gdzie wszystkie dzieci z polski spotykaja sie raz w tygodniu.polecam Odpowiedz Link
mari14 Re: Primary School- Luton 09.11.08, 18:22 moze napisz gdzie mieszkasz i czy bedziesz w stanie np przeprowadzic sie blizej szkoly czy zalezy ci na wybraniu blisko ciebie bo ogolnie w luton szkol jest duzo i wybor tez jest buzki Odpowiedz Link
gusia260 Re: Primary School- Luton 09.11.08, 21:48 Zajrzyj na ta strone tam znajdziesz wskazówki jakie nalezy brac pod uwage wybierając Primary School dzieciak.co.uk/index.php?kat_id=7#EDUKACJA%20W%20UK Odpowiedz Link