trisamama 03.12.08, 23:08 Czy ktoras z Was spotkala sie z polskim homeopata w Londynie, wolalabym polaka, bo w takim leczeniu jest dosc szczegolowy wywiad. Ale z braku rodaka zadowole sie tez i Anglikiem :) Mieszkam w SW Londyn. Dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuit4 Re: Homeopata Londyn 04.12.08, 10:23 polaka nie znam moje dziecko dostalo skierowanie do szpitala homeopatycznego i tam sie glownie leczy mamy tez homeopatic GP - tu jest strona gdzie mozesz poszukac takiego lekarza kolo siebie: www.trusthomeopathy.org/faculty/fac_over.html Odpowiedz Link
liley11 Nuit4 04.12.08, 15:10 Jak dosrtalas sie do GP homeopaty? Czy to prywatnie, czy przez NHS? Szukam na tej stronie...ale chyba nie pokazuje wszystkich homeopatow w UK. Odpowiedz Link
nuit4 Re: Nuit4 05.12.08, 11:45 znalazlam przez ta strone wlasnie-normalnie na NHS tylko wiesz,to jest GP wiec poswieca ci tyle czasu ile GP ;) na tej stronie wyswietla lekarzy ktorzy maja fakultet z homeopatii (np. homeo-dentist,homeo-GP etc)-moja np studiowala medycyne w niemczech,a potem 3 lata praktykowala w szpitalu homeopatycznym i stamtad tez ma dyplom. ja szukalam akurat GP,spytalam w szpitalu i tam mi podali ta strone wlasnie.moze jest inna ktora zrzesza/posiada baze takich po prostu homeopatow?bede w szpitali homeo koncem stynia i moge zapytac-jesli cie to urzadza Odpowiedz Link
liley11 Re: Nuit4 05.12.08, 21:28 Jesli bedziesz pamietac, to bylabym wdzieczna Dziekuje Ci tez za ta wskazowke Odpowiedz Link