martinusa 07.10.10, 14:03 Witam. Na pytanie o wynik egzaminu otrzymałam 7.2 na 2. To chyba znaczy, że wynik jest negatywny , prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinusa Re: Egzamin 08.10.10, 09:38 Postaram się samzinterpretować. Myślę,że heksagram 7 zaleca wziąźć się do roboty, a heksagram 2 informuje o tym,że będzie poprawka. Teraz to wiem bo właśnie tak się stało. Niestety wynik egzaminu negatywny i czeka mnie poprawka. A teraz z innej beczki. Zapytałam o powód milczenia pewnej osoby i otrzymałam heksagram 55.1 na 62. Czy linia zmienna mówi o tym, że pojawił się ktoś komu ta osoba pośiwęca swoją uwagę? Natomiast heksagram 62 , hmm mówi o świadomych ograniczeniach. Jak powiązać te heksagramy? Nie wiem o kim mowa w heksagramiw 55.1. Nadal mam trudności w powiązaniu odpowiedzi z rzeczywistością. A to domyślanie się sprawia ból. Odpowiedz Link
transwizje Re: Egzamin 08.10.10, 12:03 Jeśli rzeczywiście 7 odnosi się do wyniku egzaminu to ja bym się zastanowiła... 7 owszem zaleca stawienie czoła trudnościom i walkę o swoje, ale treść 2 linii mówi o sukcesie w walce i trzech nagrodach od króla. Nie wiem na ile ważny to egzamin, czy twój pierwszy, czy jeden z trzech, zastanów się. W każdym razie walka toczy się w grupie, zespole ludzi. 2.2 zaś to dobrze wypełniona kartka papieru. A czy liczby tych heksów nie mają czegoś wspólnego z punktacją, stopniem? Co do drugiego pytania, hm. 62 mówi o unikaniu, zanikaniu kontaktu. Być może przestaje bawić. Nawet jeśli dojdzie do miłego spotkania (55.1) to i tak nie będzie dalszego ciągu. Ale pytania w rodzaju: co xy do mnie czuje, albo jakie ma zamiary, są podstępne i nigdy nie da się nabrać pewności, chyba, że spytasz wprost daną osobę. Dlatego może lepiej się w to nie bawić, albo mieć do tego dystans. Pozdrawiam Ewa S. Odpowiedz Link
martinusa Re: Egzamin 08.10.10, 12:41 Hmm, brakło 4 punktów do zaliczenia egzaminu. Jeden egzamin to ten, który był, drugim może być poprawka, jeszcze nie wiadomo czy będzie potrzebna, natomiast 3 egzamin to egzamin wewnętrzny, najważniejszy, który odbędzie się w przyszłym tygodniu. Od niego wszystko zależy. Dobrze wypełniona kartka papieru? Możliwe,że odnosi się do tego ostatniego, najważniejszego egzaminu. Dlaczego mowa o 3 nagrodach, skoro ocena z pierwszego jest negatywna. Nie pytam co czuje i jakie ma zamiary. Jeśli się odezwie zapytam wprost, choć podejrzewam o co chodzi. Czy gdybym powiedziała Pani bliżej jakie są nasze relacje i o co chodzi byłoby łatwiej cokolwiek powiedzieć? Odpowiedz Link
martinusa Re: Egzamin 11.10.10, 11:25 Okazuje się,że wyniki z pierwszego egzaminu nie mają wpływu na dalsze decyzje. heksagram 7 mówi o odniesieniu zwyciestwa we właściwym momencie. Myślę więc , że może chodzić o to, że ten egzamin nie jest ważny, że należy się skupić na następnym, od wyniku którego wszystko zależy. Odpowiedz Link
martinusa Re: Egzamin 08.10.10, 12:58 Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale zapytałam o przyczynę tego unikania i zaniku kontaktu. Otrzymałam 28.2 na 31. Heksagram 31 nie zapowiada poważnego związku i wiem dlaczego, ale 28.2? . Odpowiedz Link
transwizje Re: Egzamin 11.10.10, 18:31 co do 28 na 31 odpowiedź może dotyczyć wcale nie ciebie. I ukazywać przyczynę z punktu widzenia wydarzeń życia drugiej osoby. Bez twojego udziału. Już mówiłam, takie i pytania i otakie odpowiedzi czasem rozumie się po długim czasie albo wcale. Pozdrawiam Ewa S. Odpowiedz Link