20.05.13, 08:45
Witam chciałam zaczerpnąć porady wobec pewnej powtarzającej sie cyklicznie osoby w moim zyciu (exa)..Czego mogę sie jeszcze po tym facecie spodziewac ?.. Otóż wyszło 24 zmienne 2,3 ..Ukazują dokładnie jego zachowanie na zasadzie "pojawiam sie i znikam".Po przemianie wychodzi 11 -,jak to teraz ową harmonie rozumiec ?.
Obserwuj wątek
    • 9memory Re: relacja 20.05.13, 09:05
      w zasadzie mysle ze ta 11 to moze byc dązenie do zgody ,zharmonizowania sytuacji ,wyluzowania sytuacji miedzy nami.
      • transwizje Re: relacja 21.05.13, 10:00
        24+11=35
        Tak czy siak sprawy wyglądają dobrze. 11 to spokojne życie razem, albo zobojętnienie, równie przyjemne i dające spokój. ;-)
        35 jako heks wspólnej sprawy/sedna może mieć związek z wizerunkiem oficjalnym, jakimiś pokazami zewnętrznymi. Sama oceń.

Pozdrawiam, ES
        • 9memory Re: relacja 22.05.13, 05:10
          transwizje napisała:

> 24+11=35
          > Tak czy siak sprawy wyglądają dobrze. 11 to spokojne życie razem, albo zobojętn
          > ienie, równie przyjemne i dające spokój. ;-)
          > 35 jako heks wspólnej sprawy/sedna może mieć związek z wizerunkiem oficjalnym,
          > jakimiś pokazami zewnętrznymi. Sama oceń.
          >
          > Pozdrawiam, ES
          35-przerwa w separacji nie jest regresja ale zyzna relacja..No wiec moze dazyc do oficjalnej formy związku,pokazaniem swoich cnót,wartosci i wykorzystania jakis umiejetnosci wobec mnie (dla siebie)..mysle ze to zwrocenie uwagi,jakas forma kierunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka