bitter_sugar 20.09.08, 18:21 6 zmienna. pytanie było "jakie są jego intencje" i nic z tego nie rozumiem. a intuicja cichutko szepce że ściemnia. może mi ktoś wytłumaczyć? dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transwizje Re: 41 na 19 21.09.08, 12:30 hihi, wyobraź sobie mędrca, który wyrzekl sie swiata i zaspokajania swoich potrzeb (vel popedow), a dostaje od niego wszystko, co jest mu potrzebne (nadmiar rozdaje innym). To 41.6. o przemianie na 19 mozesz sobie poczytac na forum, poprzez wyszukiwarke. ogolnie to oscylujaca fala uczuc. zacheta i zniecheta. chyba wiem o co tu biega w relacjach damsko-meskich, ale pozostawiam domysl tobie. pozdro ES Odpowiedz Link
bitter_sugar Re: 41 na 19 21.09.08, 23:44 Dziękuję za pomoc. o 19 niestety nic nie znalazłam, wyszukiwarka forumowa padła, ale jeszcze popróbuję za jakiś czas. Zachęta i zniechęta powiadasz? Właśnie dziś pomyślałam o tym że z jednaj strony wykazuje chęci i zainteresowanie a z drugiej robi/mówi coś co mnie bardzo zniechęca do niego. A jeśli to jest taka strategia żebym to ja się interesowała i goniła za nim, to będzie musiał poszukać innego sposobu. Jeśli to ma być dla niego tylko rozrywka to nie ma się nad czym zastanawiać, a jak coś ma być, to niech pokaże że naprawdę jest zainteresowany. opis h41, Twojego autorstwa, który znalazłam gdzieś wcześniej - "41 to w moim doświadczeniu przeważnie trójkąt, potencjalny, w pewnym momencie rozstanie i znalezienie kogoś całkiem innego. Do miłości ma się więc tak jak w orzeczeniu: powściągnij popędy i namiętności, bo nie tędy droga." W połączeniu z tym co napisałaś o 41.6 i "Zachętami/zniechętami" z 19 wychodzi mi że koleś zarzuca haczyki, sieci i inne takie, czekając aż ofiara sama wpadnie i będzie prosiła o jeszcze. Taki lowelas-bajerant "zobacz jaki jestem fajny - walcz o mnie, zdobywaj!" Rada dla mnie - olać, nie interesować się, od czasu do czasu zarzucić własny haczyk. Zastosować jego metodę tyle że ulepszoną. Zakładając że chciałabym żeby coś z tego wyszło. Dobrze kombinuję? Raz jeszcze dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link
transwizje Re: 41 na 19 22.09.08, 11:06 chiba tak... ;-))) ale zwaz, ze pytanie bylo ino o intencje, a nie o to jak cala rzecz sie potoczy. pozdro ES Odpowiedz Link