Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Infoski-znacie??

13.11.10, 09:13
    www.infoski.pl/ Czy ktoś z Was korzystał z ich usług,rezerwował wyjazd przez tą stronę?Chcielibyśmy w tym roku pojechać na narty do Włoch,Francji,lub Szwajcarii samolotem.Niestety jako początkujący narciarze nie mamy rozeznania gdzie najlepiej lecieć do tych miejsc,aby było dużo łatwych tras.Zależy nam na dostaniu się do tego miejsca właśnie samolotem,bo jazda 2 dniowa samochodem z trójką dzieci w naszym przypadku odpada.
    Znalazłam ten portal przypadkiem,ale nie wiem czy to nie jacyś naciągacze,co zafundują nam przelot w 1 stronę.
    Próbowałam wysyłać zapytania do Neckermanna i Tui,aby przygotowali dla nas ofertę wylotu na narty,ale nie przysłali nic ciekawego (2 miejsca,jedno gorsze od drugiego),a ceny porażające.
    Stąd moje pytanie jeśli ktoś korzystał z tego serwisu infoski bardzo proszę o opinie.
    Obserwuj wątek
      • ortodox Re: Infoski-znacie?? 13.11.10, 12:02
        Czyżby kolejna krypo-reklama? Nie wiem jaka ofertę maja inne BP bo z nich nie korzystam, ale wiem za ile mogę spędzić na nartach wakacje we Włoszech, gdy robie to sam.
        Rzuciłem okiem na ofertę tego biura i ... szkoda gadać.
        Raptem kilka propozycji w cenach znacznie wyższych niż przeciętne.
        Takie passo Tonale np. w terminie 4-11.12 i 11-18.12 ... czyli freeski ... rewelacja ;) i do tego last minute :) Dla 5 osób ( z 3 dzieci ) zakładam, że żadne nie ma poniżej 2 lat ( wtedy było by taniej, ale kto z takim brzdącem jechałby na narty? ) zapłacisz coś ok ponad 9 000zł i do tego musisz sama gotować ( dla 5 jest co robić ), albo doliczyć jakieś kolejne 4 000zł na restauracje i jakiś 175 na ubezpieczenie narciarskie. Na dodatek dodam, że transfer z lotniska w bergamo na passo Tonale to też kilka godzin jazdy, a zakładam, że organizator tym sie zajmie już za free ... Jednym słowem super oferta ...Taaaaniznaaa ... dla bogatych ;)
        pozdro.
        • jabolkn Re: Infoski-znacie?? 13.11.10, 13:21
          ortodox napisał:

> Czyżby kolejna krypo-reklama?
          nie przypuszczam, to biuro i linie Wizzair kryptoreklamy nie potrzebują,
          znajomi byli w ubiegłym roku w Andorze i byli b. zadowoleni
          sam latam Wizzem kilka razy w roku i do tej pory bezproblemowo

pozdrawiam Janusz
          www.kochamnarty.pl
          • ortodox Re: Infoski-znacie?? 13.11.10, 15:08
            jabolkn napisał:

> ortodox napisał:

> ... to biuro i linie Wizzair kryptoreklamy nie potrzebują ...
            ---------------------
            Wizzair może nie potrzebuje ... ale oferta BP skromniutka i droga, dla mnie odpada.
            Zapytałem, czy to nie kryptoreklama, bo ta oferta, to żadna alternatywa ( cenowa i asortymentowa) dla takich gigantów jak Neckermann czy Tui. Uzasadniłem to przykładem i przyjrzałem się ofercie ... ale nie upieram się. W końcu może pyta o to ktoś zupełnie nie zorientowany w realiach, a oferty w tych BP nie sprawdzał, tylko ocenił po odpowiedzi na swoje zapytanie. Wiadomo ... jakie pytanie taka odpowiedź.
            pozdro.
            • k1234561 Re: Infoski-znacie?? 13.11.10, 16:04
              W końcu może pyta
              > o to ktoś zupełnie nie zorientowany w realiach, a oferty w tych BP nie sprawdza
              > ł, tylko ocenił po odpowiedzi na swoje zapytanie. Wiadomo ... jakie pytanie tak
              > a odpowiedź.

Ale Ty miły jesteś.Jakbym taką rozległą wiedzę, doświadczenie narciarskie i obycie we wszystkich ośrodkach narciarskich w Europie miała jak Ty, to nie pytałabym się tu na forum jak oceniacie infoski.
              Pytam bo jak napisałam w swoim poście,jesteśmy początkującymi narciarzami (czytanie ze zrozumieniem nie boli) i nie znam realiów.Oferty biur typu Neckermann i Tui posiadam i przejrzałam,ale mają same stare hotele i kosmiczne ceny.W dodatku jak już napisałam tylko we Włoszech.
              JAk nie umiesz normalnie komuś odpowiedzieć,bez ironii,to nie odpowiadaj wcale,taki wyniosły ton tylko o Twoim poziomie świadczy.
              • ortodox Re: Infoski-znacie?? 13.11.10, 17:55
                k1234561 napisała:
                > JAk nie umiesz normalnie komuś odpowiedzieć,bez ironii,to nie odpowiadaj wcale,
                > taki wyniosły ton tylko o Twoim poziomie świadczy.
                ----------------------------
                Odpowiedziałem ... ale jak kwota 15 000 za tydzień dla Twojej rodziny jest satysfakcjonująca ... to ja nie mam już nic do dodania. To w końcu Twoje pieniądze ... jedź z kim chcesz, dokąd chcesz i za ile chcesz. Życzę Ci, żeby ktoś potwierdził, że to jest bardzo tanio i w ogóle super ... a Passo Tonale ... to przecież topowy ośrodek w Italii i transfer z Bergamo to sama radość :)
                pozdro.
                • skynews Re: 13.11.10, 20:33

dla mnie to spamowanie i nic więcej
                  bo nie wierzę żeby ktoś kto jest zdecydowany na urlop był aż tak głupi,
                  aby nie móc dla siebie samego przeanalizować ofert online, polskich i zagranicznych
                  lub jeżeli nie potrafi używać myszki albo ma pirackiego windowsa, udać się do biura w sensie pomieszczenia, w którym profesjonalista jest w stanie zaprezentować jak największą ilość ofert różnych firm i organizatorów wczasów.

oferta jest tak bogata że nie ma takiej możliwości żeby nie znaleźć dla siebie i swojej rodziny coś pasującego.

zakładanie wątku na forum tematycznym z pytaniem co sadzicie o biurze x jest przygotowaniem wątku do zapełniania go wpisami och i ach o konkretnym
                  widocznym w tytule biurze - tak było do tej pory na tym forum...

jeżeli jednak tym razem jest inaczej, pomyliłem się, etc...to mogę przygotować ofertę
                  mimo że mi się w ogóle nie chce - podaj termin, region, ilość osób dorosłych, dzieci, hotel czy apartament, sposób dojazdu...

Enjoy it !
                  • drzwi_do_lasu Re: 13.11.10, 21:18
                    skynews...
                    • skynews Re: 13.11.10, 22:02

...a nie chciałabyś spróbować sama pogłaskać myszkę ?

Enjoy it !
                      • k1234561 Re: 14.11.10, 16:35
                        Proszę bardzo skynews,zaprezentuj coś dla:

- dwóch rodzin.Pierwsza rodzina - 2 os.dorosłe i 2 dzieci(9 lat i 14 lat).Druga rodzina - 2 os.dorosłe i 3 dzieci (14lat 12lat i 9 lat).W terminach od 31-05.02.2011 i 06.02 - 13.02.2011, wyjazd na narty samolotem do Francji albo Włoch lub Szwajcarii .Prosimy o region z łatwymi trasami. :)
                        • skynews Re: 16.11.10, 01:06

dobrze,
                          spróbuję coś interesującego znaleźć...

Enjoy it !
                          • k1234561 Re: 17.11.10, 09:53
                            Czekamy z niecierpliwością ;)
                            • skynews Re: 17.11.10, 14:02

ofert jest tyle że trzeba je wstępnie selekcjonować:
                              - osobna rezerwacja hotel/apartament, przelot na lotnisko najbliżej miejsca zarezerwowanego hotelu/apartamentu, transfer z lotniska
                              - wszystko razem organizowane przez jedna firmę turystyczna

oczywiście są wady i zalety:
                              osobna rezerwacja nie jest zawsze tańsza, musimy wykazać się kreatywnością i talentami organizacyjnymi, znać j. obce ale za to uniezależniamy się od ewentualnej nieuczciwości, bankructwa firmy turystycznej i jedziemy tam gdzie chcemy.
                              powierzenie wszystkiego jednej firmie jest niekiedy loterią - wszystko zależy od tego jak profesjonalnie jest zorganizowana firma...czy rzeczywiście troszczy się o klienta przez cały czas urlopu czy tylko do momentu, w którym klient zapłacił.

lotniska:
                              nie napisałaś skąd chcesz rozpocząć podróż - jeżeli np. z WAW to
                              odrzuciłem wstępnie Innsbruck, Salzburg Airport i Airport Klagenfurt ze względu na brak bezpośrednich połączeń...podobnie jak Italię.

pozostały mi lotniska Geneva Airport i Grenoble Airport, z których to lotnisk są zorganizowane środki transportu do ośrodków narciarskich w Szwajcarii i Francji np: Aeroski Bus 2010/11
                              lub Geneve Airport Region-Road & Rail

jeżeli chodzi o łatwość tras i infrastrukturę dla dzieci to nie zawracałbym sobie tym głowy
                              bo w większości regionów alpejskich nie ma z tym problemu.

to tak ogólnie,
                              chcesz wiedzieć więcej napisz mail do mnie - w końcu niektóre urocze miejsca powinny pozostać tajemnicą żeby...swojego uroku nie straciły:)

Enjoy it !
      • Gość: Kasia Re: Infoski-znacie?? IP: 178.73.49.* 17.11.10, 10:11
        a ja wcale nie uważam,że to musi być reklama biura, też miałam ochotę zapytać o BP, ale tu każde pytanie o biuro podróży traktowane jest jak reklama:(, a przecież chyba są ludzie, którzy na narty jeżdżą też na wyjazdy zorganizowane i mogli by pomoc tym co szukają takiej formy wyjazdu.

Do tej pory na narty jeździliśmy,ze tak powiem we własnym zakresie, wszystko od początku do końca sami sobie organizowaliśmy, w tym roku jest trochę inaczej, mąż nie może pojechać, więc pojadę pewnie sama z młodym człowiekiem, dlatego też jestem zainteresowana wyjazdem zorganizowanym, przelot, transfer,zakwaterowanie...., ale o konkretne biuro aż boję się zapytać;)
        • ortodox Re: Infoski-znacie?? 17.11.10, 11:34
          Nikt nie twierdził, że to jest reklama!
          To wygląda jak reklama, bo zaczyna się w tytułowym wersie od nazwy firmy, a na dodatek dalej krytykuje się konkurencję. Sugeruje się, że to dużo tańsze BP niż inne ( przytoczone ) ... i ma bogatsza ofertę. Konstrukcja postu jest typowo reklamowa mająca coś zasugerować, zachęcić do przeglądania oferty ... a ceny w rzeczywistości są bardzo wysokie i oferta skromniutka. Oczywiście, że to nie musi być reklama i zapewne nie jest. To prawdopodobnie tylko przypadkowo tak wygląda. Nie ma więc problemu pytania o BP ... ale my naprawdę ( prawie wszyscy ) nie lubimy kryptoreklamowych wątków, w których wszystko jest ohhh i ahhh a na dodatek pani Kasia ( nie bierz tego do siebie) z BP zrobi każdemu dobrze ;)
          pozdro.
          • skynews Re: Infoski-znacie?? 17.11.10, 14:19

może należało inaczej sformułować zapytanie ale nie wiem czy by to wiele zmieniło bo my tu
            (tak chyba mogę napisać w tym konkretnym przypadku) nie spamerów...jak nie spamer to
            nawiedzony instruktor/instruktorka albo ktoś kto świadomie pomylił forum z serwisem aukcyjnym.

wszystkiemu jest winny ospały admin - na zgłoszenia spamów w ogóle nikt już nie reaguje, redakcja również
            i zaczyna to już być zniechęcające do jakiegokolwiek zaangażowania się

Enjoy it !
            • k1234561 Re: Infoski-znacie?? 18.11.10, 15:35
              Skynews dzięki za info.
              Nie sądziłam,że zapytaniem o BP narobię tyle ambarasu i jeszcze będę posądzana o kryptoreklamę.
              Wracając do mojego tematu.To myśmy chcieli jak już wspominałam dolecieć do Francji,Włoch lub Szwajcarii,na lotnisku wynając samochód i dojechać do wybranego przez nas miejsca.Wylatywać chcielibyśmy z Warszwy,Poznania lub Bydgoszczy.
              Dlatego zależy mi na poleceniu jakiś fajnych miejscowości nie tak daleko od lotniska,abyśmy mogli w miarę rozsądnym czasie dojechać z dziećmi i całym majdanem na miejsce.
              Więc gdybyś skynews mógł jeszcze podsunąć jakieś rozwiązanie byłoby miło.
              • jabolkn Re: Infoski-znacie?? 18.11.10, 17:47
                k1234561 napisała:

dolecieć do Fran
                > cji,

jak już lecieć to do Francji bo np. do Włoch
                będzie własnym samochodem tylko trochę dłużej
                może tutaj:
                www.traveliada.pl/wczasy/Francja/d,1/r,7/
                • Gość: kasia Re: Infoski-znacie?? IP: 178.73.49.* 18.11.10, 21:09
                  Janusz przeczytałeś pierwszy post założycielki? jest napisane,że chce samolotem...
              • skynews Re: 18.11.10, 21:07

Mam dla Ciebie konkretne propozycje - mogę polecić te miejscowości i regiony narciarskie,
                w których często bywam łącznie z tips, tricks & secrets news:)
                To, tak jak zaplanowałaś da się zrealizować - znakomity pomysł z wynajmem samolotu na lotnisku.
                Dzisiaj jeszcze lub najpóźniej jutro do południa dostaniesz mail k1234561@gazeta.pl z kilkoma opcjami...mogę również dołączyć zdjęcia z osobistej kolekcji...

Enjoy it !
                • jabolkn Re: 18.11.10, 21:39
                  skynews napisał:

> To, tak jak zaplanowałaś da się zrealizować - znakomity pomysł z wynajmem samo
                  > lotu na lotnisku.

tak to naprawdę znakomity pomysł
                  ale samolotem wylądujesz jedynie w Courchevel
                  lepszy będzie helikopter
                  polecam Air Zermatt - zabierają z lotnisk w Bazylei, Zurichu, Genewie
                  i dowożą bezpośrednio do wybranego ośrodka
                  tu możesz zarezerwować:
                  www.air-zermatt.ch/air_zermatt_2007_en/content/index3_EN.php?content=EN026
                  • skynews Re: 18.11.10, 21:55

:)
                    wiem...korzystam regularnie:)

Enjoy it !
              • skynews Re: 19.11.10, 21:46

wysłałem mail z informacjami:)

Enjoy it !
      • mario_666 Re: Infoski-znacie?? 19.11.10, 14:52
        Jestem trochę zaskoczony, że na normalne pytanie prawie nikt nie udzielił normalnej odpowiedzi! Tylko atak! Według mojej opinii Infoski.pl to nie są naciągacze i myślę, że możesz być spokojna - ja z nimi leciałem 2 lata temu z Poznania do Montecapmione (zgadzam się, że ośrodek naprawdę słaby, ale też ceny akceptowalne), w marcu również z nimi wybrałem się do Andory (to jest pełen bajer dopiero!), a w styczniu lecimy do Monterosa. Polecam kod promocyjny dostępny na stronie poznańskiego lotniska - przy rezerwacji on-line wpisując kod SKL104 automatycznie naliczany jest rabat 50 zł od osoby(znajomi lecą z Gdańska i kod też działa;)
        A teraz do pozostałych przedmówców - fakt, Infoski jest drogi,ale nie popadajmy w paranoję! Przy apartamentach 4-5 osobowych naprawdę mogą trafić się dobre ceny! I jeżeli kogoś nie stać to niech nie krytykuje. Każdy ma prawo wyboru - samolot to idealne rozwiązanie dla wielu osób, a często Infoski jest jedynym biurem oferującym przeloty na narty np. jak w przypadku Poznania.
        pozdr
        mario_666
        • ortodox Re: Infoski-znacie?? 19.11.10, 16:01
          Widzisz mario, widocznie dla prawie całej reszty normalne pytanie i normalna odpowiedź znaczą coś innego niż dla Ciebie. Może jak tu trochą posiedzisz, to nieco zmienisz zdanie :)
          Co do cen w infoski ... podałem konkretny przykład imprezy i wyliczenie dla 2+3. Ponad 9 000 zł za imprezę poza sezonem bez wyżywienia ??? Nie był to przykład szczególnie drogi i jakiś wyszukany, a wręcz typowy. Z miejscowości którą znam. To nie jest kwestia czy kogoś taż, czy nie. Opinie co do ceny może wystawić każdy, a jeśli jest Twoim zdaniem nieprawdziwa, czy błędna ... albo nawet tendencyjna, to zawsze możesz wystawić swoja i ja uzasadnić.
          Czekam teraz na uzasadnienie, że można jednak trafić coś taniego na infoski, oraz pełnego bajeru w Andorze, bo może skorzystam ;)
          pozdro.
      • Gość: kasia Re: Infoski-znacie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 16:18
        Lot ma swoją ofertę zimowych przelotów
        www.lataj.pl/wiadomosci/lot-promocje-dla-narciarzy/47
      • Gość: odpowiadam_ Re: Infoski-znacie?? IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 22:21
        Znalazłam wątek i dopisuję swoje trzy grosze choć trochę po czasie. Wróciłam z Monte Campione, byłam z infoski, samolotem z Katowic za ok. 1500 zł, bez wyżywienia, nie uważam żeby była to jakaś porażająca kwota. Bardzo przyzwoity aparament na 1200 (wyżej ponoć gorsze), wyżywienie za dopłatą. Dojazd do ośrodka z lotniska zajął ok. 1,5 godziny. Nie wiem czemu wszyscy tak narzekają na ten ośrodek, ale dla średnio jeżdźącej osoby w średnim wieku, jest tam całkiem przyzwoicie. Fakt infrastruktura słaba , krzesła daja po łydkach ale da się przeżyć. No i wyciąg tuż za progiem :). Wróciliśmy zadowoleni.
        • Gość: BJ Re: Infoski-znacie?? IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.11, 23:00
          Ja byłam z infoski w grudniu w Madesimo. Jestem baaaardzo zadowolona. Było bardzo fajnie bo wygodnie samolotem i ośrodek też super, no i jak na taki luksus nie za drogo. Madesimo jest mało znane wsród Polaków ale jest to ośrodek z nową infrstrukturą, nie spotkałam ani jednego orczyka są dobrze utrzymane stoki. Powtarzam wyjazd w marcu. Mam nadzieję, że nie będzie za ciepło.
      • borsuk48 Re: Infoski-znacie?? 17.02.11, 23:40
        Byłam w zeszłym roku w marcu w Passo del Tonale. Organizacja super. Wylot z Gdańska o 06.00, w Bergamo o 08.10. Busik czekał, transfer ok. 2,5 godziny, o 11.30 dostaliśmy pokoje i można było jeszcze pójść na narty (wyciągi do 16.30). Z powrotem był mały poślizg, bo samolot był opóźniony ok. 2 godzin i trzeba było na lotnisku przeczekać.
        Tonale jest połączone z Ponte do Legno i wybór tras jest naprawdę spory: ww.adamelloski.com
        Trudne i łatwe, po słonecznej stronie (Tonale) i trochę bardziej w lesie (Ponte di Legno, Temu).
        W tym roku też jedziemy - w najbliższą niedzielę.
        Niewątpliwie z Warszawy jest dużo więcej możliwości i większy wybór kierunków i cen.
        Z Gdańska nie ma takiego wyboru, samoloty rejsowe to dużo wyższe ceny, a z dzieckiem nie chcemy się tłuc 2 dni samochodem w jedną stronę. Wizzair jedyny lata od nas w pobliże ośrodków narciarskich. Infoski oferuje z Bergamo kilka ośrodków: np. Montecampione (low-cost, ale nisko), Tonale a nawet St. Moritz.
        Nam pasuje, że mozna wykupić cały pakiet (lot, transfer, zakwaterowanie, wyżywienie, skipass i ubezpieczenie ski) w jednym miejscu. 20kg bagażu głównego + narty lub deska w pokrowcu + 10kg podręcznego na osobę w cenie, dziecko tak samo.
        W kalkulacji ceny liczą ok. 800zł za bilet lotniczy powrotny na osobę (Wizzair).
        W każdym miejscu jest wybór zakwaterowania (apartamenty, hotel).
        My wybraliśmy Tonale, bo nam się w zeszłym roku podobało i naprawdę byliśmy zadowoleni z organizacji.
        • skyddad Re: Infoski-znacie?? 19.02.11, 18:39
          Trzy razy bylem z ta firma.Dobra organizacja ,jedno potkniecie w zeszlym roku.Nie korzytsam z ich lini lotniczych ze wzgledu na moje zamieszkanie.Tego roku Andorra byla super duper.
          Firma posiada dwie altrnatywy dla ludzi z normalna kieszenia i wtedy sie mieszka w apartamencie i samemu pichci albo tzw" full wypas" i korzysta sie z hotelu ### lub #### lub ##### i wtedy wchodzi wszystko z najwyzszej polki lacznie z szafkami na sprzet przy wyciagu.Zawsze posiada wlasny transfer,przy wyjezdzie, walowa na droge i faktycznie czlek jest zadbany.Pamietac trzeba ze jak jedziemy z wyzszej polki trzeba dawac napiwki personelowi juz lokalnemu ot taki zwyczaj jest na swiecie.
          Pzdr.Sky.
        • easy_art Re: Infoski-znacie?? 11.03.11, 20:52
          Parę tygodni temu wybraliśmy się na narty z firmą Infoski, wybraliśmy opcje z samolotem, byliśmy w Residence Palace Ponte di Legno. Wcześniej przestudiowaliśmy wiele opinii na temat infoski i wydawała się wiarygodna, lecz na miejscu czekały na nas niemiłe niespodzianki. Zastrzeżeń co do samego lotu i transferu nie mogę mieć, niestety co do apartamentów to zdecydowanie tak. Na swojej stronie Infoski podaje że Apartament Bilo 3-4 osobowy posiada 2 pokoje. W rzeczywistości jest do duży pokój a w nim zrobiony mały pseudo pokój - łóżko dla dwóch osób obudowane drewnianymi suwanymi ściankami. Tragedia!!! Nie polecam tego miejsca, mogę dodać także że obsługa hotelu była niemiła. Skibusa hotelowego także nie zauważyłem. Dla wszystkich udających się na narty przestrzegam przed apartamentami - chcą zawsze upchać jak najwięcej ludzi. Podsumowując, mam wrażenie że firma infoski za bardzo nie wie jak wyglądają warunki w rzeczywistości, radzę się tym zainteresować.
          • Gość: Poczatkujący Re: Infoski-znacie?? IP: *.ip.shentel.pl 05.10.11, 21:45
            No to ładnie... czy ktoś może coś więcej napisać o Residence Palace w Ponte Di Legno ? Wybieram się tam w grudniu i nie wiem czego się mogę spodziewać..... apartament bilo 4 dla 4 osób.

Lokalizacja?
            Jak daleko do kanjp?
            Połączenie z wyciągiem?
            Standard pokoi?

Czy ktoś może coś na ten temat powiedzieć?

Pozdrawiam
      • Gość: joaziel Re: Infoski-znacie?? IP: *.subscribers.sferia.net 13.03.11, 20:28
        Byłam z nimi w Andorze w lutym - było super , od strony organizacyjnej bez zarzutu. Też mialam obawy, bo mało znane biuro, ale naprawdę trudno cokolwiek skrytykować. Wyjazd typowo narciarski, dla tych, którzy lubią wyszaleć się na nartach.
        • Gość: mario_666 Re: Infoski-znacie?? IP: *.111.217.28.static.crowley.pl 11.10.11, 12:47
          A ja znowu polecam kod rabatowy na całą ofertę Infoski.pl - wpisując kod SKL104 podczas rezerwacji on-line na infoski.pl automatycznie naliczany jest rabat w wysokości 50 zł od osoby. W tym roku otwieram sezon już w grudniu w Andorze (trochę się boję czy będzie śnieg...).
          Pozdr.
          mario
          • jabolkn Re: Infoski-znacie?? 11.10.11, 14:36
            Gość portalu: mario_666 napisał(a):

> W tym roku otwieram sezon już w grudniu w Andorze (trochę się boję czy będzie śnieg...
            nic się nie bój, jak nie będzie to otworzysz korkociągiem (:
            proszę o relację z poprzedniego wyjazdu
      • Gość: Marek B Re: Infoski-znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:00
        Ja byłem w ubiegłym roku w Andorze i było super. Trasy bardzo dobrze przygotowane, no i ta pogoda!

www.skionline.tv/skionlinetv/?id_video=419¶m=stacje
      • Gość: Jk12345 Re: Infoski-znacie?? IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.01.15, 22:34
        Byłem z Infoski w hotelu Grand Presolana w dniach 26 grudnia 2014 do 2 stycznia 2015 pobyt tragedia , podczas pierwszej kolacji obsługa hotelu cztero gwiazdkowego odganiała osoby które miały wykupione pobyt w Infoski od stołu szwedzkiego ponieważ nie wykupili tej opcji .Kolację podawano na papierowych podkładkach w piwnicy a nie restauracji jak pozostali goście hotelowi bez żadnego wyboru.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka