wi0la 25.01.11, 14:16 chodzi mi o nazwę - nie są to gogle -okulary ale taka szybka na gumce. jak się to fachowo nazywa lub gdzie można kupić . dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novationen Re: ochrona (gogle) na biegówki 25.01.11, 16:50 po portu okulary biegowe tudzież narciarskie z google nigdy nie korzystała? to niech ma linka do sklepu z takowymi: www.nartysnowboard.pl/c/159/okulary-biegowe-narciarstwo-i-snowboard.html Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: ochrona (gogle) na biegówki 25.01.11, 17:04 a owszem korzystała i znajduje mi właśnie tylko takie .A mi nie o takie coś chodzi.jest to cała szybka tak jakby od kasku motocyklowego starego typu gdzie były takie ochronne szybki zupełnie podnoszone .Mi rozchodzi się o taką właśnie rzecz tyle że bez kasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: ochrona (gogle) na biegówki 25.01.11, 17:13 hah już czaję... no to nie wiem. Obawiam się że nie będzie do łatwe do znalezienia. Proponował bym się przejść po sklepach ze sprzętem narciarskim.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: ochrona (gogle) na biegówki 25.01.11, 17:17 cos takiego? filterki.pl/pl/okulary-swiss-eye-outbreak-cross-country-oprawki-czarne-szkla-przyciemniane-kurier-gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: ochrona (gogle) na biegówki 25.01.11, 17:25 niestety też nie. to nie ma kształtu okularu lecz prostokątu małego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termit Re: ochrona (gogle) na biegówki IP: 79.139.98.* 07.02.11, 09:25 może chodzi o to lyzarske-bryle.heureka.cz/bliz-snowvisor/ Odpowiedz Link Zgłoś