jeepwdyzlu 03.03.11, 10:42 ze swoją żałosną reklamą przeczytaj regulamin forum i zacznij go stosować albo wypad jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Jeep, wyluzuj ... 03.03.11, 10:57 ... chyba jesteś przemęczony ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Jeep, wyluzuj ... 03.03.11, 11:23 przeczytaj wszystkie wypowiedzi ah we wszystkich mozliwych wątkach (zabrał głos wszędzie) i powiedz, że nie mam racji jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu np tu 03.03.11, 11:35 forum.gazeta.pl/forum/w,380,118507847,122817326,Re_Makijaz_na_stoku_.html?wv.x=1 dyskusja zakończona 17.11 2010 wygrzebana i dodany bełkot byle wkleić linka oj orti, straciłeś czujność :-)) ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: albo tu 03.03.11, 11:58 forum.gazeta.pl/forum/w,380,121739058,122813109,Re_znowu_smierc_na_stoku.html chłopak zginął miesiąc temu... a ja się w pierwszej chwili dałem nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
observerr Re: albo jeszcze tu: 03.03.11, 14:43 forum.gazeta.pl/forum/w,380,120750096,120750096,Jak_spakowan_narty_do_samolotu.html Dawno już polecieli i wrócili, a Wujek Dobra Rada teraz się odezwał... Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Zgoda, ale 03.03.11, 14:44 nie o to chodzi. Tylko po co zakładać z tego powodu nowy wątek pod takim tytułem. Jabol ma reklamową sygnaturkę i co? Też założysz wątek pt "Jabol wyp ...aj" oraz tym wszystkim co spamują? pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Zgoda, ale 03.03.11, 14:52 jabol jest wartościowym uczestnikiem forum a ah to spamer na tym polega różnica jeep Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Zgoda, ale 03.03.11, 15:22 jeepwdyzlu napisał: > jabol jest wartościowym uczestnikiem forum > a ah to spamer dzięki za uznanie, (zmieniłem podpis by nie kóło w oczy) ortodox też reklamuje żeglarstwo i objektywy Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Zgoda, ale 03.03.11, 15:35 jakie to polskie :) jak ktos jest wartosciowym uczestnikiem to moze lamac regulamin, a jak nie jest to nie moze... :p typowo afrykanskie podejscie - ale nie przejmuj sie, powszechne w naszym pieknym kraju :p generalnie to niech sobie gazeta i jej admini wylapuja reklame i usuwaja, bo to jest w ich interesie, mi tu miga na ekranie tyle reklam ze jedna w ta czy w ta nie robi roznicy. a czy ktos zaplacil za nia gazecie czy nie...? do Ciebie jeep jedna uwaga, dlaczego uwazasz innych czytajacych za glupszych od siebie? mysle ze nie musisz nikogo uswiadamiac ani bronic przed reklama, jesli Ty zauwazyles ze koles sciemnia to uwierz mi ze inni tez :) klikaj kosz, uwierz w adminow i nie rob kolesiowi dodatkowej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ec Re: Zgoda, ale IP: *.abcdata.pl 03.03.11, 16:30 generalnie zgadzam sie z tobą, sam sobie daje świadectwo i swojemu sklepowi tylko, że koleś wskoczył tu wykopał stare watki, zrobil burdel i zniknął, można sie wk.. zdenerwować pozdro ec Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Zgoda, ale 08.03.11, 14:59 do Ciebie jeep jedna uwaga, dlaczego uwazasz innych czytajacych za glupszych od siebie? mysle ze nie musisz nikogo uswiadamiac ani bronic przed reklama, jesli Ty zauwazyles ze koles sciemnia to uwierz mi ze inni tez :) klikaj kosz, uwierz w adminow i nie rob kolesiowi dodatkowej reklamy ---------------- aaa pewnie masz rację przyjmuję do wiadomości ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: 04.03.11, 03:38 "ortodox też reklamuje żeglarstwo i obiektywy" ...i jeszcze Dolomity jakby jeździł po rondzie i Makro razem z założycielem tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: ah spie...j 03.03.11, 11:58 juz myslałem że chodzi o sławny billboard pt "zimo sp..aj" a ja chciałbym żeby na koszt podatnika ustawili billboardy "lato wyp...j" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: ah spie...j IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 18:17 A ja myślę, ze typowy nastrój społeczny w naszym kraju jeszcze lepiej oddałby taki billboard, tylko bez wymienionej pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: 04.03.11, 03:17 bluzganie i to jeszcze w tytule wątku jest jeszcze bardziej naganne od spamowania i musi być jeszcze bardziej zdecydowanie tępione - błagaj admina na kolanach o wykasowanie całego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z2z O! To forum też całkiem zaśmiecił ten gnojek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:30 Haha! Jełopwdyzlu, mędrzec nad mędrcami, to forum też rozwalił? Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Skąd biorą się takie padalce ... 08.03.11, 21:15 ... jak z2z? Wino, narty, z2z, padlina ... widzicie jakiś wspólny mianownik? Ja ... chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś