Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ah spie...j

03.03.11, 10:42
    ze swoją żałosną reklamą
    przeczytaj regulamin forum i zacznij go stosować albo wypad
    jeep
    Obserwuj wątek
      • ortodox Jeep, wyluzuj ... 03.03.11, 10:57
        ... chyba jesteś przemęczony ;)
        pozdro.
        • jeepwdyzlu Re: Jeep, wyluzuj ... 03.03.11, 11:23
          przeczytaj wszystkie wypowiedzi ah we wszystkich mozliwych wątkach (zabrał głos wszędzie)
          i powiedz, że nie mam racji
          jeep
          • jeepwdyzlu np tu 03.03.11, 11:35
            forum.gazeta.pl/forum/w,380,118507847,122817326,Re_Makijaz_na_stoku_.html?wv.x=1
            dyskusja zakończona 17.11 2010
            wygrzebana i dodany bełkot byle wkleić linka
            oj orti, straciłeś czujność
            :-))
            ciao
            jeep
            • novationen Re: albo tu 03.03.11, 11:58
              forum.gazeta.pl/forum/w,380,121739058,122813109,Re_znowu_smierc_na_stoku.html

chłopak zginął miesiąc temu... a ja się w pierwszej chwili dałem nabrać.
              • observerr Re: albo jeszcze tu: 03.03.11, 14:43
                forum.gazeta.pl/forum/w,380,120750096,120750096,Jak_spakowan_narty_do_samolotu.html
                Dawno już polecieli i wrócili, a Wujek Dobra Rada teraz się odezwał...
              • ortodox Zgoda, ale 03.03.11, 14:44
                nie o to chodzi. Tylko po co zakładać z tego powodu nowy wątek pod takim tytułem. Jabol ma reklamową sygnaturkę i co? Też założysz wątek pt "Jabol wyp ...aj" oraz tym wszystkim co spamują?
                pozdro.
                • jeepwdyzlu Re: Zgoda, ale 03.03.11, 14:52
                  jabol jest wartościowym uczestnikiem forum
                  a ah to spamer
                  na tym polega różnica
                  jeep
                  • jabolkn Re: Zgoda, ale 03.03.11, 15:22
                    jeepwdyzlu napisał:

> jabol jest wartościowym uczestnikiem forum
                    > a ah to spamer
                    dzięki za uznanie,
                    (zmieniłem podpis by nie kóło w oczy)
                    ortodox też reklamuje żeglarstwo i objektywy
                    • zolviu Re: Zgoda, ale 03.03.11, 15:35
                      jakie to polskie :)
                      jak ktos jest wartosciowym uczestnikiem to moze lamac regulamin, a jak nie jest to nie moze... :p typowo afrykanskie podejscie - ale nie przejmuj sie, powszechne w naszym pieknym kraju :p

generalnie to niech sobie gazeta i jej admini wylapuja reklame i usuwaja, bo to jest w ich interesie, mi tu miga na ekranie tyle reklam ze jedna w ta czy w ta nie robi roznicy. a czy ktos zaplacil za nia gazecie czy nie...? do Ciebie jeep jedna uwaga, dlaczego uwazasz innych czytajacych za glupszych od siebie? mysle ze nie musisz nikogo uswiadamiac ani bronic przed reklama, jesli Ty zauwazyles ze koles sciemnia to uwierz mi ze inni tez :) klikaj kosz, uwierz w adminow i nie rob kolesiowi dodatkowej reklamy
                      • Gość: ec Re: Zgoda, ale IP: *.abcdata.pl 03.03.11, 16:30
                        generalnie zgadzam sie z tobą, sam sobie daje świadectwo i swojemu sklepowi

tylko, że koleś wskoczył tu wykopał stare watki, zrobil burdel i zniknął,

można sie wk.. zdenerwować

pozdro
                        ec
                      • jeepwdyzlu Re: Zgoda, ale 08.03.11, 14:59
                        do Ciebie jeep jedna uwaga, dlaczego uwazasz innych czytajacych za glupszych od siebie? mysle ze nie musisz nikogo uswiadamiac ani bronic przed reklama, jesli Ty zauwazyles ze koles sciemnia to uwierz mi ze inni tez :) klikaj kosz, uwierz w adminow i nie rob kolesiowi dodatkowej reklamy
                        ----------------
                        aaa
                        pewnie masz rację
                        przyjmuję do wiadomości
                        ciao
                        jeep
                    • skynews Re: 04.03.11, 03:38

"ortodox też reklamuje żeglarstwo i obiektywy"

...i jeszcze Dolomity jakby jeździł po rondzie i Makro razem z założycielem tego wątku.
      • ewangelizator_carvingu Re: ah spie...j 03.03.11, 11:58
        juz myslałem że chodzi o sławny billboard pt "zimo sp..aj"

a ja chciałbym żeby na koszt podatnika ustawili billboardy "lato wyp...j"
        • Gość: lelek Re: ah spie...j IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 18:17
          A ja myślę, ze typowy nastrój społeczny w naszym kraju jeszcze lepiej oddałby taki billboard, tylko bez wymienionej pory roku.
          • skynews Re: 04.03.11, 03:17

bluzganie i to jeszcze w tytule wątku jest jeszcze bardziej naganne od spamowania i musi być jeszcze bardziej zdecydowanie tępione - błagaj admina na kolanach o wykasowanie całego wątku...
      • Gość: z2z O! To forum też całkiem zaśmiecił ten gnojek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:30
        Haha! Jełopwdyzlu, mędrzec nad mędrcami, to forum też rozwalił? Hahaha!
        • ortodox Skąd biorą się takie padalce ... 08.03.11, 21:15
          ... jak z2z? Wino, narty, z2z, padlina ... widzicie jakiś wspólny mianownik? Ja ... chyba tak.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka