Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Słowacja - narty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 14:42
    Witam,
    Proszę o pomoc - chcę spędzić 7 dniowe ferie z rodziną (2 + 2 (8 i 10 lat)) w terminie od 26.01 - 09.02 (do uzgodnienia) - proszę jeżeli to możliwe o polecenie fajnych ośrodków narciarskich oraz podanie tanich pensjonatów/kwater do wypoczynku z dziećmi.

Obserwuj wątek
      • hartwoods Re: Słowacja - narty 03.01.13, 17:07
        Cześć:
        Strbskie Pleso
        zajrzyj na stronę
        go2tatry.pl

Napisz jakie ceny za pensjonat wchodza w grę - dam ci namiary

pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: Słowacja - narty IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.01.13, 18:22
        My jedziemy w tym roku do ośrodka VRATNA hotel diery mają fajne ceny z karnetami polecam
        • kasia_rubacha Re: Słowacja - narty 30.11.13, 12:18
          Witam Myslimy nad feriami w tym samym miejscu co wy Czy pamietacie ceny do tego hotelu, bo jak sprawdzam na ich stronei to wcale male nie sa bardzo prosilabym o jakies infor. kasia_rubacha@poczta.onet.pl dzieki
        • Gość: Patrycja Re: Słowacja - narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.15, 22:13
          Jak było w tym hotelu,bo maja fajne ceny, warto? Jak daleko do stoku i wyciągu krzesełkowego i czy dla dzieciaków będzie ok teren?
      • happyagent Re: Słowacja - narty 09.01.13, 13:01
        Witam sedecznie,

Jeżeli wybieracie się Państwo na narty prosimy o wypełnienie formularza na naszej stronie:

www.happy-tours.pl/kontakt_z_nami.html
        A nasz zespół przygotuję dla Państwa ofertę na ziomwe szaleństwo!

Zapraszamy :)
      • Gość: Bernard Re: Słowacja - narty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.13, 19:26
        Nie zawracaj sobie glowy Slowacja.
        Dziadostwo, slabo przygotowane stoki, wysokie ceny, ponure towarzystwo.
        Jedz 300 km dalej do AUSTRII !
        Np. Hochkar, blisko Wiednia --> ja nic nie reklamuje.
        Zachecam aby sie wyrwac ze schematu myslowego, ze w Slowacji, Czechach czy Polsce mozna pojezdzic na nartach. Warto pojechac kawalek dalej aby zobaczyc NORMALNE warunki na stokach, NORMALNE kwatery, NORMALNA gastronomie i NORMALNYCH ludzi wokol.
        • volta2 Re: Słowacja - narty 30.11.13, 19:58
          słowacka kuchnia nie powala, ale żeby reklamować austriacką to jestem zdziwiona?

nigdy w austrii bym się nie odważyła wziąć hotelu/pensjonatu z hb czy all - jeśli do at to tylko do apartamentu:)
          (w/w opinia powstała po zapoznaniu się z austriacką gastronomią w wersji fast na wyciągach jak i wersji dinner wieczorem w hotelu)
          • Gość: Karolski Re: Słowacja - narty IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.15, 20:23
            Brednie wypisujesz. Jedź do Mayerhofen, do Innsbrucku, weź dobry hotel i zapomnisz o zaleceniach pseudo dietetyków i niby znawców zasad dobrego odżywiania się. Chyba, że wolisz w apartamencie jeść z torebki lub puszki przywiezionych z kraju.
            Veni, vidi, vici.
        • Gość: bezaq Re: Słowacja - narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.15, 11:02
          Ja też lubię obok siebie normalnych narciarzy, nie takich ciulów jak ty.
      • Gość: aa Re: Słowacja - narty IP: *.internetia.net.pl 01.12.13, 02:33
        jeszcze może być:
        Wielka Racza - fajne trasy ale słabo utrzymywane
        albo Oravska Leśna - tania nuda ale lepsza niż Wisła i wszystko w okolicy ale
        blisko i znośnie

• Gość: Ernest Słowacja - Czechy narty ??? marny pomysł IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.15, 17:15
        Byłem, jeździłem, nie polecam. Nasze dzieci stwierdziły krótko: PORAŻKA !!
      • Gość: betti Re: Słowacja - narty IP: 78.10.81.* 02.08.17, 14:03
        Czemu Słowacja ? Jedź w Alpy - jak chcesz pojeździć w ferie a nie tylko stać w kolejce - zobacz np. tu wyjazd na narty w Styczniu
        kosztowo wyjdzie to samo, a może czasem nawet taniej w Alpach jak w Polsce
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka