Gość: Olek IP: 195.164.0.* 30.01.14, 12:48 ktoś moze polecic jakiś apartament w Ortisei? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Ortisei - apartament 30.01.14, 16:19 www.villa-stella.it/deutsch/index.htm byłem kilka razy, szczerze polecam znakomita lokalizacja, wszędzie blisko, bardzo wygodne apartamenty, podziemny parking (nie bierz miejsca przy ścianie - będziesz musiał wjeżdzać tyłem!!!), narciarnia z suszarnią butów. Wszędzie blisko, na narty można piechotą (100 m do gondoli), skibusem (pod domem przystanek), ale ja i tak ruszam auto... codziennie rano ciepłe bułeczki, sympatyczna obsługa... może nie najtaniej, ale standard naprawdę wysoki jeep Odpowiedz Link Zgłoś
w.traczyk Re: Ortisei - apartament 27.09.14, 13:42 Ortsei (St.Urlich) jest stosunkowo drogą miejscowością i cenowo korzystniejszą alternatywą są miejscowości Kastelruth i Seis (Castelrotto i Siusi), które leżą z drugiej strony Alpe di Siusi, a z których można też dostać się na nartach do Ortisei, czy np. na Secedę lub skubisem dojechać do Selva (Wolkenstein) już na Sella Rondzie. Zobacz: np. te apartamenty holiday-home24.com/alpe-di-siusi-val-gardena i mapkę z regionem Alpe di Siusi - Val Gardena holiday-home24.com/images/regions/alpedisiusi_de.jpg , gdzie zaznaczone jest położenie domów Odpowiedz Link Zgłoś