Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Propozycja

22.11.04, 11:59
    Planuję wyjazd na narty 08.01 - 15.01 Dolomity, Val Gardena, apartamenty
    najprawdopodobniej, dojazd własny. Nas będą 2 lub 3 osoby, wiek 25 lat.

i tak się zastanawiam czy ktoś sympatyczny i niekonfliktowy nie pojechałby w
    tym samym terminie no znaczy razem mam na myśli :D. Liczy się chęć fajnego
    pojeżdżenia i dobrej zabawy.

Wstrzymuje sie jeszcze z rezerwacją ponieważ miło by było wybrac się wiekszą
    grupą.

Pozdrawiam... czekam na decyzję do 05.12 włącznie.
    Obserwuj wątek
      • staruch5 Re: Propozycja 22.11.04, 12:06
        To swietna propozycja.
        Niestety, jestem stary, konfliktowy i niesympatyczny!
        A poza tym wybieram sie tamze 29 stycznia.
        pzdr.
        • wote Re: Propozycja 22.11.04, 12:10
          No cóż, jakoś Ci nie wierzę co do dwóch ostatnich cech ;)

Akurat wyjedziesz jak my przyjedziemy. :)
          • wote Re: Propozycja 22.11.04, 12:34
            jak to zwykle w poniedziałek.. zakręcony jak ruki termos. Pomyliłem grudzień ze
            styczniem.. jakoś mi się wydawało że 29 grudnia wyjeżdżasza. To pewnie po tych
            Iniemamocnych... polecam swoja drogą. :D
      • Gość: oleyu Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:26
        No a my paczką jedziemy 4 grudnia. Pozdr.
        • wote Re: Propozycja 22.11.04, 14:00
          Zadroszczę paczki :) na ósmego stycznia nie zminicie ;) ??
          • skyddad UWAGA 22.11.04, 14:40
            Uwaga-Achtung-Warning-Bnimanie
            Ci co rezerwuja robic to szybko,jest brak miejsc,glownie na luty i tydzien
            kiedy sa ostatki.W Austri juz "prawie" niema mozliwosci sie dostania do
            atrakcyjnych miejscowowsci.Powod ostatki i ponad 200tys gosci z nowych Eu
            krajow.Austria sie oblowi w tym roku jak nigdy.
            Pzdr.Skyddad
            • atka5 Re: UWAGA 22.11.04, 17:27
              Zawsze rezerwuję dużo wcześniej, już mam rezerwację na 5.03 - 13.03. Nie wiem
              czy to dobry termin, czy nie trafią się jakieś austriackie albo holenderskie
              ferie szkolne. Właściwie powinno się to jakoś sprawdzać, ale gdzie?
              • Gość: Rubi Re: UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:30
                zawsze mozna do Falcade tam duzo wolnych miejsc - przeciez to zadupie Europy
                • Gość: Aleksandra Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:10
                  W Falcade też robi się pełno ostatnie 2 tygodnie lutego zostały pojedyncze
                  apartamenty, to samo koniec stycznia, jak na razie okres od 29.01. - 12.02.05
                  jest jeszcze mało oblegany.
                  Pozdrawiam
                  Aleksandra
                  • wote Re: UWAGA 23.11.04, 09:01
                    Czy z tym pełno też macie na mysli 08.01 - 15.01...?? Nie straszcie!!! Ja się
                    wstrzymuję z powodu chęci zmontowania większej grupy. Na lodzie chyba raczej
                    nie zostaniemy.. no mam nadzieję :)

qmax sprawdź mailbox :D

Pozdrawiam
                    • Gość: Aleksandra Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:34
                      Witaj w okresie od 08.01.-15.01.2005 przyjmuję dużą grupę , ale rezerwowałam
                      dla nich hotel już w pazdzierniku, apartamenty są sprzedane wszystkie - w tym
                      okresie ferie mają chorwaci i od kilku lat pokazują się na początku stycznia w
                      Dolomitach. Jednak myślę, że nie powinno być problemu, w najgorszym wypadku
                      zapraszam do Falcade.
                      POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANYCH REZERWACJI.
                      • wote Re: UWAGA 23.11.04, 10:39
                        Falcade mam na uwadze także :D

dziekuję
          • Gość: oley Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:06
            Chyba że teraz nic nie będzie padało to może na późnejszy termin się
            przestawimy, ale teraz i tak jedziemy się podszkolić a w marcu lub kwietniu już
            poszaleć na maxa lecimy w alpki - a w styczniu jeszcze fajna impreza będze w
            splinderowym ml. ;)
        • Gość: mk Re: Propozycja IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 24.11.04, 15:13
          ja też jadę 4 grudnia, do miejscowości Arabba. To już chyba Val gardena
          • Gość: oley Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:17
            No widze że w Arabba Marmolada jest od 60 do 280 cm śniegu. Spox warunki
            • Gość: mk Re: Propozycja IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 25.11.04, 16:25
              podaj proszę link do tej strony
            • Gość: mk Re: Propozycja IP: *.atac.pl / 213.25.91.* 25.11.04, 16:38
              jeśli mówisz to na podst. skiinfo.com, to zwróć uwagę na ostatnią aktualizację
              która odbyła się 08 marca
              • Gość: oley Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:14
                Nio faktycznie w tej miejscowości stare dane - sorka. Ale tu masz stronke
                www.dolomitisuperski.com/arabba/default.asp?L=3
                • wote Re: Propozycja 07.12.04, 11:30
                  Qmax mam sporo ofert w St Christinie jeżeli Ty bądź ktokolwiek inny jest
                  zainteresowany zapraszam... termin 08-15.01.2004

Pozdrawiam
                  • wote Re: Propozycja 07.12.04, 11:31
                    Ceny za 4 osobowy apartament fuul wyposażony 2,3 gwiazdki w przedziałach od 460
                    do 800 Euro za tydz.

pozdro
                    • skyddad Re: Propozycja 07.12.04, 11:39

• Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                      Gość: oley 25.11.2004 16:17 + odpowiedz

No widze że w Arabba Marmolada jest od 60 do 280 cm śniegu. Spox warunki
                      Witaj Oley,
                      to ladnie wyglada w cyfrach,ale tam na gorze jest taki wygwizdow i pustkowie ze
                      szybko uciekniesz.To jest lodowiec.Tam rzadko sie jezdzi ot zobaczyc i sie
                      zeslizgnac po lodzie wdol.
                      Pzdr.Skyddad.

• qmax Re: Propozycja 22.11.04, 18:19
        Cześć Wote,
        Jadę w tym samym terminie, ale najprawdopodobniej z drugiej strony-Colfosco-o
        ile potwierdzą mi rezerwację. Jedziemy w 2 samochody ale..z rodzinami i nie
        jesteśmy przewidywalni. Ojcowie -wieczni chłopcy/ 32 i 33 lata/ baaardzo lubią
        się bawić. Napisz na priva może się spotkamy i coś zmontujemy...
      • Gość: fabio Re: Propozycja Jaki koszt? IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 13:23
        Witam, Interesuje mnie szacunkowy koszt takiego wypadu na narty?
        • staruch5 Re: Propozycja Jaki koszt? 24.11.04, 13:34
          Mam na mysli dobre osrodki blisko, czyli I lub A. Osoby dorosle.
          To jakos tak zawsze wychodzi 200€ za samochod (duzo pali), czyli 50-70€ na
          glowe,
          pobyt poza sezonem okolo 15€/os//dzien
          karnet (dobry!) poza sezonem okolo 24€/os/dzien

W sezonie
          pobyt 25€/os/dzien
          karnet (dobry) okolo 30€/dzien

Zarcie jem to samo co w domu...

Jak by nie liczyc pobyt poza sezonem na kilka dni lub w sezonie na tydzien w
          pare osob wychodzi (zalezy od kursu €/zl) 250-320 zl/os/dzien.
          • qmax Re: Propozycja Jaki koszt? 25.11.04, 20:00
            Mi wychodzi 6000 zł za tydzień low season (optymistyczna wersja). 2 dorosłych i
            2 małych dzieci. Zona jak usłyszała to powiedziała "ile::::::::?"
            Dla porównania W Polsce i Słowacji to wydatek 3500 plnów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka