Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:20
    a jak sie jezdzi na nartach- tylko nie radzcie bym wziela lekcje- nie mam
    kasy wiec poradzcie mi cos fachowcy. dziekuje Ala
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad Re: jazda IP: *.fornfyndet.se 27.11.04, 16:29
        Witaj,
        Pytanie pachnie Rubim.
        Stajesz na gorce patrzysz w dol ugunasz nogi w kolanach z tendencja pochylenia
        do przodu i starasz sie piszczelem napierac na przod buta,max silnie.Zaczynasz
        jechac i jezeli utzrymasz te pozycje ugieta i pochylona do przodu nigdy sioe
        nie wywrocisz,nabierasz predkosci i aby ja kontrolowac zaczynasz krecic i
        zwalniac na poczatku bedzie strach nie przejmuj sie pamietaj o ugietych nogach
        i pochyllonej sylwetce do przodu zwrot na druga strone jak masz pewna predkosci
        narty Carvy yto przy lekkim sie naddaniu samne odrazu skreca,potemn w druga
        strone i cwiczuc i to ostro i coraz szybciej
        Zycze powodzenia.Pzdr.Skyddad.
      • Gość: nnn Re: jazda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 18:50
        weź parę lekcji internetowych a później prześlę ci parę linków żebyś mogła
        pooglądać stoki. Po co wychodzić z domu?
        • Gość: Aleksandra Re: jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:40
          Agencie nnn to chyba najnowszy sposób jazdy na nartach bez wychodzenia z domu.
          Gratuluję pomysłu.
      • Gość: Ala Re: jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:14
        aleksandro - jestes kobieta wiec mnie rozumiesz - daj mi dobre rady prosze
        • Gość: Aleksandra Re: jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:03
          BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY.
          • Gość: darekkkk Re: jazda IP: 217.17.46.* 29.11.04, 16:03
            polecam ksiazke niejakiego Waltera Kuchlera "Carwing dla poczatkujacych i
            zmieniajacych technike"
            Bardzo ciekawy zestaw cwiczen.
            Na poczatku jednak to musisz oswoic sie z nartami. Wyczuc w ogole jak sie na
            tym stoi i utrzymuje rownowage.
            Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka