Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:20 a jak sie jezdzi na nartach- tylko nie radzcie bym wziela lekcje- nie mam kasy wiec poradzcie mi cos fachowcy. dziekuje Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: jazda IP: *.fornfyndet.se 27.11.04, 16:29 Witaj, Pytanie pachnie Rubim. Stajesz na gorce patrzysz w dol ugunasz nogi w kolanach z tendencja pochylenia do przodu i starasz sie piszczelem napierac na przod buta,max silnie.Zaczynasz jechac i jezeli utzrymasz te pozycje ugieta i pochylona do przodu nigdy sioe nie wywrocisz,nabierasz predkosci i aby ja kontrolowac zaczynasz krecic i zwalniac na poczatku bedzie strach nie przejmuj sie pamietaj o ugietych nogach i pochyllonej sylwetce do przodu zwrot na druga strone jak masz pewna predkosci narty Carvy yto przy lekkim sie naddaniu samne odrazu skreca,potemn w druga strone i cwiczuc i to ostro i coraz szybciej Zycze powodzenia.Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: jazda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 18:50 weź parę lekcji internetowych a później prześlę ci parę linków żebyś mogła pooglądać stoki. Po co wychodzić z domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:40 Agencie nnn to chyba najnowszy sposób jazdy na nartach bez wychodzenia z domu. Gratuluję pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 18:14 aleksandro - jestes kobieta wiec mnie rozumiesz - daj mi dobre rady prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:03 BEZ PRACY NIE MA KOŁACZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: jazda IP: 217.17.46.* 29.11.04, 16:03 polecam ksiazke niejakiego Waltera Kuchlera "Carwing dla poczatkujacych i zmieniajacych technike" Bardzo ciekawy zestaw cwiczen. Na poczatku jednak to musisz oswoic sie z nartami. Wyczuc w ogole jak sie na tym stoi i utrzymuje rownowage. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś