Gość: Jozek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:23 dziewczyna mi powiedziała ze jak chce z nia jezdzic na nartach to sobie musze kupic jakies spodnie narciarskie . Co to jest za cholerstwo i ile kosztuje odpowiedzcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: jakie IP: *.fornfyndet.se 27.11.04, 16:32 Witaj, Rowniez pachnie Rubim,takie jakie pozwoli kupic Twoja kasa. www.atomic.pl Zobacz maja pelny wybor odziezy narciarskiej. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: jakie 27.11.04, 18:41 generalnie, to malow azne. Jak jest silna motywacja, to mozna i bez spodni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: jakie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 18:44 po co ci spodnie, jak jest ładna pogoda to dziewczyny jeżdżą w stringach więc ty możesz w slipach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: jakie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:58 pomózcie powaznie a nie wszyscy zartujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: jakie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 20:05 jedź do sklepu sportowego i wybierz. Tyle co mogę ci doradzić to nie kupuj spodni z tzw "pianki" tylko z goretksu. Myślę że ceny zaczynają się od ok 200 pln za same spodnie, ja kupowałem 2 lata temu i razem z kurtką zapłaciłem 1500 pln, tak więc jak widzisz ceny są różne. Odpowiedz Link Zgłoś