Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile za serwis nart w górach?

IP: *.crowley.pl 31.01.05, 12:56
    Witam serdecznie.

Mam pytanie - ile moge zapłacić za podstawowy serwis moich desek w
    Szklarksiej - smarowanie i ostrzenie. Aaaa i może polecicie mi jakieś miejsce
    w tej Szklarksiej gdzie moge oddać do robienia te narty.

Pozdrawiam,
    Lekito
    Obserwuj wątek
      • Gość: Didi Re: Ile za serwis nart w górach? IP: *.student.UU.SE 31.01.05, 14:19
        W szklarskiej niestety nie bylem ale serwisowalem swoje byle deski w Krynicy na
        stoku Jaworzynie. ZZa smarowanie na goraco i ostrzenie zaplacilem 35 zl. Sadze
        ze ceny sa zblizone w Szklarskiej.

Pozdr Dominik
        • Gość: Lekito Re: Ile za serwis nart w górach? IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 00:05
          Dzięki serdeczne. Zedydowanie taniej niż tutaj u nas nad morzem.
          • Gość: Szybki Re: Ile za serwis nart w górach? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 05:31
            W Stanach koszuje to okolo $25.00 w Lake Tahoe czy Colorado. Pozd. z Kalifornii.
            • Gość: Lekito Re: Ile za serwis nart w górach? IP: *.crowley.pl 01.02.05, 09:15
              Zaraz wyśle nartu UPS'em do Stanów i tam sobie zrobie serwis ;/
              • Gość: darekkkk Re: Ile za serwis nart w górach? IP: 217.17.46.* 01.02.05, 09:26
                Te 35 PLN to chyba bardzo optymistyczna wersja. Wydaje sie, ze w Krynicy za
                serwis na dobrej maszynie placilem sporo wiecej (niestety dokladnie nie
                pamietam).
                Inna spraw, ze widzialem i tansze serwisy, ale nawet jakby mi doplacili to bym
                tam swoich nart nie zostawil. Na pewno warto podejrzec/podpytac jak seriwsuja i
                obejrzec jakis efekt koncowy pracy serwisu, zeby sie potem nie okazalo ze
                krawedzie na przyklad zniknely gdzies;).
                Pozdrawiam

• Gość: Lekito Re: Ile za serwis nart w górach? IP: *.crowley.pl 01.02.05, 14:21
                  Nie omieszkam was poinformować ile mnie skasowali za przyzwoity serwis w
                  Szklarskiej.
                  • Gość: Lekito Re: Ile za serwis nart w górach? IP: 62.181.160.* 07.02.05, 11:45
                    No to już wróciłem - ostrzenie i smarowanie na maszynach = 40zł. Naprawde
                    przyzwoicie zrobione pod samą Szrenicą.
                    • Gość: a Re:a w Warszawie IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:20
                      Warszawa - nadlewanie 15, smarowanie i ostrzenie 45
      • Gość: DOKTOR MUREK Panowie, jak czesto serwisować IP: 195.205.132.* 10.02.05, 10:06
        Witam,
        Mam do was pytanie. Jak często z reguły nalezy serwisowac narty? Czy raz na
        sezon wystarczy, czy moze częściej? Z góry dzięki. Pozdrawiam
        • Gość: Lekito Re: Panowie, jak czesto serwisować IP: 62.181.160.* 10.02.05, 12:50
          Hmmm... zależy jak długo trwa twój sezon, w jakich warunkach jeździsz.

Myślę, że warto raz na rok dla własnego komfortu zaostrzyć krawędzie i
          przesmarować ślizg.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka