Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TROCHE ZAMIESZANIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:38
    MAM NADZIEJĘ ,,,ZE TROSZKĘ STĘSKNILIŚCIE SIE ZA MNĄ - JESTEM OBECNIE W POLSCE
    NA KILKA DNI 2 MIESIĄC SEZONU JUŻ MAMY ZA SOBĄ I KAWAŁ PIĘKNEJ , SŁONECZNEJ
    POGODY W DOLOMITACH - W FALCADE , OSTATNIO TROCHĘ ZIMNO DOCHODZIŁO NAWET DO
    -15 NA STOKU CO JEST U NAS EWENEMENTEM, ALE RADZIMY SOBIE I IMPREZUJEMY NA
    STOKACH WIECZORAMI.
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH JESTEM DO CZWARTKU.
    ALEKSANDRA
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad. Re: TROCHE ZAMIESZANIA IP: *.fornfyndet.se 07.02.05, 04:43
        Witaj Alexandra,
        Niestety nie bylem na Sella ronda w tym roku.Zaliczylismy dokladnie Kronplatz.
        Swietny.Ogladalem przez lornetke Selle i Corvare, Marmnolade ,Arrabe widocznosc
        fantastyczna.Pzdr.Skyddad
        • Gość: Aleksandra Re: TROCHE ZAMIESZANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:49
          Ja jestem co czwartek na Selli jak na razie tylko raz w zeszłym tygodniu część
          była zamknięta ze względu na wiatr, a tak pogoda dopisywała co czwartek.
          Pozatym świetnie sie bawimy, we wtorki jesteśmy na Civecie, w środy bawimy się
          w zawody i wieczorną imprezą przy góralskiej muzyce .
          Pozdrtawiam wszystkich
          Aleksandra
          • staruch5 Re: TROCHE ZAMIESZANIA 07.02.05, 09:58
            No wlasnie, Aleksandro! Przeszedlem we czwartek cala SRonde na nogach i nigdzie
            Cie nie bylo! Ladnie to tak?Umawiac sie i nie przyjsc. Kwiatki zamarzly...
            • Gość: Aleksandra Re: TROCHE ZAMIESZANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:23
              Staruch następnym razem musimy sobie my forowicze wymyśleć jakieś znaki
              rozpoznawcze, bo się nie znajdziemy.
              W tym tygodniu jestem w Polsce dlatego napewno nie będzie mnie na Selli w
              każdym razie co tydzień zaczynamy od Arabby zieloną trasą.
              Dozobaczenia .
              ACHA ZAPRASZAM NA ZAWODY WALENTYNKOWE NA PRZEŁĘCZ SAN PELEGRINO - WSZYSTKIE
              ZAKOCHANE PARY 14.02.2005 NA GODZINĘ 10.00 NAPEWNO TAM BĘDĘ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka