Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sella ronda -jak warunki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:39
    Moze ktos wrócil wlasnie ,jak tam warunki sniegowo/pogodowe???
    Obserwuj wątek
      • staruch5 Re: Sella ronda -jak warunki 08.03.05, 21:13
        Ja tam ostatnio bylem 4lutego, ale teraz bardzo sledze warunki, bo jade tam w
        najblizsza sobote. Otoz wg mnie warunki sniegowe nie sa (bezwzglednie)
        rewelacyjne. Znacznie wiecej sniegu jest w Alpach Austriackich. Natomiast
        mysle, ze jest lepiej, niz bylo na przelomie stycznai/lutego. Jedyne kamienie
        spotkalem na Lagazuoi i na Marmoladzie, blisko Passo Fedaia.
        Co do pogody, to ta zima jest w Dolomitach wyjatkowo zimna. W reszcie tego
        tygodnia jest i bedzie juz przyzwoicie, acz wietrznie. Co do przyszlego
        tygodnia, to polecam moj "blog pogodowy" Pogoda Dolomity i Alpy w Austrii.
        No i czekamy na relacje osob, ktore stamtad wrocily. Pzdr.
        • Gość: Colagen Re: Sella ronda -jak warunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:29
          ja wyjezdzalem 19 02 sniegu malo trasy jako tako były przygotowane -
          przejezdna w obie strony . na dole mozna było polezec na kocyku na trawce-
          mysle ze cos sie zmienilo do tego czasu na lepsze - bo deski do renowacji -
          duzo drobnych kamykow juz wyłazilo przez snieg . pozdrowko
      • Gość: fan? Re: Sella ronda -jak warunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:51
        Dzieki panowie za odzew.
        Zaniepokoila mnie plotka z rodzaju znajomy,znajomego byl i dopiero co wrocil a
        powiada ze strasznie malo sniegu i wiekszosc tras pozamykanych.
        A jade niedlugo,
        do "bloga pogodowego" zajrze
        Pozdrowka

• Gość: murowany Re: Sella ronda -jak warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:13
          czytam to tak o tej wystajacej trawce i na mysl przychodza mi Beskidy tak pare lat temu - na szczescie (odpukac) sniegu jest ogromna masa > na Pilsku miazszosc dochodzi do 300 cm. Z pierwszej reki to wczoraj wieczorem w Szczyrku "pada juz od 48 godzin" - wiec dzis to pewnie "od 72 godzin" - na Golgocie wczoraj rano bylo 0,5 m swiezego puchu i ponoc ratraki nie pojechaly wszedzie - wiekszosc tras byla "zapuszona". Wybieram sie jutro wiec obczaje co i jak.
          Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka