adek28 23.04.05, 12:20 Koniecznosc taka , narty do komórki ( moje do serwisu ). Rowerek wyciagnałęm i czas przewaletować lato-) Dzieki wszystkim miłym i mniej miłym forumowiczom za aktywną postawę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) 23.04.05, 15:51 zdrawim,zdrawim i zdrowi! Rowerki już pedałami przebierają! Aby do zimy!Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beabike Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.05, 20:30 Tez porowerkowalam dzisiaj i myslalam nad tym jak fajnie bylo jeszcze tydzien temu na Tuxie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) IP: *.sympatico.ca 23.04.05, 23:57 Hmm rowerki no oczywiscie jakos trzeba przeczekac to upalne lato no nie ? A co do pedalowania to cos mi sie przypomnialo ot taki fragment z transmisji dawnych Wyscigow Pokoju z czasow kiedy Tv byla w powijakach albo i jeszcze nie. To szlo jakos tak: ' Prosze panstwa zwarta grupa, ida ostro, ciasno co za wspanialy widok pedal w gore, pegal w dol, co za wspaniali chlopcy, to trzeba zobaczyc. ' Ot takie tam starocie. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) IP: *.fornfyndet.se 24.04.05, 09:19 Dzisiaj ostani dzien nart w szwedzkich resortach oprocz tzw Riksgränzen taj jest otwarte do sw.Jana 24 Czerwiec to wysoko lezy nw gorach przy norweskiej granicy.Natomiast od 24czerwcza otwieraja resorty w Kebnenkajse wysoko za Kiruna.Obecnie saniedostepne i niebespieczne.Pzdr.Skyddad P.S Rowerkiem juz jezdze od dwoch tygodni.Samochod odstawilem,tylko startowany jest do kosciola na msze porostu kawalek drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) 24.04.05, 20:18 ....jeszcze było tak: Tu helikopter,tu helikopter! Na czele peletonu Królak, nasz Staszeeeeek, syn dwóch pedałow! A potem ten syn przyłozył pompka od roweru przedstawicielowi ZSRR w bramie wjazdu na Stadion Olimpijski - nie stracił przez to mojej sympatii,o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: narty do szafy , rowerek pod pache-) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.04.05, 02:03 O !! yaa !! to byly czasy a i jak widac teksty tez niczego sobie. Good stuff panowie. Kazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trepidus Staszek, ale nie ten IP: *.tele2.pl 25.04.05, 12:35 Maladanko, ja pamiętam tę transmisję trochę inaczej: "Na czele Staszek Szozda, cudowne dziecko dwóch pedałów". Poza tym wszystko się zgadza. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Staszek, ale nie ten IP: *.sympatico.ca 25.04.05, 14:20 Mysle ze oba fakty mogly miec miejsce w histori naszego kolarstwa. Teraz pozostaje rozstrzygnac ktora generacja pedalow wydala cudowniejsz dziecko i jaki byl na to wplyw rozwoju technologi. A za pompke nalezy sie oddzielne uznanie. Jozzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagr Re: Staszek, ale nie ten IP: *.CHP.EDU 25.04.05, 14:52 ta pompka to byla krolaka, a szurkowski to chyba wlasnie bylo to cudowne dziecko dwoch pedalow........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: Staszek, ale nie ten IP: 195.42.249.* 25.04.05, 15:03 A ja jutro narty do pokrowca i na lodowiec:) Zakończenie sezonu poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: Staszek, ale nie ten 25.04.05, 15:13 rację chyba masz ...za Królaka nie było helikoptera .. ale emocje były niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Staszek, ale nie ten IP: *.fornfyndet.se 25.04.05, 18:47 Pamietam byl helikopter,bali sie wszyscy aby nie spadl. Odpowiedz Link Zgłoś
moped pora na rowery ... 25.04.05, 23:32 w tamtym czasie jeszcze byl Emil Zatopek - o ile pamiec mnie nie myli:))) ... a pamietacie rowery Diamant? za talony... mowa o rowerach - naprawde gorskich rowerach w 100% uzyciu, to zajrzyjcie jakie moga byc zjazdy na przyklad w British Columbia, na zachod od Calgary: ianjones.fotopic.net/c238451.html www.rideandseekadventures.com/gallery.html# www.playwhistler.com/photo.html a kto z Was slyszal na temat: www.24hrsofadrenaline.com lub prywatne zdjecia uczestnikow; www.strom.ca/ryan/trips_2002/24_hrs/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagr dla darekkkkkk IP: 24.3.226.* 26.04.05, 05:14 a ja sie jeszcze niep akuje:poczekam do pocz sierpnia: do argentyny lub chile; co powiesz na to? rowery gorskie: nie ma jak mongoose triple, double black diamond............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: dla darekkkkkk IP: 195.42.249.* 26.04.05, 09:49 Chile brzmi fajnie. Niestety troche daleko i przez to drogo, wiec jeszcze nie teraz. Nowa Zelandia tez kusi w lecie, nawet chyba bardziej. Dodatkowo mozna tam podobno zobaczyc ewenement na skale swiatowa-dobrze prosperujace i niedotowane rolnictwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: dla darekkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:10 jak slucham znaczy czytam o Nowej Zelandii czy Chille i patrze za okno............. zdrawim Was Odpowiedz Link Zgłoś
murowany :) 02.05.05, 22:53 czesc i czolem:) Dla mnie pierwszy wypad rowerowy z prawdziwego zdarzenia (na Jurę Krak.-Czest.) skonczyl sie dla mnie opatrunkiem i zastrzykami na izbie przyjec w szpitalu ale i tak jest ok:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś