Gość: Usia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:26 Chciałabym sie wybrac w tym roku do Austrii na narty razem z mezem . doradzcie w jakie miejsce i w jakim terminie - moze jakies namiary - Dziekuje z gory za informacje - Uska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessa Re: Gdzie do Austrii 23.07.05, 17:41 A dlaczego do Austrii , a nie do Włoch.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Gdzie do Austrii IP: *.dialin.heagmedianet.de 23.07.05, 20:08 Wiem ze samoreklama dziwnie brzmi, ale zarytykuje, zapraszam do Zillertalu. Ogolne wiadomosci na temat doliny znajdziesz na polskojezycznym portalu, ktory wlasnie przagotowawuje przy wspolpracy z TVB www.zillertalinfo.pl (uwaga to jeszcze plac budowy). Natomiast kwaterki na naszej stronce www.zillertal.pl. jeszcze raz serdecznie zapraszam i sluze wszelkimi informacjami Dominik GG 3063199 mail dominik@zillertalinfo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
danielgdynia Re: Gdzie do Austrii 26.07.05, 12:48 witam. bylem w zillertalu. fajnie. jesli dobrze jezdzisz polecam ishgl. no i i oczywiscie soelden. bardzo fajnie jest w ladis, hintertux (lodowiec) ja unikam kaprun i zell am see. wszedzie tam bylem i na wlasne oczy widzialem. generalnie mam takie zasady przy wybieraniu: - jesli nie chce ryzykowac pogody, wybieram cos z dobrym lodowcem w okolicy - troszke jezdze, wiec musi byc minimum 100km tras - minimum polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Re: Gdzie do Austrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:48 wybralam Solden moze byl ktos? jakies fajne kwatery? bede wdzieczna - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danielgdynia Re: Gdzie do Austrii 28.07.05, 09:59 witam. bylem w soelden. polecam. mam namiary w domu na apartamenty, w ktorych spalismy. niestety nie sa najtansze, porownywalem przed poprzednim sezonem. Jesli chcesz moge poszukac i podeslac. Mam rowniez kilka linkow z tanszymi ofertami. Moge podeslac na mejla. Aha, pamietaj o fotografiach do skipassa. W tej dolinie powyzej pewnej liczby dni trzeba miec, a szkoda robic namiejscu. Jak masz pytania, pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uska Re: Gdzie do Austrii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:16 dawaj wszystko tu na forum , dzieki ppozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danielgdynia Re: Gdzie do Austrii 29.07.05, 10:25 witam. bylem w pieknym apartamentowcu z 34 moimi znajomymi. :) kazdy apartament jest dla 6-8 osob, dwa pokoje, kuchnia etc. czysto, ladnie. na poczatku wioski, 5minut skibussem pod stacje. polecam, chociac z cenami jest srednio: www.appartement-muehlau.at/ inne jakie udalo mi sie znalesc przy okazji poszukiwan miejsca w zeszlym sezonie (ostatecznie pojechalismy do Ischgl, ale to temat na inny post. nadmienie tylko, ze jest 205km tras bardzo zroznicowanych tras do 2800m.n.p.m. bez lodowca!!!!) noclegi w soelden, stosunkowe atrakcyjnie cenowo (wszystko wzgledne): www.zirmhof-vent.com/ www.venter.at/bergwelt/zimmerinfo.html www.garnicaroline.at/kontakt.html members.telering.at/haus.granbichler/interest.htm www.soelden.com/main/DE/WI/ZimmerBuchen/Unterkunftsliste/index,method=main.html?showPage=detail&id=76001141 namiary mam po prostu z sieci i sa wynikiem moich poszukiwan. polecam wszystkim wg mnie bardzo dobry portal informacyjny: www.bergfex.at/ mozna porownac osrodki statystycznie: obecnosc lodowca, liczby, trasy, wysykosci, dojazd, ceny i co wazne mapki. korzystajac z tego i bazujac na wlasnych wyjazdach bardzo latwo tworze kolejne potencjalne osrodki na nastepne wyjazdy. za kazdym razem zaczynam od www.google.at i wpisuje nazwe doliny........:) Odpowiedz Link Zgłoś
danielgdynia Re: Gdzie do Austrii 29.07.05, 10:28 jesli ktos potrzebuje innych informacji, o innych osrdokach, naszych fotek czy wspomnien sluze pomoca. mam co nieco na wlasnej stronce www. to samo dotyczy dyskusji na temat dlaczego tu a nie tam, wyboru osrdokow, dolin itp...... jesli starczy czasu w pracy na pisanie postow! :) ------------------------------------ "zima na narty" Odpowiedz Link Zgłoś
zellamsee1 Re: Gdzie do Austrii ???!!! 15.08.05, 07:48 Jesli chodzi o Zillertal nie drogo to polecam Dominika i jego dzialania, jesli Europasportregion Zell am See - Kaprun to ja. Jestesmy na miejscu dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś