Gość: Tomek IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 04.11.05, 15:11 Czy narty 130 cm (tzw. półcarvingi) dla dziecka o wzroście 135 cm, nie sa troche za długie? PZDR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: Dlugosc nart IP: *.fornfyndet.se 04.11.05, 15:18 Tak za dlugie: wybierz cos okolo 115cm.Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
andrewbolo35 Re: Dlugosc nart 05.11.05, 17:30 wydaje mi się że taka dlugosc nart ,przy takim wzroscie jest zbyt wielka .sugeruje mniejszy rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo. Re: Dlugosc nart IP: *.sympatico.ca 05.11.05, 22:32 NIe bardzo wiem co to polcarvingi ale jesi nie sa zabardzo podciete to dobrze i dlugos powinna byc OK. Ja bym unikal podcietych nart jak ognia i z krotkosca bym nie przesadzal dopuki dziecko nie nauczy sie jezdzic na nartach. Potem moze zawezac technika do carvingu lub czegos co przywieje kolejna fala mody. Uwazam ze trzeba uczyc solidnych podstaw na bazie ktorych mozna budowac dowolna specjalizacje. Jozzo. Odpowiedz Link Zgłoś