Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie o naerty Atomic Beta Puls Magnesium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:42
    Heja:-)
    Czy ktos zna moze narty Atomic Beta Puls Magnesium i moglby cos dobrego/zlego
    o nich powiedziec? Zastanawiam sie nad kupieniem ich (jest promocja w
    Decathlonie - razem z wiazaniami D310 za 1100PLN). Jestem (bardzo?) dobrym
    narciarzem, interesuje mnie jazda po czerwonych i czarnych trasach lub poza
    szlakiem. Moje parametry to: wzrost 186, waga 78. Z gory dziekuje za Wasza
    pomoc i ewentualne doradzenie
    Serdeczne pozdrowienia
    Obserwuj wątek
      • wrb1 Re: Pytanie o naerty Atomic Beta Puls Magnesium 30.12.05, 17:07
        praktycznie kazda narta Atomica to technologia Beta i Magnesium Power Chanel,
        więc napisałes za malo, żeby coś powiedzieć bliższego, ana stronie Decathlona
        nic nie ma
        3maj się
        • Gość: Skyddad Re: Pytanie o naerty Atomic Beta Puls Magnesium IP: *.fornfyndet.se 30.12.05, 18:09
          Witaj,
          faktycznie nie sprecyzowales pytania,ale sprobuje pomoc;
          1-pierwsza;
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1215&id_modelu=1411
          2.druga;
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1215&id_modelu=1412
          3-trzecia;
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1215&id_modelu=1413
          4-czwarta;
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1215&id_modelu=1414
          5-piata;
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1215&id_modelu=1415
          a moze o te chodzilo?
          www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1214&id_modelu=1407
          zdecyduj sie.Moze ta informacja wystarczy
          Pzdr.Sky
          P.S.Jezeli dobrze jezdzisz i chcesz przestawuiac gorki to bierz narte twardsza
          to beda te z numerami 11 lub 10. Jedenastki to dla atletow.
          • Gość: Kobo84 Dziekuje za pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:25
            Dziekuje za pomoc;
            sprawdzilem - chodzilo mi o atomic m:9 puls red. Wydaje mi sie, ze mimo wszystko
            bedzie dla mnie lepsze niz 10;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka