pioterek 18.01.06, 21:17 Ładne miejsce, dużo wyciągów. Brak co prawda czarnej trasy. Polecam. Nie nudzi sie zbyt szybko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: 195.116.250.* 19.01.06, 09:15 Rzeczywiście jest ładnie ale trochę nudno. Po nartach nie ma co robić. W miasteczku nie ma praktycznie żadnych rozrywek. Aqua Park to raczej nieduży basen z fajerwerkami w postaci podwodnych masaży i jednym jacuzzi. Nie ma żadnych atrakcji dla dzieci (zjeżdżalnie, brodzik) Wstęp dość drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.atol.com.pl 20.01.06, 11:03 Polecam takze. Bylem tam tydzien temu i bylo calkiem dobrze. W weekendy kolejka do gondoli. Fajna trasa pod gondola. Prosze o informacje na temat jakis sprawdzonych kwater w okolicy. Nie chodzi mi tu o strone z ofertami bo takie mam ale o sprawdzone oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszaro Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: 162.70.83.* 25.01.06, 14:42 Dobre miejsce na krotki pobyt, polecam jazde nocna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:29 bylam w niedziele, polecam, fajniejsze stoki od peca i szpindlerowego młyna, a oddalone ok. 15 km od nich. troche muld,widać ratraki sie nie sprawdzają, ale niektórym to urozmaica jazdę. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:11 Waszym zdaniem, jakie jest najlepsze miejsce na narty w Sudetach po stronie czeskiej? Słyszałem, że Rokitnica. Ja byłem tylkow Pecu i na Ćarnej Horze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narciarka Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:33 Byłam tam w 1 tygodniu ferii. Bardzo mi sie podobało, fakt że jest brat czarnej trasy. Jest jedynie czarno- czarwona. Za to ie narzekałam na brak rozrywek w miasteczku, polecam pub bilardowy BLACK HILL. karnet grupowy 6dniowy 1810 koron czeskich. Dla mnie była to rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.szpital.lan / 213.25.203.* 08.02.06, 09:11 Czy moglibyscie polecić jakieś fajne knajpki. Wykupiłem pobyt bez jedzenia, licząc na dobre papu na miejscu. I jak wyglądają termalne źródła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasa Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.160.wmc.com.pl 18.03.06, 00:17 Co to za karnet grupowy??? ..do pubu ,czy ski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdandzio@o2.pl Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:51 Jeżeli ktoś pisze, że tam jest fajnie to musi byc gośc niedzielny - początkujący, amator - prawda jest oczywista : tam nie ma NIC !! nic dla prawdziwych narciarzy, te stoki to dla Kubusów Puchatków, za łatwe, za proste i wogle straszne NUDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:21 powtarzasz się człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.promax.media.pl 05.12.06, 19:42 Blad w artykule. Od tego roku otwarta jest nowa 8 osobowa kabina, z przepustowoscia okolo 1500 os/h. Odpowiedz Link Zgłoś