Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy

18.01.06, 21:17
    Ładne miejsce, dużo wyciągów. Brak co prawda czarnej trasy. Polecam. Nie nudzi
    sie zbyt szybko.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mc Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: 195.116.250.* 19.01.06, 09:15
        Rzeczywiście jest ładnie ale trochę nudno.
        Po nartach nie ma co robić. W miasteczku nie ma praktycznie żadnych rozrywek.
        Aqua Park to raczej nieduży basen z fajerwerkami w postaci podwodnych masaży i
        jednym jacuzzi. Nie ma żadnych atrakcji dla dzieci (zjeżdżalnie, brodzik)
        Wstęp dość drogi.
        • Gość: Kali Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.atol.com.pl 20.01.06, 11:03
          Polecam takze. Bylem tam tydzien temu i bylo calkiem dobrze. W weekendy kolejka
          do gondoli. Fajna trasa pod gondola. Prosze o informacje na temat jakis
          sprawdzonych kwater w okolicy. Nie chodzi mi tu o strone z ofertami bo takie
          mam ale o sprawdzone oferty.
          • Gość: Ryszaro Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: 162.70.83.* 25.01.06, 14:42
            Dobre miejsce na krotki pobyt, polecam jazde nocna
      • Gość: julia Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:29
        bylam w niedziele, polecam, fajniejsze stoki od peca i szpindlerowego młyna, a
        oddalone ok. 15 km od nich. troche muld,widać ratraki sie nie sprawdzają, ale
        niektórym to urozmaica jazdę. pozdrawiam.
      • Gość: maciek Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:11
        Waszym zdaniem, jakie jest najlepsze miejsce na narty w Sudetach po stronie
        czeskiej?
        Słyszałem, że Rokitnica. Ja byłem tylkow Pecu i na Ćarnej Horze.
        • Gość: Narciarka Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:33
          Byłam tam w 1 tygodniu ferii. Bardzo mi sie podobało, fakt że jest brat czarnej
          trasy. Jest jedynie czarno- czarwona. Za to ie narzekałam na brak rozrywek w
          miasteczku, polecam pub bilardowy BLACK HILL. karnet grupowy 6dniowy 1810 koron
          czeskich. Dla mnie była to rewelacja.
          • Gość: kacper Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.szpital.lan / 213.25.203.* 08.02.06, 09:11
            Czy moglibyscie polecić jakieś fajne knajpki. Wykupiłem pobyt bez jedzenia,
            licząc na dobre papu na miejscu. I jak wyglądają termalne źródła?
          • Gość: wasa Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.160.wmc.com.pl 18.03.06, 00:17
            Co to za karnet grupowy??? ..do pubu ,czy ski ?
      • Gość: bogdandzio@o2.pl Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:51
        Jeżeli ktoś pisze, że tam jest fajnie to musi byc gośc niedzielny -
        początkujący, amator - prawda jest oczywista : tam nie ma NIC !! nic dla
        prawdziwych narciarzy, te stoki to dla Kubusów Puchatków, za łatwe, za proste i
        wogle straszne NUDY !!!
        • Gość: xs Re: Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 07:21
          powtarzasz się człowieku
      • Gość: kaz Cerna hora - Janské Lázn' - Czechy IP: *.promax.media.pl 05.12.06, 19:42
        Blad w artykule. Od tego roku otwarta jest nowa 8 osobowa kabina, z
        przepustowoscia okolo 1500 os/h.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka