Gość: Kasik IP: *.236.spine.pl 22.01.06, 14:20 Co z trasą narciarską na tej górze? Przed sezonem słyszałam że ma być otwarta na ferie. Ferie juz trwają a stok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: get Re: Chełm - Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:26 tutaj coś na ten temat micek.mi.funpic.de/forum/index.php?showtopic=95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volka Re: Chełm - Myślenice IP: *.crowley.pl 22.01.06, 19:26 Z tego co mi wiadomo od znajomych z Myslenic stok ma byc otwarty na poczatku lutego, a od przyszlego roku kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Chełm - Myślenice IP: *.236.spine.pl 22.01.06, 20:11 Fajnie by było już mi się marzą narty w tygodniu prosto po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volka Re: Chełm - Myślenice IP: *.crowley.pl 23.01.06, 21:51 Jeszcze dzis rozmawiala ze znajomym z Myslenic w tej sprawie. Z tego co im wiadomo stok ma byc uruchomiany w lutym - ale nikt nie zna rzeczywistej daty otwarcia:(! Nie wiem na ile jest to pradziwa informacja ale mam taka nadzieje, my tez bedziemy miec blisko:)! jak bede wiedziec juz cos konkretnego dam znac! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowany Re: Chełm - Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:24 A wiadomo cos o jakis jego parametrach? Dlugosc stoku, przewyzszenie, czy to bedzie jakas fajna czerwona trasa czy jakas "niebieska rodzinna"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec wczoraj stawiali podpory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:44 wczoraj jakaś słowacka firma ustawiała słupy pod krzesełko transportowali to jebitnym helikopterem przy -23 stopniach widać że im się spieszy ale wątpię żeby zdążyli w tym sezonie jak dopiero ustawiają słupy pod krzesełka jak wystartują w marcu to będzie dobrze bedzie to czteroosobowa ławka doppelmayer pewnie z taśmą rozbiegową długość wyciągu 1000m więc trasy pewnie podobnie przewyzszenie na oko 150-200m więc na cuda nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.236.spine.pl 24.01.06, 17:18 Więc jedno osobowe krzesło które istniało od kiedy pamiętam bedzie zlikwidowane? Ale jesli oni stawiają dopiero słupy to chyba tej zimy po pracy nie pojeżdze a juz organizowałam ekipe:((( Szkoda. Dzieki za wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
krumski Re: wczoraj stawiali podpory 25.01.06, 22:02 Jednoosobowe krzeslo jest i bedzie na razie jako dojazdowe do stoku. Stok ma ok 800 m dl. i 223 m roznicy poziomow. Przy stoku beda dwie trasy zjazdowe klasy FIS. W tym roku tylko jedna. Jednoosobowe krzeslo ma byc wymienione na gondolki takie jak w Krynicy. Do dolnej stacji ma byc nasniezana nartostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.236.spine.pl 26.01.06, 18:04 No dobra ale odkiedy bedzie można jeżdzić, znasz dokładną date otwarcia trasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volka Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.crowley.pl 25.01.06, 00:50 Buuuuuuuuuuu:( A mialo byc tak pieknie!!! Ale zjade tych moich za ich informacje! Odpowiedz Link Zgłoś