Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chełm - Myślenice

IP: *.236.spine.pl 22.01.06, 14:20
    Co z trasą narciarską na tej górze? Przed sezonem słyszałam że ma być otwarta
    na ferie. Ferie juz trwają a stok?
    Obserwuj wątek
      • Gość: get Re: Chełm - Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:26
        tutaj coś na ten temat micek.mi.funpic.de/forum/index.php?showtopic=95
      • Gość: Volka Re: Chełm - Myślenice IP: *.crowley.pl 22.01.06, 19:26
        Z tego co mi wiadomo od znajomych z Myslenic stok ma byc otwarty na poczatku
        lutego, a od przyszlego roku kolejny.
        • Gość: Kasik Re: Chełm - Myślenice IP: *.236.spine.pl 22.01.06, 20:11
          Fajnie by było już mi się marzą narty w tygodniu prosto po pracy
          • Gość: Volka Re: Chełm - Myślenice IP: *.crowley.pl 23.01.06, 21:51
            Jeszcze dzis rozmawiala ze znajomym z Myslenic w tej sprawie. Z tego co im
            wiadomo stok ma byc uruchomiany w lutym - ale nikt nie zna rzeczywistej daty
            otwarcia:(! Nie wiem na ile jest to pradziwa informacja ale mam taka nadzieje,
            my tez bedziemy miec blisko:)! jak bede wiedziec juz cos konkretnego dam znac!
            Pozdrawiam
      • Gość: murowany Re: Chełm - Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:24
        A wiadomo cos o jakis jego parametrach? Dlugosc stoku, przewyzszenie, czy to bedzie jakas fajna czerwona trasa czy jakas "niebieska rodzinna"???
        • Gość: tubylec wczoraj stawiali podpory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:44
          wczoraj jakaś słowacka firma ustawiała słupy pod krzesełko
          transportowali to jebitnym helikopterem przy -23 stopniach
          widać że im się spieszy ale wątpię żeby zdążyli w tym sezonie
          jak dopiero ustawiają słupy pod krzesełka jak wystartują w marcu
          to będzie dobrze
          bedzie to czteroosobowa ławka doppelmayer pewnie z taśmą rozbiegową
          długość wyciągu 1000m więc trasy pewnie podobnie
          przewyzszenie na oko 150-200m więc na cuda nie ma co liczyć
          • Gość: Kasik Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.236.spine.pl 24.01.06, 17:18
            Więc jedno osobowe krzesło które istniało od kiedy pamiętam bedzie
            zlikwidowane? Ale jesli oni stawiają dopiero słupy to chyba tej zimy po pracy
            nie pojeżdze a juz organizowałam ekipe:((( Szkoda. Dzieki za wiadomosci
            • krumski Re: wczoraj stawiali podpory 25.01.06, 22:02
              Jednoosobowe krzeslo jest i bedzie na razie jako dojazdowe do stoku. Stok ma ok
              800 m dl. i 223 m roznicy poziomow. Przy stoku beda dwie trasy zjazdowe klasy
              FIS. W tym roku tylko jedna. Jednoosobowe krzeslo ma byc wymienione na gondolki
              takie jak w Krynicy. Do dolnej stacji ma byc nasniezana nartostrada.
              • Gość: Kasik Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.236.spine.pl 26.01.06, 18:04
                No dobra ale odkiedy bedzie można jeżdzić, znasz dokładną date otwarcia trasy?
          • Gość: Volka Re: wczoraj stawiali podpory IP: *.crowley.pl 25.01.06, 00:50
            Buuuuuuuuuuu:( A mialo byc tak pieknie!!! Ale zjade tych moich za ich
            informacje!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka