Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:30 Czy ktoś poleca/ bądź nie kaski dziecięce tej firmy? Pozdrawiam ek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: Kask "Quechua "!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:02 trochę plastik skrzypi ale za takie pieniądze to warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kask "Quechua "!!!! IP: *.crowley.pl 23.02.06, 08:53 A mi się wydawał jakiś taki mało bezpieczny, a plastik niewystarczająco zabezpieczający w razie uderzenia. Może się mylę, ale nie skusiłam się, mimo że cena była bardzo atrakcyjna - 47 pln. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Kask "Quechua "!!!! 23.02.06, 09:27 nam sie nie ma wydawac, czy kask jest wystarczajaco bezpieczny, bo my sie na tym nie znamy. od tego sa specjalne firmy, ktore daja certyfikat jakosci. Musi byc w kasku i na pudelku. bardzo znany jest niemiecki TUV certyficate. Czasy jezdzenia w helmie od zbroji juz minely. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kask "Quechua "!!!! IP: 87.207.203.* 25.02.06, 20:35 Ja polecam. CO prawda dzieckiem nie jestem ale kupiłam sobie taki kask, rozmiar l, i wydaje mi się, że jest naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś