Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

witam , jestem tu nowy

07.05.06, 14:32
    Na imię mi ..... ( może potem na priv) zatem wymysliłem sobie krótkie
    forumowe imionko. Kocham narty i nie mogę przestać o nich myslec, to forum
    właśnie odnalazłem i bardzo mi sie podoba, widzę tu paru ekspertów i paru
    zgrywusków - czyli jest pięknie. pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • mamax4 Re: witam , jestem tu nowy 07.05.06, 20:22
        witaj nowy Poko... , ja tez tu niedawno byłem nowy, ale z taką klasą się nie
        przywitałem - honor dla Ciebie
        • Gość: Skyddad Re: witam , jestem tu nowy IP: *.fornfyndet.se 07.05.06, 21:44
          Witaj Pokotoretermikoder,
          Zawsze to milo jak sie nowy prezentuje.Faktycznie fajnego nicka masz.
          Pamietaj zawsze wszyscy tu sluza pomoca drugiemu wedlug zasady kazdy orze jak
          moze.
          Pzdr.Sky.
          • wote Re: witam , jestem tu nowy 07.05.06, 22:31
            Witaj, zapraszamy do aktywnej dyskusji :D

Pozdrowienia
        • juta33 Re: witam , jestem tu nowy 08.05.06, 10:27
          mamax4 napisała:

ja tez tu niedawno byłem nowy, ale z taką klasą się nie
          > przywitałem - honor dla Ciebie

Przepraszam mamax4!
          odebrałam nick mamax jako nick kobiety!!
          juta
          • mamax4 jesteś bystra Juta 08.05.06, 23:54
            po automatycznych dobraniach cytatów ukazuje się" mamax4 napisała" ok,
            przyznaje się, ja jestem facet, ale ten nick stworzyła moja żona na jakiś
            forumach medycznych , mi sie nie chciało robic nowego i lece na jej nicku - a
            ona w ankiecia napisałe : kobieta ... no to mam za lenistwo... nie zmienia to
            faktu że wiekszość facetów jest złośliwwie agresywna i osobiście wole
            kobietki . pozdrawiam
            • juta33 Re: jesteś bystra Juta 10.05.06, 09:59
              mamax4 napisała:

> po automatycznych dobraniach cytatów ukazuje się" mamax4 napisała" ok,
              > przyznaje się, ja jestem facet, ale ten nick stworzyła moja żona na jakiś
              > forumach medycznych , mi sie nie chciało robic nowego i lece na jej nicku - a
              > ona w ankiecia napisałe : kobieta ... no to mam za lenistwo... nie zmienia to
              > faktu że wiekszość facetów jest złośliwwie agresywna i osobiście wole
              > kobietki . pozdrawiam

Zaraz się zdenerwuję, właśnie Cię "opieprzyałam" (sorry za słowo) na wątku
              geomertia na stoku, że sobie ze mnie j*j* robisz. Teraz przeczytałam powyższe
              Twoje wypowiedzi. Wklej to do wątku o geometrii, bo jelenie na rykowisku
              (panowie proszę się nie obrażać, chodzi mi wyłacznie o Waszą 100% męskość,
              prawda Bogdan?)
              pomyślą, że jesteś obojnakiem.

pozdrawiam
              juta
              • mamax4 Re: jesteś bystra Juta 10.05.06, 23:14
                Och Juta, taki jeden napisał Ci na priv całą prawdę o nas, acha nie całą na
                szczęście
            • Gość: 40i4 Re: jesteś bystra Juta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:11
              mamax, nie dosyć, że lecisz na nicku żony (jaki problem znaleźc nick'a dla
              siebie), kurdę DYZIO , może być? to jeszcze piszesz cyt.: "na jakiś forumach"
              nie... forumy medyczne żony i trudność ze znalezieniem nicka dla siebie ,
              nieeeeee, z kim my dyskutujemy.., idę spać, bo się zdenerwowałem
              • mamax4 Re: jesteś bystra Juta 10.05.06, 23:18
                spoko koleś wyluzuj, fajny nick, taki był wolny i nie używany, lezał sobie z
                kompem pod ścianą, taki pozostawiony , bezpański - to sobie go przywłaszczyłem,
                aale nie mysl sobie , ze nie mam swoich nicków, na polityce to takie chece
                odstawiam , o koles bys Ty to widział, to by ci sie spac odechciało
                • ortodox Re: jesteś bystra Juta 11.05.06, 09:07
                  Nie dość, że masz problemy z określeniem płci, to widzę, że należysz do tych,
                  którzy używają paru nicków w dyskusji. Pewnie często rozmawiasz sam ze sobą a
                  jak trzeba, to całą kupą - huzia na Józia. Coś pisałeś zbłaźnieniu?
                  pozdrawiam
                  p.s. Narty to nie polityka, tutaj jednak trzeba coś wiedzieć i potrafić.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka