juta33 30.05.06, 18:11 Bardzo przepraszam męską część tego forum, ale nie będę uprawiać och i ach, tylko dlatego, że Panowie postanowili się wypowiedzieć na ten, czy inny temat. juta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozzo Re: Ochy i achy!!! IP: *.sympatico.ca 30.05.06, 19:27 a nie mowilem ze jak sie zapra to ... . Och badz kobieta i po ahcaj torszjke prosze. Inaczej forum starci na urolu ;-) Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombelek Re: Ochy i achy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:40 JUTA od dluzszego czasu obserwuje to FORUM , faktycznie pachnie tu bardzo przerostem meskich ambicji i wyzszosci na zenska czescia. Zobacz ile Pan wycofalo sie, albo poprostu nie chce juz zabierac glosu. Niech oni sobie ..... ochy i achy uskuteczniaja, a my trzymajmy sie razem. Jestem z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Ochy i achy!!! IP: *.sympatico.ca 30.05.06, 19:43 A mowia ze kobiety nie ustepuja w niczym panom? Nie badz zaprzeczeniem takiego widzeia swiata. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Ochy i achy!!! 31.05.06, 03:02 ... a nawet ich przewyższają ... podobno "Kopernik była kobietą" ;D ... a tak na poważnie, to nie bardzo wiem o co Tobie chodzi, Justyna. Masz tu przecież swoich adoratorów, nadskakiwaczy ... , że nie każdemu pasuje taka rola, to już sprawa charakteru i nie możesz tego od wszystkich wymagać. Pojawiające się czasami męskie tematy, to nic takiego, to samo życie - bez specjalnej wulgarności. Przecież przez to, że jesteśmy narciarzami nie przestaliśmy być mężczyznami (samcami), a "facet to świnia" i to niezależnie od tego co mówi lub nie mówi . Bombelek za to, po dłuższej obserwacji zdecydował się jednak przemówić i dokonał wnikliwej analizy personalnej tego forum. No i co teraz ... założycie własne forum dla narciarek ... bo tu jesteście dyskryminowane? pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
juta33 Re: Ochy i achy!!! 03.06.06, 15:21 Nie znikam z tego forum jak większość kobiet, jak będę miała więcej czasu, w miarę możliwości i chęci odpowiem na pozostałe posty. Ortodox, a żebyś wiedział, już wcześniej miałam założyć wątek dla narciarek. A to, że Cię lubię tak mi się tylko omsknęło na klawiaturze. juta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Ochy i achy!!! IP: *.sympatico.ca 03.06.06, 15:30 fajne ochnelas o tej klawiaturze teraz czakamy na jescze fajneijszy Achh. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
o_andrzej Re: Ochy i achy!!! 03.06.06, 19:27 > Nie znikam z tego forum jak większość kobiet, jak będę miała więcej czasu, w > miarę możliwości i chęci odpowiem na pozostałe posty. Juta, a juz sie balem, ze sie powaznie obrazilas. :) Nawet mialem podejrzenia, ze sie do tego przyczynilem. Nie, to chyba bylo przeczulenie. :) Wiesz dobrze, ze to forum bez Ciebie bardzo duzo traci. Ortodoxa tez lubie, bez omskniecia na klawiaturze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
juta33 Re: Ochy i achy!!! 05.06.06, 09:06 Ja nie z tych co zabierają zabawki i idą do domu!!! Jestem w pełni świadoma moich wypowiedzi na tym forum oraz reakcji jakie mogły u Was wzbudzić poczynając od ciętych ripost, inteligentnych szpileczek, kończąc na "tłumaczeniu z polskiego na nasze", w tym ostatnim najlepszy jest mój "ulubieniec", który (pomijajac oczywiście moją nieskromną osobę) nie docenia pozostałych czytelników tego forum, ale za to mnie zawsze potrafił wprawić w dobry humor. Jozzo czasami mam wrażenie, że jesteś "za, a nawet przeciw", więc po Twojej szpileczce "fajne ochnelas o tej klawiaturze", nie wiem, czy mam powiedzieć ach, czy ała!?!? ciepło pozdrawiam w zimny dzień juta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Ochy i achy!!! IP: *.sympatico.ca 05.06.06, 18:02 > Jozzo czasami mam wrażenie, że jesteś "za, a nawet przeciw", więc po Twojej > szpileczce "fajne ochnelas o tej klawiaturze", nie wiem, czy mam powiedzieć > ach, czy ała!?!? Hmmm !? Jesli juz mam robic za knsultanta to moze tak: Unies zalotnie brew i pomin to slodkim milczeniem. Ale co ja tu bede skrobal na klawiaturze lepiej zdja sie na niezawodna kobieca intuicje. Tak nawaisem mowiac zawsze jestem ZA. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś