Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

śnieg na Chopoku?

IP: 217.116.110.* 30.12.06, 23:03
    Czy ktoś z Was wie czy na Chopoku jest śnieg i czy da się jeździć?
    Dziękuję za info, pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mk Re: śnieg na Chopoku? IP: *.chello.pl 30.12.06, 23:22
        www.jasna.sk
        • Gość: hariri Re: śnieg na Chopoku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 00:56
          Wrociłem dziś ze Słowacji.Ogólnie kicha.Na Chopoku podobno chodzi jeden
          orczyk.Ludzie z Liptowskiego Mikulosa przyjezdżają na narty do Strbskiego
          Plesa.Chodzi tam orczyk i krzeseło przy skoczni.Kolejka do wyciągu około 15-20
          min.Do tego można było pojeździć w Tatrzańskiej Łomnicy(lomnicke sedlo).)W nowy
          rok przyszło ocieplenie i poranne opady deszczu, w Tatrach Wysokich był to
          deszcz ze śniegiem więc warunki się pogorszyły.Próbowaliśmy jeżdzić do Bukowiny-
          stoki na minutę jazdy.W Białce bylo lepiej, działały wszystkie armatki ale
          kolejki ogromne.W Nowy Rok przyszło ocieplenie i jest dużo gorzej.Skróciłem
          swój wyjazd o dwa dni.Nędza....
          • Gość: asia Re: śnieg na Chopoku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:22
            Wróciliśmy ze Slowacji w poniedziałek , na Chopoku chodziły krzesełka 6 osobowe,
            z tego co wiem i również i orczyk na Jasnej. Przy wyjeździe temperatura poszła
            na 5 plus i totalna odwilż :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka