Gość: snowanula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:57 Chcemy jechac na narty samolotem, jakie biuro polecacie? Termin wyjazdu 26 grudzień, czyli sylwester na nartach :) dziekuje za odpowiedzi anula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewangelizator_carvingu Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 14:23 www.activetravel.pl/web/?page=szukaj&rodzaj=SYLWE&panstwo=8®ion=53 nigdy nie korzystałem ale znajomi jeżdza i są zadowoleni ec Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 16:11 ... ewangelizator! Gdybym wraz z żoną skorzystał z Twojej propozycji, to kosztowałoby mnie to prawie 7500,00 zł bez wyżywienie i drobnych przyjemności, za 6 dni jeżdżenia. We Włoszech w styczniu- lutym tego roku (Dolomity- Valle Aurina) zapłaciłem niewiele więcej z 4 tygodnie (23 dni zjeżdżania i 4 biegania). Francja jest tak droga, czy to biuro? pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 17:40 oto masz odpowiedź dlaczego nie jeżdze z tym biurem ;)) pamietaj że mowa tu o wyjeździe sylwestrowym, przejazd jest samolotem i mieszkasz 50m od wyciagu, za takie przyjemnosci sie płaci szczególnie w tym okresie ;)) nie liczyłem tego dokładnie ale jezeli wychodzi 7500zł to jest to rzeczywiscie niezła sumka, ciekawe ile kosztowałoby zorganizowanie takiego wyjazdu na własna rekę? Testował ktos taka opcje? ec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolski Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 22:27 Szukajcie a ..... Znalazłem biuro, tydzień sylwestrowy, z samolotem, z dwoma posiłkami i skipasem tylko za 3000 zł. Z tym biurem wybieram się do Val Gardeny, luty/marzec 2008 r., tydzień, autokar, hotel 4****, 2 posiłki - i zapłaciłem już rezerwując 3000 za dwie osoby. Myślę, że to jest dobra propozycja. Z mojego miasta nie odlatują samoloty na narty i tylko dlatego nie latam, bo byłoby wygodnie i szybko, i tylko 500 zł drożej. Pozdrawiam - Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.ceti.pl 04.09.07, 09:24 dolomity.net.pl - to biuro Olimp, maja kilka ofert samolotowych, glownie w okolice Bormio, Cervinia, Sestiere,ale jest tez i Val di Sole. www.otium.pl - tu gdzies tez widzialam oferte samolotowa, ale chyba mniejszy wybor terminow. Sprawdz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_cel Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 20:26 Podbijam pytanie 6 lat później :) bo nie chcę zakładać nowego wątku, a mam to samo pytanie, wybieram się na narty za granicę, a konkretnie do włoskiego Val di Fiemme. Byłam kiedyś na własną rękę i samochodem, ale koszty przejazdu, kłopoty na drodze (ślisko i śnieżyce) i inne rzeczy mnie przerosły. Dlatego w tym roku postanowiliśmy oddać się w ręce specjalistów, myślę że będzie taniej, a na pewno lepiej niż samemu wszystko załatwiać. No i tak się zastanawiamy nad biurem. Koleżanka poleciła mi biuro BeeFree, była bardzo zadowolona wypadem letnim do Tunezji, ale nie znalazłam żadnych opinii o wyjazdach na narty. Był ktoś może i może się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak1 Re: beefree IP: *.elk.mm.pl 28.11.13, 11:35 Kiedyś mieli tzw. "tanie środy" tzn w środę można było kupić wyjazd taniej, ale nie wiem czy jeszcze te środy są. Samo biuro nie odbiega w żaden inny sposób od innych dużych biur z ofertami lotniczymi (itaka, rainbow). Są jeszcze mniejsze jak otium, wygoda i snowtrex ale im jeszcze częściej zdarzają się drobne "wpadki". Żadne biuro nie przewidzi ewentualnych komplikacji i każde z nich improwizuje przy rozwiązywaniu ewentualnych problemów. Na razie każde z nich ma "dobre chęci" dlatego lepiej rozpatruj konkretne oferty (cena, baza, region) a nie samo biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: beefree IP: *.opera-mini.net 31.12.13, 19:38 Tanie środy nadal są - ostatnio skorzystałam :) a na narty warto się wybrac z nimi - sa tani i faktycznie oferta nie odbiega od jakosci duzych biur, a może nawef je przewyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazia Re: beefree IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 23:49 Są dalej - Super Środy. Przyznam, że ceny, jakie prezentują są nad wyraz kuszące :) Byłam z BeeFree w Tunezji w normalnej cenie, która i tak była zawrotnie niska, teraz widzę, że np. Sharm el Sheikh, hotel 4* za 1300 zł - szkoda że nie mam teraz urlopu :( Ale nic to, załapię się na pewno w późniejszym czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akati Re: beefree IP: 91.229.22.* 08.01.14, 12:57 > teraz widzę, że np. Sharm el Sheikh, hotel 4* za 1300 zł Ta cena wynika chyba bardziej z większej niestabilności sytuacji w Egipcie niż z "Super Środy" Odpowiedz Link Zgłoś
fordka1 Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 01.12.13, 21:08 Od kilku lat jeżdżę z Olimpem autokarem. Na ostatnim wyjeździe poznałam ludzi, którzy korzystali z opcji samolotowej i byli bardzo zadowoleni. To biuro dobrze organizuje swoje imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 19:55 Polecam Wygoda-Travel i Otium - z nimi już latałam na narty w ostatnich dwóch sezonach. Mają przeloty do Werony i do Turynu. Przelot do Turynu jest znacznie lepszy jeśli wyjazd jest np. w dol. Aosty czy do Sestriere (Vialattea) - skraca się znacznie czas transferu z lotniska do celu. Z Werony za to bliżej w Dolomity i do Val di Sole. W tym roku lecę z Rainbowotours Jest i Olimp, też ma sporo ofert samolotem, choć akurat jak dla mnie ma akurat kiepskie godziny wylotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 12:49 my jezdzimy z grupa znajomych z Look of Travel oferty wyjazdów maja na stronie www.dagatravel.pl, zawsze daja znizki jak sie napisze i robia indywidulana kalkulacje dla grup. serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 23:36 Ja byłam z BeeFree bo mieli najtańszą ofertę - w Val di Sole. Wcześniej już bywałam na nartach z biurami podróży i to był najlepszy wypad pod względem organizacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinka Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 06:44 a ja jezdze z AVE SKI z Katowic, rewelacja, tak profesjonalnej obsługi jeszcze nie miałam, taka mała ewa i uczy i spiewa a na koniec organizuje zawody z nagrodami, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 20.08.14, 22:56 Gość portalu: ewelinka napisał(a): > taka mała ewa i uczy i spiewa a na koniec organizuje zawody to niesamowite, takze chcialbym na takie narty pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
wezyronly Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 27.04.17, 13:29 Przestrzegam wszystkich przed biurem Feel the Flow z Warszawy - to oszuści. Nie dotrzymują ŻADNYCH warunków umowy i traktują ludzi jak bydło. Wystarczy poczytać recenzje na ich stronie na Facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
rutkowska88 Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 04.07.17, 18:36 Witam,mozecie sami zarezerwowac samolot(znalesc w wyszukiwarce cenowo dla Was najlepszy-jest duzo do wyboru)i dac sie odebrac przez hotel-polecamHutmannshaus w Innerkrems :www.ski-heil.at superpolozenie-besposrednio przy stokach i wyciagach-dobry dojazd gwarantowany snieg. Odpowiedz Link Zgłoś