Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

***z jakim biurem na narty samolotem??***

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:57
    Chcemy jechac na narty samolotem, jakie biuro polecacie?
    Termin wyjazdu 26 grudzień, czyli sylwester na nartach :)

dziekuje za odpowiedzi

anula
    Obserwuj wątek
      • ewangelizator_carvingu Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 14:23
        www.activetravel.pl/web/?page=szukaj&rodzaj=SYLWE&panstwo=8®ion=53

nigdy nie korzystałem ale znajomi jeżdza i są zadowoleni

ec
        • ortodox Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 16:11
          ... ewangelizator! Gdybym wraz z żoną skorzystał z Twojej
          propozycji, to kosztowałoby mnie to prawie 7500,00 zł bez wyżywienie
          i drobnych przyjemności, za 6 dni jeżdżenia. We Włoszech w styczniu-
          lutym tego roku (Dolomity- Valle Aurina) zapłaciłem niewiele więcej
          z 4 tygodnie (23 dni zjeżdżania i 4 biegania).
          Francja jest tak droga, czy to biuro?
          pozdrawiam ;)
          • ewangelizator_carvingu Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 03.09.07, 17:40
            oto masz odpowiedź dlaczego nie jeżdze z tym biurem ;))

pamietaj że mowa tu o wyjeździe sylwestrowym, przejazd jest
            samolotem i mieszkasz 50m od wyciagu, za takie przyjemnosci sie
            płaci szczególnie w tym okresie ;))

nie liczyłem tego dokładnie ale jezeli wychodzi 7500zł to jest to
            rzeczywiscie niezła sumka,

ciekawe ile kosztowałoby zorganizowanie takiego wyjazdu na własna
            rekę? Testował ktos taka opcje?

ec
            • Gość: Karolski Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 22:27
              Szukajcie a .....
              Znalazłem biuro, tydzień sylwestrowy, z samolotem, z dwoma posiłkami i skipasem
              tylko za 3000 zł.
              Z tym biurem wybieram się do Val Gardeny, luty/marzec 2008 r., tydzień, autokar,
              hotel 4****, 2 posiłki - i zapłaciłem już rezerwując 3000 za dwie osoby. Myślę,
              że to jest dobra propozycja. Z mojego miasta nie odlatują samoloty na narty i
              tylko dlatego nie latam, bo byłoby wygodnie i szybko, i tylko 500 zł drożej.
              Pozdrawiam - Karol.
      • Gość: renia Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.ceti.pl 04.09.07, 09:24
        dolomity.net.pl - to biuro Olimp, maja kilka ofert samolotowych,
        glownie w okolice Bormio, Cervinia, Sestiere,ale jest tez i Val di
        Sole.
        www.otium.pl - tu gdzies tez widzialam oferte samolotowa, ale chyba
        mniejszy wybor terminow. Sprawdz...
      • Gość: Magda_cel Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 20:26
        Podbijam pytanie 6 lat później :) bo nie chcę zakładać nowego wątku, a mam to samo pytanie, wybieram się na narty za granicę, a konkretnie do włoskiego Val di Fiemme. Byłam kiedyś na własną rękę i samochodem, ale koszty przejazdu, kłopoty na drodze (ślisko i śnieżyce) i inne rzeczy mnie przerosły. Dlatego w tym roku postanowiliśmy oddać się w ręce specjalistów, myślę że będzie taniej, a na pewno lepiej niż samemu wszystko załatwiać. No i tak się zastanawiamy nad biurem. Koleżanka poleciła mi biuro BeeFree, była bardzo zadowolona wypadem letnim do Tunezji, ale nie znalazłam żadnych opinii o wyjazdach na narty. Był ktoś może i może się wypowiedzieć?
        • Gość: frak1 Re: beefree IP: *.elk.mm.pl 28.11.13, 11:35
          Kiedyś mieli tzw. "tanie środy" tzn w środę można było kupić wyjazd taniej, ale nie wiem czy jeszcze te środy są. Samo biuro nie odbiega w żaden inny sposób od innych dużych biur z ofertami lotniczymi (itaka, rainbow). Są jeszcze mniejsze jak otium, wygoda i snowtrex ale im jeszcze częściej zdarzają się drobne "wpadki". Żadne biuro nie przewidzi ewentualnych komplikacji i każde z nich improwizuje przy rozwiązywaniu ewentualnych problemów. Na razie każde z nich ma "dobre chęci" dlatego lepiej rozpatruj konkretne oferty (cena, baza, region) a nie samo biuro.
          • Gość: alka Re: beefree IP: *.opera-mini.net 31.12.13, 19:38
            Tanie środy nadal są - ostatnio skorzystałam :) a na narty warto się wybrac z nimi - sa tani i faktycznie oferta nie odbiega od jakosci duzych biur, a może nawef je przewyzsza.
          • Gość: Grazia Re: beefree IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 23:49
            Są dalej - Super Środy. Przyznam, że ceny, jakie prezentują są nad wyraz kuszące :) Byłam z BeeFree w Tunezji w normalnej cenie, która i tak była zawrotnie niska, teraz widzę, że np. Sharm el Sheikh, hotel 4* za 1300 zł - szkoda że nie mam teraz urlopu :( Ale nic to, załapię się na pewno w późniejszym czasie :)
            • Gość: akati Re: beefree IP: 91.229.22.* 08.01.14, 12:57
              > teraz widzę, że np. Sharm el Sheikh, hotel 4* za 1300 zł

Ta cena wynika chyba bardziej z większej niestabilności sytuacji w Egipcie niż z "Super Środy"
        • fordka1 Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 01.12.13, 21:08
          Od kilku lat jeżdżę z Olimpem autokarem. Na ostatnim wyjeździe poznałam ludzi, którzy korzystali z opcji samolotowej i byli bardzo zadowoleni. To biuro dobrze organizuje swoje imprezy.
        • Gość: beata Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 19:55
          Polecam Wygoda-Travel i Otium - z nimi już latałam na narty w ostatnich dwóch sezonach. Mają przeloty do Werony i do Turynu. Przelot do Turynu jest znacznie lepszy jeśli wyjazd jest np. w dol. Aosty czy do Sestriere (Vialattea) - skraca się znacznie czas transferu z lotniska do celu.
          Z Werony za to bliżej w Dolomity i do Val di Sole.
          W tym roku lecę z Rainbowotours
          Jest i Olimp, też ma sporo ofert samolotem, choć akurat jak dla mnie ma akurat kiepskie godziny wylotów.
          • Gość: Beata Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.14, 12:49
            my jezdzimy z grupa znajomych z Look of Travel oferty wyjazdów maja na stronie www.dagatravel.pl, zawsze daja znizki jak sie napisze i robia indywidulana kalkulacje dla grup. serdecznie polecam
      • Gość: Olga Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 23:36
        Ja byłam z BeeFree bo mieli najtańszą ofertę - w Val di Sole. Wcześniej już bywałam na nartach z biurami podróży i to był najlepszy wypad pod względem organizacyjnym
        • Gość: ewelinka Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 06:44
          a ja jezdze z AVE SKI z Katowic, rewelacja, tak profesjonalnej obsługi jeszcze nie miałam, taka mała ewa i uczy i spiewa a na koniec organizuje zawody z nagrodami, polecam
          • jabolkn Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 20.08.14, 22:56
            Gość portalu: ewelinka napisał(a):

> taka mała ewa i uczy i spiewa a na koniec organizuje zawody

to niesamowite,
            takze chcialbym na takie narty pojechac
      • wezyronly Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 27.04.17, 13:29
        Przestrzegam wszystkich przed biurem Feel the Flow z Warszawy - to oszuści. Nie dotrzymują ŻADNYCH warunków umowy i traktują ludzi jak bydło. Wystarczy poczytać recenzje na ich stronie na Facebooku
      • rutkowska88 Re: ***z jakim biurem na narty samolotem??*** 04.07.17, 18:36
        Witam,mozecie sami zarezerwowac samolot(znalesc w wyszukiwarce cenowo dla Was najlepszy-jest duzo do wyboru)i dac sie odebrac przez hotel-polecamHutmannshaus w Innerkrems :www.ski-heil.at
        superpolozenie-besposrednio przy stokach i wyciagach-dobry dojazd gwarantowany snieg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka